Nairob Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Καλημερα παιδια , Εχεις κανεις cosmocarta και να εχει βαλει την προσφορα για 2 ωρες προς ολους και 2 αριθμους με χρεωση 0.1ευρω/1λεπτο? Εγω το εχω βαλει και παρολο που η cosmote λεει πως οι 2 αριμοι αυτοι δεν καταναλωνουν απο τον δωρεαν χρονο προς ολους ,εμενα μ καταναλωνει πρωτα απο αυτον. Ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο?Μηπως εχω κανει κατι λάθος? Ευχαριστω!
Nairob Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Ναι αμε δεν την ηξερες?Ειναι πολυ καλη αλλα αν οι 2 αριμοι σε χρεωνουν απο την προσφορα 2 ωρες προς ολους με καθε ανανεωση απο 10 ευρω , δεν πολυ συμφαιρει.Και η πρωτη κληση χρεωνεται 3 λεπτα! http://cosmote.gr/cosmoportal/page/T07/xml/Personal__article__article_cosmokarta_intro/section/COSMOKARTA
stranger_77x Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 δεν ισχυει αυτο που λες εχω και τις 2 ωρες αλλα και την υπηρεσια με του 2 αριθμους και ειμαι 1000% σιγουρος οτι δεν καταναλωνει απο τις 2 ωρες οταν καλω στα 2 νουμερα, παρε την εξυπηρετηση πελατων και ελενξε το γιατι κατι τρεχει με την γραμμη σου. Τελος απο το link οποιο ανεβασες αν διαβασεις τα χαρακτηριστικα θα δεις πως Οι κλήσεις προς τους επιλεγμένους αριθμούς της υπηρεσίας «0,01€/λεπτο προς 2 αριθμούς COSMOTE», δεν καταναλώνουν τα δωρεάν λεπτά της υπηρεσίας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.