Προς το περιεχόμενο

Flashακι αργεί να ανοίξει

immo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάθε φορά που βάζω τα Flashακι στο usb να το διαβάσει καθυστερεί πάρα πολύ να ανοίξει. Είναι εκνευριστικό γιατί είμαι σε επαγγελματικό χώρο και βάζω πολλά Flashακια κάθε μέρα.

Επίσης θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να απενεργοποιήσω να φορτώνει το Pc διάφορα προγράμματα στο bag round τα βλέπω από την διαχείριση εργασιών των windows όπως πχ. Yahoo messenger ενώ δεν τον έχω ανοιχτό φορτώνει μάλλον κάποια πράγματα. Μόνο χειροκίνητα τα απενεργοποιώ αλλά φορτώνουν ξανά μόλις ανοίγω τον η/υ.

Πως μπορώ να ξέρω ποια είναι απαραίτητα για το pc και να μην φορτώνουν δευτερεύοντα προγράμματα . ίσως φταίει αυτό που αργούν να ανοίξουν τα Flashακια.

Έχω xp windows.

Ευχαριστώ!

Graphic1.jpg

Δημοσ.

Επίσης θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να απενεργοποιήσω να φορτώνει το Pc διάφορα προγράμματα στο bag round τα βλέπω από την διαχείριση εργασιών των windows όπως πχ. Yahoo messenger ενώ δεν τον έχω ανοιχτό φορτώνει μάλλον κάποια πράγματα. Μόνο χειροκίνητα τα απενεργοποιώ αλλά φορτώνουν ξανά μόλις ανοίγω τον η/υ.

Για αυτό γράψε στο start-run msconfig , πήγαινε startup και βγάλε ότι πρόγραμμα δεν θές να ξεκινάει αυτόματα κάθε φορα που φορτώνουν τα windows.

Δημοσ.

Μηπως το φλασακι, οποιο και να ειναι αυτο, το σκαναρει το αντιβιοτικο σου για να εισαι σιγουρος οτι δεν εχει καποιον ιο που μεταδιδεται με autorun?

Αν οχι, αντιστροφα τωρα, μηπως εχει το pc σου ηδη καποιον ιο που τον μεταδιδει μεσω του autorun?

Δημοσ.

Έχω απενεργοποιήσει την αυτόματη σάρωση για ιούς, σε άλλα pc (εκτός δουλειάς) που βάζω τα φλασακια δεν βρίσκουν ιο.

Δημοσ.

Κατάργησα αρκετά προγράμματα που φορτώνουν αλλά κ πάλι όταν πατώ την καρτέλα «ο υπολογιστής μου» εμφανίζεται ο φακός που ψάχνει

Καμιά λύση ;

Δημοσ.

Σκαναρε το pc με το malwarebtes antimalware ή καποιο συναφες προγραμμα και βεβαιωσου οτι κατι αλλο, ακομα και καλο, δεν παει να χωθει στο φλασακι για να κανει πχ indexing των οσων εχεις εκει μεσα. .

Δημοσ.

Τελικά το έτρεξα με το malware byte και το spy bot και βρήκε κάτι.

Έχει μειωθεί πάντως η αναμονή

ευχαριστώ

ScreenHunter_01Mar170939.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...