Προς το περιεχόμενο

samsung galaxy 3

valtar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα! Λοιπον πριν μερικες μερες αγορασα το παραπανω κινητο. Μεχρι στιγμης δεν το εχω φορτοσει με καμια εφαρμογη γιατι δεν ξερω το πως!!!!

Με ενα λογιαριασμο της google για blogs ενγραφτικα στο android market και μου ελεγε πως δεν ειναι δυνατη η ληψη των εφαρμωγων γτ δεν βρεθηκε καποια συσκευη στο λογαριασμο μου (ο λογαριασμος ειναι με μαιλ yahoo). Επισεις δεν εχω ασυρματο νετ στο σπιτι οποτε δεν μπορω καθε 3 και λιγο να το συνδεω. Καμια ιδεα για το πως γινετε η καταχωριση της συσκευης σε αυτο το λογαριασμο που εχω???

μοντελο I5800!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πήγα σήμερα να συνδεθώ και να δημιουργήσω λογ απο το κινητό μου αλλά μου έλεγε πως η google δεν μπορεί να ελέγξει αν τα στοιχειά είναι σωστά :/

Δεν γνωρίζω και πολλά από smartphones γτ είναι το πρώτο μου :shifty:

απο τις ρυθμισεις λογ/μοι και συγχρονισμος εχε ενεργο τον συνεχη συγχρονισμο και ξαναδοκιμασε...

edit

μετα οταν τελειωσεις απο το market να το απενεργοποιησεις παλι γιατι κατεβαζει δεδομενα απο το Internet με διαφορες εφαρμογες που τρεχουν :-)

παιδια αυτο ειναι το θεμα πως προσπαθησα να δημιουργησω ενα λογ στο google μεσω αλλων μειλ που εχω και ολα οκ για μπλογκσ κλπ ομως οταν παω στο μαρκετ μ λει πως δεν εχω καταχωρισει καποιο τηλεφωνο σε αυτο το λογαριασμο. γενικα προσπαθησα και απο το κινητο σημερα να φτιαξω και τπτ

γενικα εχω απογοητευτει διοτι σαν κινητο εχει πολλα πλασ αλλα παρουσιαζει δυσκολιες στην αναβαθμηση.....

φιλε σιγουρα κανεις κατι λαθος

δεν καταλαβα, τι εννοεις οτι προσπαθησες να δημιουργησεις λογ/μο στο goolge μεσω αλλων email? δεν χρειαζεται να εχεις λγο/μο email για να δημιουργησεις καποιον καινουριο...

αμα η συνδεση στο market σου φαινεται δυσκολη που να δεις η αναβαθμιση που λες και εσυ πως θα σου φαινεται... :lol: :lol: :lol:

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝΕ ΤΠΤ.......

Ειλικρινα ελεος, παω να κανω ενγραφη στο market μεσω κινητου τπτ παω να συνδεθω με ενα λογαριασμου που δεν μπορει να κατεβασει απο πσ παλι τπτ....

τσαμπα κοπος...... :cry:

Τι εννοείς ότι δεν μπορείς να κάνεις λογαριασμό gmail μέσω άλλων e-mail;;;

Μπες στο google από έναν υπολογιστή και φτιάξε έναν καινούργιο λογαριασμό e-mail. Μετά με τα ίδια password και username μπαίνεις στο μάρκετ, το ελέγχει και σε βάζει μέσα. Δεν είναι τ'ιποτα. Τι να σου κάνουν στα μαγαζιά!!

ωραια θα το δοκιμασω σημερα alieus και θα σου πω. τωρα εφτιαξα gmail και συνδεθηκα με αυτο στο android market αλλα και παλι μου βγαζει "Δεν υπάρχουν τηλέφωνα Android τα οποία να σχετίζονται με αυτόν τον λογαριασμό. Συνδεθείτε με διαφορετικό λογαριασμό."

• Moderators

Valtar παμε ενα ενα τα βηματα.

1) Φτιαξε Gmail στον υπολογιστη σου απο εδω. www.gmail.com (εφτιαξες λες)

2) Ανοιξε την εφαρμογη market στην συσκευη σου. (κατι μου λεει πως προσπαθεις να το κανεις απο το pc)

3) Θα σου ζητησει email και κωδικο. Δωσε αυτα που εφτιαξες στο 1) και θα εισαι ενταξει.

Αν το παραπανω αποτυχει.

1) οπως πριν

2) Πηγαινε στην συσκευη σου και πατα Settings> Accounts and Sync και επιλεξε Add Account.

3) Βαλε τα στοιχεια απο το 1) και δοκιμασε να μπεις στο market απο την συσκευη.

Αν αποτυχουν και τα δυο.

1) κανε ενα hard reset στην συσκευη (λογικα λεει στο manual πως, αλλιως google)

2) Κανε τα παραπανω.

λοιπον φιλε stormrain θα δοκιμασω το account sync και θα σου πω. παντως το προβλημα πρεπει να ειναι μονο του μαρκετ διοτι πριν που βρικα δικτυο μπηκα αρχηκα στο μαρκετ και μου εκανε τα ιδια. Μετα ομως κατεβασα 2 εφαρμογες απο την samsung και λειτουργησαν τελεια ολα.

Σε ευχαριστω παντος γι' ολα :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...