Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα υπολογισμου εφοριας

grigoriou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο καιρος γαρ εγγυς...:-)

Καποιο προγραμματακι για να υπολογισουμε και φετος το ποσόν που θα πληρωσουμε/εισπραξουμε μετα την εκκαθαριση του φορου?

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και να πληρωσω 6μισυ ευρω για ενα προγραμματακι? Δε μπορει να μου το στειλει καποιος που το εχει?

Εχω απο καιρο μια απορια... οι αποδειξεις των ταξιτζηδων πιανουν?

Δημοσ.

Και να πληρωσω 6μισυ ευρω για ενα προγραμματακι? Δε μπορει να μου το στειλει καποιος που το εχει?

Αν σεβαστής τον χρόνο του/των προγραμματιστή/στων που το έφτιαξαν, αξίζει τον κόπο.

Δημοσ.

Τι σχεση εχει ο κοπος του προγραμματιστη με το περιοδικο?

ή μηπως νομιζεις οτι ο πρ/στης το πουλαει στην αγορα και μαλιστα για 6.5€?

Εσενα ολα τα προγραμματα ειναι αυστηρως γνησια?...

Δημοσ.

Νομίζω ότι αυτή ή την άλλη Κυριακή θα είναι ως ένθετο σε εφημερίδα, πρόγραμμα κάποιας εταιρίας.

Δημοσ.

Τι σχεση εχει ο κοπος του προγραμματιστη με το περιοδικο?

ή μηπως νομιζεις οτι ο πρ/στης το πουλαει στην αγορα και μαλιστα για 6.5€?

Εσενα ολα τα προγραμματα ειναι αυστηρως γνησια?...

Βρε παιδιά, αυτά τα προγράμματα θέλουν πολύ δουλειά για να γίνουν. Λίγο σεβασμό στον κόπο του άλλου...

6.5 ευρώ δεν είναι τίποτα.

Δημοσ.

ελα μωρε τωρα ποιος σεβασμος, καποιος θα βρεθει να μας το στειλει να τη βγαλουμε στο τσαμπα.

Δημοσ.

http://www.insomnia....604-e-tax-2011/

Κατεβάστε το Φόρος 2011 της altec, freeware

Σιγουρα δουλευει αυτο το πραγμα? Κατεβασα το ογκωδες αρχειο και το εγκατεστησα, κατα τη διαρκεια της εγκαταστασης μου ζητησε να κατεβασει και μια database, τελικα μετα απο ωρα ολοκληρωθηκε η εγκατασταση και τωρα υπαρχει ενα παραθυρο που λεει "Επιλογη προκαθορισμενου κλειδιου demo" και ζηταει registration key, extra key και activation key... :lol:

Δημοσ.

Ρε παιδιά έλεος... δουλεύει μια χαρά το πρόγραμμα και μένω έκπληκτος που είναι δωρεάν, γιατί είναι πολύ καλό.

Εκεί που σου ζητάει τα registration keys έχει επάνω δεξιά να επιλέξεις τη δωρεάν χρήση. Ψάξε και θα το βρεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...