Προς το περιεχόμενο

δεν έχω εικόνα στην 7600 gt

hellasgiannis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα ενα πσ πρι λιγα χρονια και καθε λιγο μου βγαζει προβλήματα...ξεκιναω τα windows xp sp3 και μετα απο λιγο , παντα σε συγκεκριμενο σημειο, η οθόνη σβήνει , σαν να το εχω σβήσει απο το τηλεκοντρολ.....η ασφαλης λειτουργεια λειτουργει μια χαρα ομως... Εκανα update to driver μα τιποτα...πηρα τηλ στο πλαισιο και μου ειπαν πως ισως ειναι η θερμοκρασια και θελει αλλαγμα... Ομως δεν εχω ΚΑΘΟΛΟΥ λεφτα για ξοδεμα.....βοηθεια

Δημοσ.

Από τι αποτελείται το σύστημά σου;

Αν μπαίνει κανονικά σε safe mode χωρίς πρόβλημα, είναι σχεδόν σίγουρο ότι μιλάμε για software και όχι hardware.

Τσέκαρε και τη θερμοκρασία καλού-κακού.

Σε ποιο σημείο ακριβώς κολλάει;

Δημοσ.

Όπως είπε και ο phanispal αφου σε safe mode δεν έχεις πρόβλημα πιθανόν να υπάρχει θέμα με τα windows η κάποιο άλλο πρόγραμμα αφου στην χειρότερη θα ρίξεις ενα format και θα είσαι κομπλέ οπότε μικρό το κακό.

Δημοσ.

Όπως λέει και η Microsoft σε σχέση με το safe-mode.

Για την απεικόνιση χρησιμοποιείται το προεπιλεγμένο πρόγραμμα οδήγησης VGA της Microsoft σε ανάλυση 640 x 480 και με 16 χρώματα.

Δηλαδή ακόμα και αρκετά στα τελευταία να είναι μια κάρτα δεν θα έχει πρόβλημα σε τόσο χαμηλές ρυθμίσεις.

Γιάννη αν δεν τρέξεις ένα Furmark να δεις ότι μόλις ανεβαίνει η θερμοκρασία σβήνει ο Η/Υ,ή ότι δεν σβήνει οπότε πάμε σε software.

• 2 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...