sarantatessera Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 1. Αν μπαίνω στο προφίλ κάποιου, μπορεί αυτός ο κάποιος να καταλάβει ότι μπήκα στο προφίλ* του; 2. Αν μπαίνω στο προφίλ κάποιου και είμαι offline, μπορεί αυτός ο κάποιος να καταλάβει ότι μπήκα στο προφίλ* του; * Και γενικά στις φωτογραφίες του κτλ.
karmen1983 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 1. όχι 2. όχι αν και δεν έχει διαφορά με το 1 Αλλά και να το καταλάβει που το θέμα; Δημόσιο έμπα έβγα (και δέλτα) δεν είναι;
sarantatessera Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Μάλιστα. Είναι δηλαδή 100% σίγουρο ότι δεν μπορεί να το καταλάβει; Ρωτάω γιατί ενίοτε κυκλοφορούν διάφορα "δες ποιός είδε το προφίλ σου" πραγματάκια.
karmen1983 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Αυτά τα μηνύματα που σου λένε προώθησε το mail σε τόσα άτομα και κλπ κλπ, μόνο αυτό που λένε ΔΕΝ κάνουν. Και καλά θα κάνεις ΓΕΝΙΚΑ τέτοιου είδους mail που ζητάνε πολλές προωθήσεις, απλά να τα διαγράφεις. Και να μπινελικώνεις και αυτόν που στα στέλνει, δεν κάνει κακό
sistah Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Αυτά τα μηνύματα που σου λένε προώθησε το mail σε τόσα άτομα και κλπ κλπ, μόνο αυτό που λένε ΔΕΝ κάνουν. Και καλά θα κάνεις ΓΕΝΙΚΑ τέτοιου είδους mail που ζητάνε πολλές προωθήσεις, απλά να τα διαγράφεις. Και να μπινελικώνεις και αυτόν που στα στέλνει, δεν κάνει κακό Μια φορα παλιοτερα ειχα εκνευριστει τοσο με τα FW και εστειλα σε ολα τα mail ενα κατεβατο κραξιμο και ησυχασα..
3leven Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Παντως μου κανει εντυπωση πως ενω ο φατσορουφιανος σου βγαζει τοσα και τοσα στη φορα , κατι τετοιο δεν το υλοποιησε ποτε...
sarantatessera Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Παντως μου κανει εντυπωση πως ενω ο φατσορουφιανος σου βγαζει τοσα και τοσα στη φορα , κατι τετοιο δεν το υλοποιησε ποτε... Κι εμένα μου κάνει εντύπωση αυτό. Και είπα μήπως απλά εγώ δεν είμαι τόσο μέσα στα πράγματα και υπάρχει κάτι τέτοιο και δεν το έχω πάρει χαμπάρι.
3leven Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Κι εμένα μου κάνει εντύπωση αυτό. Και είπα μήπως απλά εγώ δεν είμαι τόσο μέσα στα πράγματα και υπάρχει κάτι τέτοιο και δεν το έχω πάρει χαμπάρι. Οχι δεν υπαρχει τετοια περιπτωση (ακομα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.