Προς το περιεχόμενο

Σφάλμα σε jailbreak

zatara

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημμα.Πηγαίνοντας να κάνω το jailbreak απο 4.2.1 σε 4.3 μου δημιουργήθηκε το εξής πρόβλημμα : Η οθόνη μου με το που ξεκινάει μου δείχνει αυτή την εικόνα και δεν κάνει τιποτα άλλο.Τι και αν δοκίμασα restore απο itunes τι και αν δοκίμασα να ξαναπεράσω το 4.2.1 ή το 4.3(κολλάνε και τα δύο) ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ . Όταν πάει να κάνει restore μου πετάει στο τέλος το εξής σγάλμα the iphone could not be restored an unknown error occured μία σαν σφάλμα 14 μια σαν 15 και μία σαν 21.

Πραγματικά έχω πελαγώσει και δεν ξέρω τι να κάνω

ΒΟΗΘΕΙΑ !!! :shock:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για αρχη googlare να δεις τι ειναι το καθε error. Γραψε δηλαδη χχχχχ iphone error στο google και σιγουρα καπου θα αναλυεται για τη συμβαινει αυτο.

Sent from my iPhone using Insomnia

Αδερφε τη προηγουμενη εβδομαδα ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα και το εστειλα σε ενα παλικαρι στη Λαρισα να μου το φτιαξει...Απ´οτι μου ειπε το εβαλε σε DFU mode (προσεξε, οχι σε recovery mode),και μετα καταφερε και του εκανε restore απο το itunes...τι να πω;προσπαθησε και βλεπεις. Οτι αλλο διαβασεις απο το google πιστεψε με τα δοκιμασα χωρις επιτυχια... Καλη επιτυχια. Δες και youtube

Sent from my iPhone using Insomnia.

Και κατι αλλο...αν δε τα καταφερεις στειλε μου πμ να σου δωσω το κινητο του στη Λαρισα να σε βοηθησει...

Sent from my iPhone using Insomnia

Το τηλέφωνο το επανέφερα αλλά σε 4.1 δεν μπορώ με τίποτα να το πάω σε 4.2.1 μπορώ βέβαια να το πάω σε 4.3 αλλά είναι tethered προς το πάρον.

Αν αντιμετωπίσει άλλος το εξής πρόβλημμα μπορώ να του ανφέρω την διαδικασία αν και είναι αρκετά pro και θέλει περίπου μία ώρα .

Πάντως εγώ έφαγα 5 μέρες για να το ολοκληρώσω.

Στην διάθεσή σας για ό,τι θέλετε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...