zibelum Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα Προσπαθώ να βρω κάτι απλά ποιοτικό σε θήκες slim cd/dvd, δυστυχώς, χωρίς επιτυχία. Δοκίμασα τις κλασικές no name απ' την Κασσετεμπορική, OEM απ' το e-shop και QConnect απ' το Πλαίσιο. Κι οι τρεις άθλιες ενώ δεν έχουν καμία διαφορά μεταξύ τους. Γεμάτες σημάδια, χοντροκομμένες εγκοπές, κομμάτια πλαστικού που προεξέχουν, κακή ποιότητα πλαστικού. Οι καλύτερες που έχω και ψάχνω να βρω είναι αυτές της Verbatim. Για κάποιον περίεργο λόγο δεν μπορώ να βρω πουθενά. Γνωρίζετε κάποιο κατάστημα όπου μπορώ να βρω άμεσα θήκες Verbatim; Μήπως έχετε να προτείνετε κάποια άλλη μάρκα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Άκης.
antonl Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Αυτές δε λες; http://www.microchip4u.gr/pegasus/products01/show00.php?code=373&pcode=SHOW_PROD373
zibelum Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Αυτές δε λες; http://www.microchip...de=SHOW_PROD373 Ναι. Αλλά για να έρθουν απ' το Ναύπλιο, υπάρχει έξτρα χρέωση +10 Ευρώ. Αθήνα είναι το θέμα πού μπορώ να τις βρω.
Vasilis 07 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ Και η Qconnect και η noname έχουν αυτό το "γρέζι" πλαστικού γύρω γύρω Τέτοιου τύπου που βρίσκουμαι ?
zibelum Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Ρίξε μια ματιά και εδώ αιγάλω case Μίλησα με την e-Cynetix. Δυστυχώς, όπως μου είπαν, υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις παραδόσεις της Verbatim. Από εβδομάδα και βλέπουμε. Ολόκληρη Αθήνα, μόνο εκεί πουλάνε θήκες Verbatim; Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ Και η Qconnect και η noname έχουν αυτό το "γρέζι" πλαστικού γύρω γύρω Τέτοιου τύπου που βρίσκουμε; Κι εγώ νόμιζα πως ήμουν ο μόνος με τέτοια προβλήματα. Τις συγκεκριμένες, κυριολεκτικά παντού. Αν μπορείς πέρνα μια βόλτα από την Κασσετεμπορική στο κέντρο. Στοά Αιόλου 102. Απέναντι από το παλιό Metropolis στην Πανεπιστημίου υπολόγισε. Αλλιώς e-shop, Πλαίσιο κτλ.
zibelum Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Επειδή με τις Verbatim δεν βλέπω να βρίσκω άκρη, γνωρίζει κανείς κάποια άλλη θήκη —της ίδιας ποιότητας— που μπορώ να βρω σχετικά εύκολα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.