sheik Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Μετα το φοβερο(και υποτιμημενο)Alias, το αξεπεραστο Lost, το μοναδικο Fringe, το πρωτοτυπο Cloverfield αλλα και τα πολυ καλα MI:3 και Star Trek , ο J.J. Abrams επιστρεφει, σε συνεργασια με τον Spielberg, με το Super 8. Κλασσικα, η ταινια ηδη απο τα trailer, θετει ερωτηματα και μυστηριο. Ειναι δυνατον να περιμενει κανεις κατι λιγοτερο απο γαματο? http://www.youtube.com/watch?v=vpzUCA5i6zY http://www.youtube.com/watch?v=Vtn5dm9uYi8
Sellers Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 J.J: Έχω βρει κάτι πολύ γαμάτα ερωτήματα να φορτώσουμε μια ταινία. Steven: Έλα ρε, δεν μου λες μαλακίες τώρα! J.J: Μα την Παναγία σε μιλάω ρε. Να ηδη έχω κάνει μια λίστα με ερωτήματα. Steven: Και η λίστα με τις απαντήσεις? J.J: Η ποιά? Steven: Ελ Όου Ελ ρε μαλάκα Τζέι Τζέι. Ελ Όου Ελ! J.J: Ροφλ, δεν παίζομαι!!! Αντε να δούμε τι θα δούμε...
DeadOrganPlayer Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 J.J: Έχω βρει κάτι πολύ γαμάτα ερωτήματα να φορτώσουμε μια ταινία. Steven: Έλα ρε, δεν μου λες μαλακίες τώρα! J.J: Μα την Παναγία σε μιλάω ρε. Να ηδη έχω κάνει μια λίστα με ερωτήματα. Steven: Και η λίστα με τις απαντήσεις? J.J: Η ποιά? Steven: Ελ Όου Ελ ρε μαλάκα Τζέι Τζέι. Ελ Όου Ελ! J.J: Ροφλ, δεν παίζομαι!!! Αντε να δούμε τι θα δούμε... LOL!!! Έσκισες!
marantonis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 J.J: Έχω βρει κάτι πολύ γαμάτα ερωτήματα να φορτώσουμε μια ταινία. Steven: Έλα ρε, δεν μου λες μαλακίες τώρα! J.J: Μα την Παναγία σε μιλάω ρε. Να ηδη έχω κάνει μια λίστα με ερωτήματα. Steven: Και η λίστα με τις απαντήσεις? J.J: Η ποιά? Steven: Ελ Όου Ελ ρε μαλάκα Τζέι Τζέι. Ελ Όου Ελ! J.J: Ροφλ, δεν παίζομαι!!! Προσκυνω.
Luxx Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Εγω παλι δε καταλαβα που ειναι το αστειο μαγκες. Οποιος θελει εξηγαει. Εκτος και αν εχει σχεση με το Lost, που δεν εχω δει ουτε ενα επεισοδιο.
DKNI Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Σιγουρα ειναι δικο τους και δεν ειναι καμια βλακεια του Στιβεν Κινγκ με παιδακια παλι? Σπιλμπεργκιαζει η ταινια απιστευτα στο 2ο τρειλερ. Το 1ο με εψηνε, το 2ο το βρηκα εξαιρετικα family friendly και λεω να μην παρω
DeadOrganPlayer Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Εγω παλι δε καταλαβα που ειναι το αστειο μαγκες. Οποιος θελει εξηγαει. Εκτος και αν εχει σχεση με το Lost, που δεν εχω δει ουτε ενα επεισοδιο. Κακεντρέχειες του Sellers για το Lost οπότε μην ανησυχεις που δε κατάλαβες...
Aplostra Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Κανενα τραινο δεν εκτροχιαζεται επειδη παταει ενα αγροτικο....
sheik Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Αν παει κανεις σημερα να την δει ας πει εντυπωσεις
papahlamidas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Εγώ θα πάω στις 10:20 να το δω. Ελπίζω να αξίζει. Λέω να σκάσω μύτη με μπλούζα Dharma στο σινεμά.
papahlamidas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Μόλις είδα την ταινία στο cinema. Είναι ένα mix ΕΤ+Goonies. Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό μπορώ να πω. Το ότι καταφέρνει και δεν χάνει το ενδιαφέρον της είναι κάτι πολύ σημαντικό. Στα πλην θα έβαζα την σχεδόν μηδενική πρωτοτυπία και τις λίγες ανατροπές. Έχει κάποια ΞΑΦΝΙΚΑ αλλά γενικά λίγα είναι τα πράγματα που δεν περίμενα να συμβούν. Πάντως εάν μου άρεσε για cinema εμένα πιστεύω ότι για σπίτι με παρέα είναι δεκάρι. Βάζω στοίχημα ότι ο JJ με τον Steven μετά από αυτό θα ξανά συνεργαστούν.
Hal9000 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Grande Πατάτα. Χάλια ηθοποιες, σενάριο φθηνό καχεκτυπο σκηνών από αριστουργήματα του Spielberg και παντελής έλλειψη ατμόσφαιρας.
privateer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Grande Πατάτα. Χάλια ηθοποιες, σενάριο φθηνό καχεκτυπο σκηνών από αριστουργήματα του Spielberg και παντελής έλλειψη ατμόσφαιρας. Άρα μιλάμε με βάση τα γούστα σου για ταινιάρα Με έπεισες θα πάω να την δώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα