Προς το περιεχόμενο

Από πού να κατεβάσω drivers για κάρτα γραφικών;

Alejandro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια κάρτα γραφικών Nvidia σε υλοποίηση Gainward. Στο site της Nvidia βρίσκω τους 266.66 ενώ στης Gainward τους 266.77 (και οι δυο για Windows 7 x64).

Ποιούς προτιμάμε και γιατί;

Δημοσ.

Η gainward προφανώς έχει κάποιο beta που η nvidia ακόμα το ελέγχει για σφάλματα,πάντα κατεβάζουμε από την κατασκευάστρια(nvidia δηλαδή) για να μην έχουμε περιπέτειες.

Δημοσ.

Προτιμαμε συνηθως τους drivers του κατασκευαστη της καρτας και οχι του chip γιατι μπορει να ειναι ελαφρως μονταρισμενοι για το υλικο μας.

ΑΛΛΑ τις περισσοτερες φορες ειναι πισω σε σχεση με του chip ή ο κατασκευαστης δεν ασχολειται και εχει μεινει στους αρχικους.

Γι αυτο και οσοι θελουν να εχουν τους τελευταιους κατεβαζουν απο Nvidia,ATI και η πλειοψηφια δεν εχει κανενα προβλημα.

ΤΩΡΑ το περιεργο με σενα ειναι γιατι της Gainward ειναι πιο ΜΠΡΟΣΤΑ απο τους Nvidia...

Επειδη αυτο καλυπτει και τα 2 κριτηρια(και απο κατασκευαστη και προσφατοι), προτιμησε τους Gainward.

Edit: TheELF αμα ηταν ΒΕΤΑ θα επρεπε να το γραφει. Εγω πιστευω οτι βαζουν .77 αντι .66 ακριβως επειδη ειναι μονταρισμενοι και θα πρεπει να τους ξεχωριζουν.

• Super Moderators
Δημοσ.

Στη δική μου περίπτωση (GTX 560 ti), είναι οι δυο που αναφέρω πιο πάνω.

από την στιγμή που δεν ανέφερες το μοντέλο έπρεπε να υποθέσω κάποια κάρτα από την "πλειοψηφία" :P

Δημοσ.

από την στιγμή που δεν ανέφερες το μοντέλο έπρεπε να υποθέσω κάποια κάρτα από την "πλειοψηφία" :P

Sorry δική μου παράλειψη. Τελικά προτιμούμε nvidia ή gainward? Γιατί βγάζουν διαφορετικούς;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...