gbras Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Μετα απο μια αναβαθμιση που εκανα ( ΑΤΙ 890GX chipset, phenom II 1090t), ξαναπερασα τα windows 7 x64 pro, και περασα μαζι με ολα τα αλλα και τους καινοργιους 11.2 της καρτας γραφικων μου ATI 4870. Λοιπον μου ξεσκισανε το συστημα κυριολεκτικα, στην αρχη μου προκαλουσε κλεισιμο του browser και μονο αυτο, τυχαια μπορει 5 φορες σε 10 λεπτα η μετα απο μια ωρα. Μετα αρχισανε και οι μπλε οθονες. Και δωσε του επανεκιννησεις! επειδη ειχα κανει την αναβαθμιση οπως ειπα και επειδη ηταν μεταχειρισμενα φανταστηκα οτι κατι δε παει καλα με αυτα. Memtest, stress test ολα πηγαιναν μια χαρα. Ελα ομως που τα BSOD πηγαιναν αερα ειδικα οποτε ανοιγα ενα browser. Το SP1 δε μπορουσε να εγκατασταθει. Χαμος! Μεχρι ομως να καταλαβω οτι φταινε οι οδηγοι μου ειχαν περασει απο το μυαλο ολα τα υπολοιπα! Δε το ειχα ξαναπαθει τετοιο πραγμα απο οδηγους. Μεχρι και το antivirus υποψιαζομουν η το δισκο SSD που εχω οτι τα παιξε. Τελικα μετα απο 4 φορματ απλα του εβαλα τους 10.6 και επαιξαν ολα μια χαρα. Σας λεω την ιστορια σε περιπτωση που τυχει και σε εσας κατι αναλογο.. Μου βγηκε η πιστη μεχρι να το ανακαλυψω. Με βοηθησε και το whatcrashed που σου λεει περιπου τι φταει...
phanispal Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Χμμ κι εγώ με 11.2 είμαι και δε μπορώ να πω ότι έχω τέτοιο πρόβλημα..
JIMBOAthens Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Χμμ κι εγώ με 11.2 είμαι και δε μπορώ να πω ότι έχω τέτοιο πρόβλημα.. +1 και από εμένα. Το παραμικρό πρόβλημα με clean install. gbras κάτι άλλο παίζει...
JIMBOAthens Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Για ξανακάνε τις επιλογές σου μπας και δεν πήρε κάτι σωστά: http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx Mε αυτές τις επιλογές: Desktop Graphics/Radeon HD Series/Radeon HD 4xxx Series PCIe/Windows 7 - 64Bit σε πάει εδώ: http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-64.aspx
gbras Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Βοηθεια! αφου την κυριακη ηταν ολα μια χαρα με επαννεκινησεις και τα παντα, χτες που πηγα να τον ανοιξω παλι τα ιδια. Μπλε οθονες επαννεκινησεις σε ακομα μεγαλυτερο βαθμο και μεσα σε 2 -3 λεπτα. Δε προλαβαινω να κανω τιποτα πλεον. Τωρα το επομενο που θα δοκιμασω ειναι να βγαλω την καρτα γραφικων και να προσπαθησω να το δουλεψω με την ενσωματωμενη. Αν δεν ποιασει και αυτο λογικα φταει η μητρικη. Δε νομιζω πια οτι φταει καποοιος driver, αν και τονιζω κατα την εγκατασταση αν δεν βαλω drivers της καρτας γραφικων ολα πανε μια χαρα. επισης η ενσωματομενη ειναι απενεργοποιημενη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.