black_widow Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Συνηθως βριζουν τον 30φυλλοπουλο αυτοι που τους πειραξε καποτε το κομμα... Ο υπολοιπος κοσμος που δεν εχει τετοια προβληματα και θελει να βγαινουν οι ανομιες στη φορα απ οπου κι σαν προερχονται, φυσικα επικροτει. Μηπως δεν επρεπε να βγαλει τους παχουλους μισθους των υπαλληλων της ΔΕΗ στον αερα? Μπραβο στον 30φυλλοπουλο για τις αποκαλυψεις που εχει κανει και για το οτι χτυπαει ολους τους πολιτικους ανεξαρτητως παραταξης. Η Καθημερινη ανηκει σε γνωστο λαμογιο της διαπλοκης. Μην είσαι και τόσο σίγουρος και μη βιάζεσαι να επικροτείς . Κάτι παραπάνω ξέρω ... εγώ προτιμώ το www.newsbeast.gr γενικά το βλέπω ισορροπημένο ανάμεσα σε ειδήσεις και "χαζό" περιεχόμενο που πιάνει όλες της διαθέσεις μου για το τι έχω όρεξη να διαβάσω +1 για το newsbeast και από εμένα .
Rabican Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 newsbeast.gr newsbomb.gr cosmo.gr newsday.gr παρομοια θεματολογια, τα επισκεπτομαι σχεδον καθημερινα οταν ειμαι στο γραφειο και εχω λιγο χρονο. ετσι να διαβαζω επιγραμματικα καποιες ειδησεις. δεν προκειται να βρειτε πολλα αρθρα στα παραπανω sites. κατα βασει απλη αναφορα γεγονοτων... και για αθλητικα: contra.gr gazzetta.gr sport24.gr sport-fm.gr
grigoriou Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μην είσαι και τόσο σίγουρος και μη βιάζεσαι να επικροτείς . Κάτι παραπάνω ξέρω ... Καλα, ολοι ξερουμε κατι παραπανω αλλα γιατι δε θες να βγαινουν ανομιες στον αερα? Επειδη δηλαδη ο παρουσιαστης ειναι ετσι και γιουβετσι, δεν θα πρεπει να μαθουμε τους παχουλους μισθους των εργατοπατερων της δεη?
black_widow Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Καλα, ολοι ξερουμε κατι παραπανω αλλα γιατι δε θες να βγαινουν ανομιες στον αερα? Επειδη δηλαδη ο παρουσιαστης ειναι ετσι και γιουβετσι, δεν θα πρεπει να μαθουμε τους παχουλους μισθους των εργατοπατερων της δεη? Τις ανομίες που γίνονται σε άλλους χώρους τις κάνει γαργάρα πάντως , όπου τον συμφέρει ... Δυστυχώς για σοβαρές καταγγελίες μόνο τα blogs έχουν μείνει .
grigoriou Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Τις ανομίες που γίνονται σε άλλους χώρους τις κάνει γαργάρα πάντως , όπου τον συμφέρει ... Δυστυχώς για σοβαρές καταγγελίες μόνο τα blogs έχουν μείνει . Μα δεν ειναι υποχρεωμενος να ασχολειται με τις ανομιες ολου του κοσμου... Μηπως εχεις πολυ μεγαλες απαιτησεις απο μια απλη δημοσιογραφικη εκπομπη?
antonl Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Σίγουρα δε γίνεται αλλά έστω το παρακάτω παράδειγμα. Έχουμε το κόμμα/ομάδα/πρόσωπο Α και το αντίπαλό του Β. Και οι 2 παρανομούν σε κάποιο βαθμό. Αν καταγγέλλει μόνο τις παρανομίες του ενός, είτε από δόλο είτε από άγνοια, τότε δεν υπάρχει αξιόπιστη αλλά μονόπλευρη ενημέρωση. Και προσωπικά δεν ξέρω αν προτιμώ αυτό απ την έλλειψη οποιασδήποτε ενημέρωσης.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Για τον Κουρη τι να πουμε? Πολλοι τον εχουνε σε μεγαλη υποληψη. Τη δεκαετια του 80 πολυς λαος επινε νερο στο ονομα του. Ε ναι, τους κωλοτούμπες και τους αισχρούς κιτρινιστές τους έχουμε ψηλά στην ελλαδίτσα για να βλέπουμε τα οπισθιά τους!
grigoriou Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Σίγουρα δε γίνεται αλλά έστω το παρακάτω παράδειγμα. Έχουμε το κόμμα/ομάδα/πρόσωπο Α και το αντίπαλό του Β. Και οι 2 παρανομούν σε κάποιο βαθμό. Αν καταγγέλλει μόνο τις παρανομίες του ενός, είτε από δόλο είτε από άγνοια, τότε δεν υπάρχει αξιόπιστη αλλά μονόπλευρη ενημέρωση. Και προσωπικά δεν ξέρω αν προτιμώ αυτό απ την έλλειψη οποιασδήποτε ενημέρωσης. Kαταλαβαινω οτι αν προκειται για ανομια του δικου σου κομματος θα προτιμουσες να μεινει κρυφη, ενω αντιθετα θα ηθελες να βγει στο φως ανομια του αντιπαλου κομματος Εμεις οι υπολοιποι θελουμε να βγαινουν ολα στο φως ή εστω οσα βγουν Ε ναι, τους κωλοτούμπες και τους αισχρούς κιτρινιστές τους έχουμε ψηλά στην ελλαδίτσα για να βλέπουμε τα οπισθιά τους! Ξερεις καναν εκδοτη που να μην ειναι κωλοτουμπας και κιτρινιστης? Καποιον που υποστηριζει το κομμα μεσω του οποιου περιμενεις πχ. να μονιμοποιηθεις στο Δημοσιο ή να παρεις ενα μεγαλο εργο, λογικο δεν ειναι να τον εχεις ψηλα?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Φίλε μου, σαν τον Κουρή δεν υπάρχει κανένας. Θυμάσαι την Αυριανή τι γραμμή είχε την ένδοξη δεκαετία του 80, και ποιά έχει τώρα; Για αυτό λέω <<κωλοτούμπας>>..
grigoriou Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Ηταν/ειναι και αλλοι σαν τον Κουρη. Και αλλοι χειροτεροι ακομα. Τι το ψαχνεις, επιχειρηματιες ειναι αυτοι, τα συμφεροντα τους κοιτανε. Πότε με τον εναν και πότε με τον αλλον. Τη δεκαετια του 80 ο "αυριανισμος" ηταν το σημα κατατεθεν του σημερινου κυβερνωντος κομματος, μετα ηρθε το "Λαμπρακισταν" και τα λοιπα λαμογια της διαπλοκης. Σημερα η πλειοψηφια των τηλεθεατων λεει παρακολουθει ειδησεις απο το Mega...
antonl Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Kαταλαβαινω οτι αν προκειται για ανομια του δικου σου κομματος θα προτιμουσες να μεινει κρυφη, ενω αντιθετα θα ηθελες να βγει στο φως ανομια του αντιπαλου κομματος Εμεις οι υπολοιποι θελουμε να βγαινουν ολα στο φως ή εστω οσα βγουν [...] Γάτα είσαι.
tsifotis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Γάτα είσαι. Μαλλον το χρονο σου χανεις, δεν πειθεται. Οσοι αηδιαζουμε με την φτηνη "δημοσιογραφια", ειμαστε "χτυπημενοι" απο αυτην κομματικα, δεν εξηγειται αλλιως!
grigoriou Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Ξερεις καμμια δημοσιογραφια που να μην ειναι φτηνη σ αυτη τη χωρα? Ολοι στα συμφεροντα και τη διαπλοκη κολυμπανε, πιστευω οτι συμφωνεις τελικα. Το να ζητανε ομως καποιοι να κουκουλωνονται σκανδαλα και οι λαμογιες (για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ λογο) ειναι τουλαχιστον αφελες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.