Προς το περιεχόμενο

DvD Drive σε Sony Vaio VPCEB3S1E/BQ

BALABANIS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...Προχθες εβαλα ενα DVD στο Vaio μου και καθως αρχιζε να το διαβαζει το Laptop εκανε μια εντονη βοη,ενα τριγμο συνεχομενο οχι φυσιολογικο!Παρατηρησα το πορτακι και ειδα οτι προεξεχει λιγο προς τα εξω οταν ειναι κλειστο με αποτελεσμα να κανει λιγο παραπανω θορυβο, οταν γυρναει το cd-dvd!Σημειωνω οτι δουλευει μια χαρα χωρις προβληματα!

Δειτε κ στη φωτο κ πειτε μου αξιζει να το ψαξω με την εγγυηση;;;Ευχαριστω παιδια!!!

post-141379-0-19205900-1300062285_thumb.jpg

Δημοσ.

Μηχανική βλάβη λίγο δύσκολα να την δεχτούν σαν ελαττωματικό υλικό,ιδίως σε cd/dvd που το έχεις συνέχεια στο βάλε βγάλε.

Δημοσ.

...θελει τρεξιμο, και αντε εξηγησε τους τωρα!Απλα παρατηρησα αλλα Vaio και το πορτακι δε προεξεχει... κανεις αλλος εχει τετοιο προβλημα; Μονο μη με δημιουργησει προβλημα αργοτερα αυτο φοβαμαι...

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν καλύπτεται απ την εγγύηση, αλλά τι χάνεις να τους πάρεις ένα τηλέφωνο;

Παίρνεις στο 00800 4414 2963 και ακολουθείς τις οδηγίες.

Απλά και εύκολα.

Φιλική συμβουλή:

Στην δημιουργία του προβλήματος, εσύ δεν είχες καμία συμμετοχή, απλά μια μέρα σταμάτησε να κλείνει όπως έπρεπε.

Το τονίζεις αυτό!

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν καλύπτεται απ την εγγύηση, αλλά τι χάνεις να τους πάρεις ένα τηλέφωνο;

Παίρνεις στο 00800 4414 2963 και ακολουθείς τις οδηγίες.

Απλά και εύκολα.

Φιλική συμβουλή:

Στην δημιουργία του προβλήματος, εσύ δεν είχες καμία συμμετοχή, απλά μια μέρα σταμάτησε να κλείνει όπως έπρεπε.

Το τονίζεις αυτό!

:confused: Πορτάκι από cd είναι,δεν είναι κάρτα γραφικών να πεις ότι δεν την πείραξες,

δηλαδή έλεος θα τους πεις ότι δεν το άνοιξες,δεν το δούλεψες ποτέ;;

Δημοσ.

:confused: Πορτάκι από cd είναι,δεν είναι κάρτα γραφικών να πεις ότι δεν την πείραξες,

δηλαδή έλεος θα τους πεις ότι δεν το άνοιξες,δεν το δούλεψες ποτέ;;

Όχι, απλά θα του πεις ότι δεν πήγες να το κλείσεις απότομα η κάτι τέτοιο.

Δεν θέλει και πολλή φαντασία B)

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια, θα τηλεφωνησω!Απλα μια μερα εβαλα ενα dvd και εκανε εντονο θορυβο... και εκει το εντοπισα!Το χρησημοποιησα αλλα τπτ παραπανω απο απλη χρηση κ ουτε το κανα τπτ... και αρκετα σπανια θα ελεγα απο τοτε που τον πηρα!Κανεις με το ιδιο συμπτωμα;;;

Τηλεφωνησα... θα στειλω φωτο για να γινει η εκτιμηση και θα με καλεσουν!Και τιποτα να μη χρειαζετε, εγω το δηλωσα για οτιδηποτε προκυψει με το συγκεκριμενο θεμα αργοτερα.... τωρα βγαζω φωτο...!!!

Δημοσ.

Εγινε εκτιμηση και θα μου το παρουν για απισκευη!Το αναγνωρισαν...!!Ερχεται Παρασκευη ο Courier να το παραλαβει!Το κακο ειναι οτι θα κανει 10 μερες να ρθει...χωρις pc για ενα πορτακι...Pffff...

Δημοσ.

Εγινε εκτιμηση και θα μου το παρουν για απισκευη!Το αναγνωρισαν...!!Ερχεται Παρασκευη ο Courier να το παραλαβει!Το κακο ειναι οτι θα κανει 10 μερες να ρθει...χωρις pc για ενα πορτακι...Pffff...

Την επόμενη φορά να πας προς dell μεριά για να μην κάνουν 10 μέρες !! :rolleyes:

Δημοσ.

Το πολύ 10 μέρες!

Εγώ το έστειλα και σε 4 μέρες το είχα πίσω.

Δημοσ.

Το πολύ 10 μέρες!

Εγώ το έστειλα και σε 4 μέρες το είχα πίσω.

Πηγε Βελγιο και γυρισε σε 4 μέρες;Μακαρι, αν και 10 μερες σου λενε και αν ειναι λιγοτερες οκ κανενα προβλημα...Για να δουμε για ενα ψιλοπραγμα...τοση φασαρια!!!

Δημοσ.

Πηγε Βελγιο και γυρισε σε 4 μέρες;Μακαρι, αν και 10 μερες σου λενε και αν ειναι λιγοτερες οκ κανενα προβλημα...Για να δουμε για ενα ψιλοπραγμα...τοση φασαρια!!!

Γερμανία πήγε, στη Φρανκφούρτη συγκεκριμένα!

Δημοσ.

Μακαρι να ρθει τοσο γρηγορα, αλλωστε δν ειναι κ τιποτα σοβαρο...!Παντως μου φανηκαν πολυ εξηπηρετικοι στο τηλεφωνο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...