makaveli21 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα παιδιά. ¨Εχω πρόβλημα με το dvd player. Μου πετάει το εξής σφάλμα. "insert a disc" "Please insert a disc into drive X" "Help me choose a disc" Παρ' όλο που δισκάκι υπάρχει μέσα. Χρησιμοποιώ windows 7. Καμιά βοήθεια παρακαλώ πολύ;
karmen1983 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Αν στο κάνει με διαφορετικά δισκάκια και όχι μόνο με ένα, δεν αξίζει ούτε καν να το ψάξεις το θέμα. Με ~15ευρώ βρίσκεις καινούριο.
makaveli21 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Σε ευχαριστώ πολύ Karmen για την απάντηση σου. Το ξέρω ότι η αξία του dvd δεν είναι κάτι το τόσο σημαντικό, άπλώς ψαχνόμουν να καταλάβω το γιατί δημιουργήθηκε ένα τέτοιο πρόβλημα. Μάλλον και εγώ προς τα εκεί κλίνω, στην αγορά καινούριου dvd Και πάλι σε ευχαριστώ πάντως.....
washcloud Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Aν στο κάνει σε νέα δισκάκια που δοκίμασες, απλά βάλε κάτι παλιό. Αν και με παλιά και "δοκιμασμένα" βγάζει πρόβλημα, δοκίμασε (αφού το ανοίξεις - αν δεν είσαι εντός εγγύησης πια) να καθαρίσεις την laser κεφαλή. Και ίδωμεν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.