Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με laptop και ρεύμα

GeorgeVls

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Έχω ένα Acer Aspire 7720g και καθώς έπαιζα ένα παιχνίδι, ξαφνικά έκλεισε. Όλο το δωμάτιο μύριζε καμένο και το laptop έκαιγε. Μετά από λίγο όταν τον άνοιξα, έδειχνε ότι η μπαταρία φορτίζεται, παρ όλα αυτά συνεχώς έπεφτε. Έκλεισα το laptop έβγαλα την μπαταρία προσπάθησα να το ανοίξω αλλά τίποτα. Μετά έβαλα την μπαταρία, άνοιξε, άλλα πάλι το ίδιο, έδειχνε ότι φόρτιζε χωρίς όμως να γίνεται τίποτα. Τι να κάνω; Αξίζει να το φτιάξω ή θα μου βγει ο κούκος αηδόνι; Αναλυτικά το laptop έχει τα εξής χαρακτηριστικά : intel core 2 duo T7500, geforce 9500m gs, 3gb ddr2, 17.1" lcd etc

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μήπως κάηκε το τροφοδοτικό του;

Αν καιγόταν το τροφοδοτικό του θα λειτουργούσε με μπαταρία και δεν θα την φόρτιζε;

Δημοσ.

Γιατί, ήταν τελείως άδεια η μπαταρία όταν έγινε το κακό;

Ήταν full φορτισμένη και από τότε που έγινε αυτό δείχνει ότι φορτίζει, αλλά δεν φορτίζει, συνέχεια πέφτει. Το έκλεισα όταν πήγε στο 20%

Δημοσ.

Χωρίς την μπαταρία με το ρεύμα επάνω ανοίγει κανονικά ? Αν οχι τότε υπάρχει πρόβλημα με το τροφοδοτικό,πιθανόν να είναι στα τελευταία του, και οτι δείχνει οτι φορτίζει την μπαταρία δεν έχει σχέση.Μπορεί να δείχνει οτι φορτίζει αλλα ουσιαστικά την ψευτοφορτίζει αν μπορώ να το πω έτσι.

Δημοσ.

Χωρίς την μπαταρία με το ρεύμα επάνω ανοίγει κανονικά ? Αν οχι τότε υπάρχει πρόβλημα με το τροφοδοτικό,πιθανόν να είναι στα τελευταία του, και οτι δείχνει οτι φορτίζει την μπαταρία δεν έχει σχέση.Μπορεί να δείχνει οτι φορτίζει αλλα ουσιαστικά την ψευτοφορτίζει αν μπορώ να το πω έτσι.

Όχι φίλε δεν ανοίγει χωρίς την μπαταρία. Ακριβώς αυτό, την ψευτοφορτίζει. Δείχνει ότι φορτίζεται αλλά συνεχώς αδειάζει. Αξίζει να το επισκευάσω; Που να απευθυνθώ;

Δημοσ.

Δουλεύει το laptop;Φαίνεται κάτι στην οθόνη δηλαδή;

Να πετάξεις το laptop για ένα τροφοδοτικό των 10€;

Όχι δεν έχει κάτι η οθόνη λειτουργεί κανονικά. Τόσο φθηνό είναι το τροφοδοτικό για το laptop μου; Από που μπορώ να το αγοράσω; Μαζί με τα μαστορικά πόσο θα μου βγει; Ή μήπως μπορώ να το βάλω και μόνος μου;

Δημοσ.

Απλά το βάζεις στην πρίζα και στο laptop σου, δε χρειάζεται κάτι άλλο.

Δεν δουλεύει όταν είναι στην πρίζα. Δουλεύει μόνο με ότι αποθέματα μπαταρίας έμειναν.

Δημοσ.

Για το τροφοδοτικό μιλάω, με την προϋπόθεση ότι θα το πάρεις.

Δεν ξέρω καν που μπορώ να βρω ανταλλακτικά για acer, μένω επαρχία, επίσης δεν ξέρω και να αλλάζω τροφοδοτικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...