yiannis72 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Κανενα τραινο δεν εκτροχιαζεται επειδη παταει ενα αγροτικο.... Και κανείς οδηγός δεν επιζεί έπειτα από μετωπική με τρένο Grande Πατάτα. Χάλια ηθοποιες, σενάριο φθηνό καχεκτυπο σκηνών από αριστουργήματα του Spielberg και παντελής έλλειψη ατμόσφαιρας. +1
DimAslan Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Οκ... τέλος... δεν ξαναπάω σινεμά... Δεν έχω δει ειλικρινά καμμιά ταινία τον τελευταίο καιρό που να άξιζε... Να το γυρίσω στις ευρωπαϊκές αισθηματικές κομεντί μήπως; Όχι... για να πω την αλήθεια το τελευταίο που φχαριστήθηκα ήταν το Battle: L.A... Κι αυτό μάλλον γιατί το καιρό εκείνο (εν Αθήναι της Αττικής) έπαιζα Crysis 2 και ήταν ένα ωραίο συναίσθημα να πέφτουν κάτω εξωγήινοι χωρίς να κάνω κλικ σαν τρελλός... Δεν θα κάνω spoilers... απλά δεν καταλαβαίνω τί γίνεται... πώς ο J.J. Abrams έβαλε τόσο συναίσθημα και αγωνία σε μια σειρά έξι σαιζόν (LOST) και μαζί με τον Spielberg βρήκαν έναν κουβά, πέταξαν μέσα Goonies, Close Encounters of the Third kind, Stand by me και ό,τι άλλο τους κατέβηκε, τα ανακάτεψαν καλά καλά με το μίξερ του μπογιατζή, τα έβαλαν σε ένα καλουπάκι να στεγνώσουν, πέταξαν τον κουβά χωρίς να δουν ότι μέσα είχαν ξεχάσει ταλέντο και δημιουργικότητα, και έβγαλαν το αποτέλεσμα στις αίθουσες περιμένοντας ότι οι μόνοι που θα πάνε να το δουν έχουν ως παλιότερη ανάμνηση ταινίας το Κάτι τρέχει με τη Μαίρη ας πούμε... Συνοψίζοντας... Epic Fail... (είχα να πω κι άλλα αλλά πρέπει να φύγω)
Galis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 πολυ μετριο ταινιακι.Σιγουρα οχι για cinema.Σπιτακι ισως
hurin Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Την είδα χθες. Δεν ήταν τόσο κακή όσο τη περίμενα, ωστόσο δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει, ούτε και να κερδίσει το ενδιαφέρον. Είναι όντως μια σούπα από E.T.-Goonies, με μία πιό ενήλικη προσέγγιση που όμως δεν φτάνει. Εντυπωσίακη η μικρή που παίζει το ρόλο της Alice καθώς και ο μικρός σκηνοθέτης ήταν πολύ καλός. Ήταν άλλη μια μετριότητα από τις πολλές τα τελευταία χρόνια, που αν δεν έφερε τα βαριά ονόματα Spielberg-Abrams θα έκανε καριέρα στα dvdάδικα. 7/10
gherudos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Απίστευτη μούφα, διαβάζοντας τα σχόλιά σας περί ET+Goonies έτρεξα σαν τρελός να πάω να δω την ταινία και πήρα στο λαιμό μου και 4 φίλους μου. Απίστευτα βαρετή ταινία, επειεικώς άθλια ελεεινή και δεν συμμαζεύεται. Απορώ πως υπάρχει το όνομα του Spielberg και του JJ. Μην πάτε να δείτε την ταινία, μην την ενοικιάσετε καν όταν βγεί!
tritonas00 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 για οσους ενδιαφερονται μολις βγηκε dvdscr. και απο μενα , μετριοτατη ταινια και εως ενα σημειο βαρετη.
HankMoody Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Η αληθεια ειναι πως ξεκιναει πολυ καλα, αλλα μετα μοιαζει με...parody! Πολυ καλα τα πιτσιρικια παντως, το χουν!
Cue Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δεν. Ενώ όντως τα πιτσιρίκια παίζουν γαμάτα, ο JJ Abraams έκανε έναν αχταρμά στο σενάριο. Σκηνοθετικά έχει μερικά ωραία πλάνα και η σκηνή με το τρένο είναι φοβερή, αλλά ως εκεί. Απορώ από που και ως που γίνεται καν σύγκριση με Goonies, Stand By Me και E.T. Ντάξει είπαμε. Ένα 6/10 από μένα.
mrpink Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 για οσους ενδιαφερονται μολις βγηκε dvdscr. Την είδες σε screener? Εγώ κατέβασα 3 κόπιες κι ήταν όλες μάπα ποιότητα
tritonas00 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Την είδες σε screener? Εγώ κατέβασα 3 κόπιες κι ήταν όλες μάπα ποιότητα dvdscr. http://tamnn.wordpress.com/2008/04/02/cam-r5-dvdrip-dvdscr-xvid-telesync/ ειναι 99% dvdrip σε ποιοτητα. στην 17 αρα μου μια χαρα εδειξε.
RottenLungs Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μάπα με πολλά κενά το ταινιάκι. Ήταν τόσο βαρετή που σχεδόν την έχω σβήσει απο την μνήμη μου, πραγματικά την είδα χθές και δεν θυμάμαι λεπτομέρειες να πώ. Αλλα θυμάμαι αυτό που μου άφησε. Υ.Γ. Επειδή δεν υπάρχει θέμα και βαριέμαι να φτιάξω. Blitz , η χειρότερη ταινία του είδους που έχω δεί. Πρώτη φορά βλέπω τέτοια ταινία που να μην έχει καθόλου suspense γιατι στα δίνουν όοοοοοοοοοολα απο την αρχή. Άκυρες και αναίτιες σκηνές για να γεμίσουν τον χρόνο, απίστευτα κενά (αυτός που έγραψε το σενάριο μάλλον δεν σιάβασε όλο το βιβλίο - Δεν το ξέρω το βιβλίο αλλα δύσκολο να είναι τέτοια πατάτα). Και είχαν και τον τυπά τον καρατέκα και δεν τον άφησαν να παίξει ξύλο. Η ταινία όλη είναι ένας Jason Statham να το παίζει το τσογλάνι της αστυνομίας, που θέλει να δείρει αλλα δεν τον αφήνουν.
Aplostra Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Υ.Γ. Επειδή δεν υπάρχει θέμα και βαριέμαι να φτιάξω. Blitz , η χειρότερη ταινία του είδους που έχω δεί. Πρώτη φορά βλέπω τέτοια ταινία που να μην έχει καθόλου suspense γιατι στα δίνουν όοοοοοοοοοολα απο την αρχή. Άκυρες και αναίτιες σκηνές για να γεμίσουν τον χρόνο, απίστευτα κενά (αυτός που έγραψε το σενάριο μάλλον δεν σιάβασε όλο το βιβλίο - Δεν το ξέρω το βιβλίο αλλα δύσκολο να είναι τέτοια πατάτα). Και είχαν και τον τυπά τον καρατέκα και δεν τον άφησαν να παίξει ξύλο. Η ταινία όλη είναι ένας Jason Statham να το παίζει το τσογλάνι της αστυνομίας, που θέλει να δείρει αλλα δεν τον αφήνουν. Πραγματικά,αυτο το μπλιτζ και το αν-νοουν,γιατι βγήκαν στο κινηματογράφο; τοσο ανάγκη τα λεφτα εχουν ο σταθαμ και ο νισον;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Μάπα άσε που άλλαξαν και το alien από το πρώτο trailer, τελικά μακρυά από JJ, δεν βάλαμε μυαλό μετά το τέλος του Lost.
jwr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Ρε παιδιά δεν ήταν τόσο μάπα, εμένα μου άρεσε πάρα πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα