devil-ji Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Εμενα που μου εστειλαν δεμα με απλο ταχυδρομειο απο Σερρες για Αθηνα πριν περιπου δυο βδομαδες εχω να φαω ψωμια ακομα ε?????
Merdock Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Αφήστε είναι τραγική η κατάσταση. Είχα ανοίξει και ένα thread που τα έλεγα.Τη προηγούμενη βδομάδα πχ μου ρθαν την ίδια μέρα 3 δέματα που το ένα είχε φύγει στις 17 Φεβρουαρίου το άλλο στις 22 και το άλλο στη 1 Μάρτη.Προφανώς και τα 3 είχαν φτάσει και κάπου θα τα χαν χωμένα τόσο καιρό. Εντωμεταξύ τη μέρα πριν έρθουν είχα πάει στα ταχυδρομεία της περιοχής μου και δεν ήταν σε κανένα; Δε μπορώ να καταλάβω που κολλάνε.Πριν στα στείλουν που πάνε σε κάποιο κεντρικό σημείο διανομής; Ακόμα περιμένω κάτι πράγματα εδώ και κανά μήνα και πάλι στα ταχυδρομεία που είναι στη περιοχή μου δεν είναι γιατί πήγα και τσέκαρα σήμερα.
chill Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Τυχαίνει.....άλλες φορές τα πακέτα μου έρχονται asap άλλες περιμένω βδομάδες. Δημόσιο είναι μην έχουμε απαιτήσεις να δουλεύουν και συνέχεια Περιμένω 8 πακέτα τώρα από UK καθένα εκ των οποίων έφυγε σε διαφορετική ημερομηνία. Είμαι βέβαιος ότι θα τα παραλάβω όλα τα ίδια μέρα. Ποια θα είναι αυτή? Η ημέρα που θα αποφασίσουν να σταματήσουν το ξύσιμο και να εργαστούν!!! Ένα επίδομα έγκυρης επίδοσης πιστεύω θα έλυνε το πρόβλημα lol! Κοπρίτες.......
cyber_katsarida Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 περιμένω κι εγώ πακέτα από εξωτερικό. ελπίζω να μην έρθουν μετά το καλοκαίρι. πριν κανα μήνα νομίζω από τα ΕΛΤΑ καθώς και από τις ταχυμεταφορές τους έληξαν οι συμβάσεις των εποχιακών (δούλευε φίλος μου εκεί). έχουν προκυρηχθεί νέες θέσεις αλλά απ ότι ξέρω δεν έχουν κανει ακόμα τις προσλήψεις. στις ταχυμεταφορές κιόλας δε νομίζω να έχουν βγει καν τα αποτελέσματα. αν σκεφτείτε ότι αρκετή δουλειά τη βγάζανε οι εποχιακοί καταλαβαίνετε γιατί επικρατεί αυτό το χάος απ ότι φαίνεται όμως και μετά τις προσλήψεις θα υπάρχουν ίσως προβλήματα καθώς το προσωπικό θα είναι μειωμένο σε σχέση με αυτούς που φύγανε. σε εμένα μερικοί λογαριασμοί έρχονται λίγο καθυστερημένα.δεν έχουν λήξει αλλά είναι οριακά. συμπέρασμα: οπλιστείτε με υπομονή, έρχονται κι άλλα.... Ένα επίδομα έγκυρης επίδοσης πιστεύω θα έλυνε το πρόβλημα lol! Κοπρίτες....... οπότε δε φταίνε πάντα οι υπάλληλοι. δε λέω ότι είναι άγιοι αλλά υπάρχουν μερικά δεδομένα που ίσως αγνοούμε και βγάζουμε λανθασμένα συμπεράσματα.
ioannnis Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Παιδια, εχουν ακριβυνει τα ΕΛΤΑ σε σχεση με τον περσινο χειμωνα? Το Νοεμβριο ειχα στειλει ενα δεματακι <500g ως Συστημενο με κοστος 4,05€. Τωρα πηγα ενα αλλο γυρω στα 300g και μου λεει 5,20€... Και απλο 1.83€! Υπαρχει καπου ο τιμοκαταλογος?
GiOrGoSk21 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Υπαρχει καπου ο τιμοκαταλογος? http://www.elta.gr/pricelist_de_es_ex.pdf
GiOrGoSk21 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Αυτό κατάλαβα ότι ζητούσε ο @ioannnis πιο πάνω. Μετά υπάρχει κι αυτό.
thegame77 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 καλά τα ελτα δεν την παλέυουν με τίποτα.κάτι δέματα απο αμερική κάνουν 3 ημέρες να ερθουν ελλάδα και 1 μήνα απο το τελωνείο-ελτα στο σπίτι μου.
Merdock Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Αν είναι από Αμερική πάει στο καλό αλλά από Αγγλία σε Ελλάδα 1+ μήνα είναι απλά απαράδεκτο.Με τρακτέρ να τα έφερναν πιο γρήγορα θα ερχόντουσαν.
salazar1991 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Ρε παιδια εγω εδω κ 1 μηνα+ δεν εχω παρει τα λεφτα απο αντικαταβολη..Ο παραληπτης εχει παρει το δεμα(2 μερες μετα την αποστολη).Παω στα ΕΛΤΑ και μου λενε να περιμενω.Δευτερα θα κανω αναζητηση να δω τι γινεται.Ελεος πια...Τι στον π^%*&τσο κανουν εκει περα??Δν προκειται να ξαναστειλω τπτ με αυτο το αθλιο ταχυδρομειο
Giannis Koutsoubas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Ρε παιδια εγω εδω κ 1 μηνα+ δεν εχω παρει τα λεφτα απο αντικαταβολη..Ο παραληπτης εχει παρει το δεμα(2 μερες μετα την αποστολη).Παω στα ΕΛΤΑ και μου λενε να περιμενω.Δευτερα θα κανω αναζητηση να δω τι γινεται.Ελεος πια...Τι στον π^%*&τσο κανουν εκει περα??Δν προκειται να ξαναστειλω τπτ με αυτο το αθλιο ταχυδρομειο Φιλε μου και σε μενα τα ιδια. Άστα και φαντασου το ζωο στα ΕΛΤΑ τη δευτερη φορα που εστειλα παλι με αντικαταβολη δε μου εδωσε καν την αποδειξουλα που υποχρεούνταν να μου δωσει.(τοσο πολυ βιαζοταν το ζωντοβολο) Θα τους παρει ο διαολος εκει μεσα
Ntinaras Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 τι σκατα γινεται περιμενω ενα κωλοδεμα απο το αμαζον και κοντεβει δεκαετια...
nikolaos13 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 παιδία καλημέρα!!!! λοιπόν από την μικρή εμπειρία που είχα σαν εργαζόμενος στα ελτα τα πράγματα έχουν ως εξης,αφου βέβαια παραβλέψουμε τις απεργίες που το ήδη όχι και τόσο λειτουργικό σύστημα το έχουν αποτελειώσει εντελώς... λοιπόν όπως είπε κάποιο μέλος παραπάνω αν είσαι ευγενικός-λογικός τα παιδιά στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών θα κάνουν ότι μπορούν, βέβαια να σας ειδοποιήσω ότι το παιδί που σας απαντάει στην άλλη άκρη της γραμμής συνήθως είναι ένας απλός σπουδαστής που με την δικαιολογία της πρακτικής άσκησης δουλεύει 6 ώρες την μέρα για 200+ κάτι ευρω χωρίς σχεδόν καμία εκπαίδευση ή προετοιμασία για το τι θα αντιμετωπίσει... η όποια γνώση που αποκτά είναι από την εμπειρία των παλαιότερων σπουδαστών που αποχωρούν μετά την λήξη της σύμβασης τους... οπότε καταλαβαίνετε ότι δεν φταίνε τα παιδία... όσο και να τους φωνάζετε ούτε τις γνώσεις έχουν ούτε την πληροφόρηση που απαιτείται για μια τέτοια δουλειά... έστω... δεν μιλάω για το μόνιμο προσωπικό τ' οποίο είναι επιπέδου " το βλέπω στο σύστημα το συστημένο σου αλλά δεν μπαίνω στον κόπο να σου πω που είναι για να μην καλομάθεις ή πολύ απλά γιατί δεν ξέρω καθόλου αγγλικά για να διαβάσω τις πληροφορίες από site όπως usps" οπότε η πληροφόρηση σας είναι πολύ πιθανό να φτάνει μέχρι το " είναι στο αεροδρόμιο και έχει φύγει" και μετά ;;;;;; μετά είτε θα πρέπει να πέσετε σε φιλότιμο παιδί αυτό μετά τις 3 το μεσημέρι αφού σε απόπειρα που έκανα να πω σε πελάτη που βρίσκεται το δέμα του στις ΗΠΑ τ' άκουσα κανονικά από τους παλιούς λέγοντας μου " τι κάνεις εκεί;;;; γιατί μπαίνεις στα ξένα ταχυδρομεία και τους λες;;; θες να μας πρήζουν μετά και εμάς;;;” οπότε καταλαβαίνεται πάνω κάτω τι συμβαίνει... πάντως υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις μέσα στον γενικό κανόνα που κάνουν τα πάντα για να εξυπηρετήσουν και ευτυχώς είναι πολλές... τώρα το T&T των ελτα είναι παντελώς ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ...καλύτερα τηλέφωνο παιδιά, πολύ καλύτερα... όταν βλέπετε ότι είναι στο ΚΔΑ πολύ πιθανό να έχει φτάσει στον προορισμό του μέρες τώρα απλά το ταχυδρομείο δεν έχει σύστημα σκαναρισματος των BC... όταν είναι αεροδρόμιο τότε πάει να πει ότι έχει φύγει... μετά από αυτό καλύτερα να συνεχίσετε την ερευνά στο σαιτ του ταχυδρομείου της χώρας που πάει... τα καλύτερα είναι των ΗΠΑ , Γερμανία , κινας , Κύπρου άντε και Χονγκ Κονγκ ... πάντως από την εμπειρία μου τ' άλλα κρατικά ταχυδρομεία δεν είναι καλύτερα... έχω ιστορίες να σας πω... αλλά άντε να πείσεις τον πελάτη ότι δεν φταίνε τα ΕΛΤΑ...ειδικά στην Γαλλία γίνεται το σώσε!!!!!!! τέλος πολλές φορές το BC αλλάζει όταν φτάνει στην Ελλάδα αυτό συμβαίνει πολύ συχνά για δέματα από την Ολλανδία... ρωτήστε με ότι θέλετε και αν ξέρω... αύριο θα κάνω UPLOAD ένα αρχείο που είχα φτιάξει για να εξυπηρετώ τους πελάτες... αυτά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα