priest91 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Θέλω να κάνω εγκατάσταση το Arch αλλά οταν bootάρω απο το cd μου εμφανιζει αυτα τα error: PXE-E61:Media test failure,check cable PXE-N0f:Exiting Broadcom PXE ROM Operating System not found Και όταν συνδέω το ethernet καλώδιο πριν το boot μου εμφανιζει αυτα: CLIENT MAC ADDR:00 1E 68 0F A5 3B GUID : "ΚΑΤΙ ΝΟΥΜΕΡΑ" PXE-E53 :No boot filename received PXE-N0f :Exiting Broadcom PXE ROM Operating system not found και οταν κάνω disable το network boot εμφανίζει μονο: Operating system not found το ιδιο cd το εχω τρεξει σε αλλο pc και τρέχει κανονικά.. Κάποια βοήθεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Ή το optical drive σου ή το καλώδιο σύνδεσης στην MB κοίταξε. Εναλλακτικά δοκίμασε να boot-άρεις από USB drive. https://wiki.archlinux.org/index.php/Putting_installation_media_on_a_USB_key Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
priest91 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 τελικα το εκαψα σε usb,thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Παρακαλώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.