immo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Κάθε φορά που βάζω τα Flashακι στο usb να το διαβάσει καθυστερεί πάρα πολύ να ανοίξει. Είναι εκνευριστικό γιατί είμαι σε επαγγελματικό χώρο και βάζω πολλά Flashακια κάθε μέρα. Επίσης θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να απενεργοποιήσω να φορτώνει το Pc διάφορα προγράμματα στο bag round τα βλέπω από την διαχείριση εργασιών των windows όπως πχ. Yahoo messenger ενώ δεν τον έχω ανοιχτό φορτώνει μάλλον κάποια πράγματα. Μόνο χειροκίνητα τα απενεργοποιώ αλλά φορτώνουν ξανά μόλις ανοίγω τον η/υ. Πως μπορώ να ξέρω ποια είναι απαραίτητα για το pc και να μην φορτώνουν δευτερεύοντα προγράμματα . ίσως φταίει αυτό που αργούν να ανοίξουν τα Flashακια. Έχω xp windows. Ευχαριστώ!
Tmark Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Επίσης θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να απενεργοποιήσω να φορτώνει το Pc διάφορα προγράμματα στο bag round τα βλέπω από την διαχείριση εργασιών των windows όπως πχ. Yahoo messenger ενώ δεν τον έχω ανοιχτό φορτώνει μάλλον κάποια πράγματα. Μόνο χειροκίνητα τα απενεργοποιώ αλλά φορτώνουν ξανά μόλις ανοίγω τον η/υ. Για αυτό γράψε στο start-run msconfig , πήγαινε startup και βγάλε ότι πρόγραμμα δεν θές να ξεκινάει αυτόματα κάθε φορα που φορτώνουν τα windows.
jim_p Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Μηπως το φλασακι, οποιο και να ειναι αυτο, το σκαναρει το αντιβιοτικο σου για να εισαι σιγουρος οτι δεν εχει καποιον ιο που μεταδιδεται με autorun? Αν οχι, αντιστροφα τωρα, μηπως εχει το pc σου ηδη καποιον ιο που τον μεταδιδει μεσω του autorun?
immo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Έχω απενεργοποιήσει την αυτόματη σάρωση για ιούς, σε άλλα pc (εκτός δουλειάς) που βάζω τα φλασακια δεν βρίσκουν ιο.
immo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Κατάργησα αρκετά προγράμματα που φορτώνουν αλλά κ πάλι όταν πατώ την καρτέλα «ο υπολογιστής μου» εμφανίζεται ο φακός που ψάχνει Καμιά λύση ;
jim_p Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Σκαναρε το pc με το malwarebtes antimalware ή καποιο συναφες προγραμμα και βεβαιωσου οτι κατι αλλο, ακομα και καλο, δεν παει να χωθει στο φλασακι για να κανει πχ indexing των οσων εχεις εκει μεσα. .
immo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Τελικά το έτρεξα με το malware byte και το spy bot και βρήκε κάτι. Έχει μειωθεί πάντως η αναμονή ευχαριστώ
jim_p Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Τελικα το pc σου προσπαθουσε να μολυνει το φλασακι με ιο. Δεν πειραζει, καλιο αργα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.