teoefsta Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Παιδια θελω να μαθω αν κανεις απο σας εχει φλασαρι το νοκια 5530 ή οποιοδηποτε αλλο νοκια..Εγινε πατατια κ θελω να μαθω αν διορθονεται με καποιο τροπο...ευχαριστω προκαταβολικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmos000 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Τί έπαθες?δεν σου ανοίγει μετά από φλασάρισμα?2 προγραμματάκια βασικά χρειάζονται το navifirm και το phoenix. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teoefsta Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 ευχαριστω φιλε μου για την γρηγορη ανταπροκριση σ ..ακριβως δν ανταποκρινετε κα8ολου μετα την φλασαρισμα μονο τν δονηση νιωθω αλλα η οθονη τπτ ουτε αναβει..ξανακανω την διαδικασια ολη μια χαρα κ παλι οταν το προγραμα κανει ρεσταρ τ κινιτο δν ανιγει κανονικα μου η οθονη ειναι ασπρη κ μετα σαν να σπαει με πολυ λεπτες ριγε κοκινες λωριδες.. τ phenix το εχω το φλασαρω με το JAF Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmos000 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Πρώτα απ όλα κάνε ακριβώς ότι λέει το βιντεάκι Μετά αν ανοίξει πες μου να σου δώσω πλήρη οδηγό και τροποποιημένο αρχείο για φλασάρισμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teoefsta Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 ευχαριστω φιλε για την βοηθεια..δοκιμαζω κ σου λεω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmos000 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Ναι ,κάντα προσεκτικά και με την ησυχία σου ακριβώς όπως τα κάνει στο βίντεο.Το βασικό είναι να ξανανοίξει το τηλέφωνο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teoefsta Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Φιλε cosmos000 το εκανα τοσες φορες οπως λεει το βιντεακι αλλα παλι τιποτα..Φορτωνε 100 το phoenix αλλα οταν εκανε pooling για να μπουταρει εβγαζε παλι αυτες τισ γραμμες στην οθονη εκλεινε ανοιγε παλι με τις γραμμες..Ξερεις τι παιζει??μηπως βγηκε τελιος off το κινιτο ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmos000 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 τί έγινε έβγαλες άκρη?Άνοιξε το τηλέφωνο?? Α βασικό που ξέχασα να ρωτήσω.Την μπαταρία την έβγαλες?Μετά την όλη διαδικασία άφησες το τηλέφωνο αρκετά (5 λεπτάκια και βάλε)μέχρι να ανοίξει συνδεδεμένο στο usb?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teoefsta Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Μπα δεν εβγαλα ακρη ακομα τα ιδια κανει δεν ανοιγει..Το εκανα ακριβως οπως το λεει το βιντεο.ναι τ αφησα αρκετη ωρα πανω στο usb αλλα παλι εβγαζε αυτες τις γραμμες στην οθονη κ δν αναβε..αμα ενοοεις να βγαλω την μπαταρια πριν το συνδεσω στο usb κ μετα να την ξαναβαλω και να πατισω το power button το εκανα.. http://www.youtube.com/watch?v=vQf_w2FGagY σε αυτο το βιντεο εχω βγαλει το κινιτο τι κανει μετα απο το το 100% του φλασαρισματος..ειναι λιγο χαλια το βιντεο δυσκολα φενοντε οι γραμμες στην οθονη απο τ βιντεο γτ κανει αντανακλαση.τι λες να φτιαχνετε η μπα?..ευχαριστω για τον χρονο σ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmos000 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δεν ξέρω τί μπορεί να γίνεται και να κάνει αυτό το πράγμα,το θετικό πάντως είναι ότι αναβοσβήνει η οθόνη.Σου στέλνω σε πμ έναν άλλον οδηγό και δοκίμασε κ αυτόν ακριβώς όπως τα λέω με τα αρχεία που σου δίνω και βλέπουμε αν λειτουργήσει το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.