Προς το περιεχόμενο

Ποια ηχεία;

Tomahawk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα με πήραν τηλέφωνο και λόγω προβλήματος στα X-540 που είχα, το οποίο δεν επισκευάζεται, πήρα πιστωτικό από τα Media Markt (110E).

Το πρόβλημα είναι πως Αθήνα θα βρίσκομαι βράδυ 24/3 και θα πρέπει να ξέρω από πριν ποιά αξίζουν για να πάω να τα αγοράσω κατευθείαν το Σάββατο.

Αυτά που θυμάμαι να έχει στο κατάστημα στο Περιστέρι (απ'όπου πήρα τα 540, δε ξέρω βέβαια αν το πιστωτικό περιορίζεται μόνο για αγορά σε εκείνο το κατάστημα)

είναι τα Z523, τα Philips SPA 5300 και τα Harman Kardon Soundsticks 2 απο "σοβαρές" προτάσεις... Τα 2 πρώτα στα 80Ε περίπου νομίζω και τα Harman στα 150+.

Για τα Philips δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα οπότε μάλλον βγαίνουν εκτός όπως και τα Harman Kardon γιατί τσούζουν.

Τα Ζ523 είναι καλά; Η ακουστική 360 μοιρών μου φαίνεται λίγο άχρηστη αλλα τέλος πάντων...

Μόνο για 2.1 κοιτάω γιατί απο το PC ακούω μόνο μουσική

Εάν θυμάται κανείς τι ηχεία υπάρχουν στα Media Markt Περιστερίου ας βοηθήσει, αλλιώς παίζει να στείλω τον father για να μου πει.

Το πιστωτικό περιορίζεται μόνο στο κατάστημα που έγινε η αγορά των X-540 ή σε όλα της αλυσίδας; Ρωτάω γιατί σε κάποιο άλλο καταστημα ίσως έχουν και τπτ άλλα...

Ευχαριστώ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...