antreaslam Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα. Πριν κάποιο καιρό, αλλαξα τα δανεικά windows 7, 32bit, με γνήσια windows 7 home,64bit. εκανα copy-paste και το φάκελο με όλα τα tools που χρειάζονται για το πρόγραμμα "dts to ac3 converter", και κατεβασα και το τελευταίο updated πρόγραμμα. Αυτό όμως, αρνείται πεισματικά να μου μετατρέψει οποιοδήποτε αρχείο. (το κόκκινο μήνυμα που μου βγάζει, δε μπορώ να το ποστάρω τώρα, γιατί δεν είμαι σπίτι). Η ερώτηση λοιπόν είναι, μήπως φταίει η μετάβαση σε 64αρια windows?> και αν ναι, που θα βρω μετατροπέα dts to ac3, για 64αρια?
GCMH Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Είσαι σίγουρος πως το πρόγραμμα μπορεί να δουλέψει με απλή αντιγραφη του φακέλου του; Κάνε μια κανονική καθαρή εγκατάσταση, μπορεί να εγκαθίστανται και τίποτα codecs... Επίσης το κόκκινο μύνημα που λες θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο για να καταλάβουμε τι φταίει. Ίσως θα έπρεπε να το έχεις έτοιμο πριν καν ανοίξεις θέμα... Και τέλος με μια απλή αναζήτηση στον γούγλη μπορείς να βρεις εναλλακτικά προγράμματα μετατροπής... και δεν βρίσκω τον λόγο να μη δουλεύουν στα 64αρια.
antreaslam Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 δεν αντέγρραψα το πρόγραμμα, αντέγραψα ta tools του (δηλαδή , άλλα πρόγραμματα, που χρειάζονται). Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, το κατεβασα ξανά (δεν ήθελε εγκ/ση).
antreaslam Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 να και το κόκκινο μήνυμα: (όταν πατάω continue, κλείνει,δεν κάνει τίποτα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.