Προς το περιεχόμενο

υπαρχει αξιοπιστο ενδιαφερον site για ενημερωση;

tsifotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οκ ναι, εχουμε τις ειδησεις του insomnia αλλα υπαρχει καποιο που να εχει ενδιαφερουσα και σοβαρη ειδησεογραφια;

Μην παρεξηγειτε το σοβαρη, εξηγω...

Νομιζω τα περισσοτερα hits εχει το τρομακτικο ΑΛΛΑ επισης εχει...

1) πληθος ανουσιων καταγγελιων, (πχ στην μπουτικ της γειτονιας μου επειδη εχασα την αποδειξη δεν μου αλλαξανε την φουστα μετα απο δυο μερες, αλητες!)

2) Μηδενικο Ελεγχο στην διασταυρωση πληροφοριων. Αν πχ στειλω οτι ο ιδιος ο γερο-Κωτσοβολος προσπαθησε να μου πουλησει τοστιερα χωρις αποδειξη θα ανεβει ως ειδηση.

3) λαικισμο "εμ βεβαια, οι γιατροι απο τις γραφειαρες του που να συμπονεσουν την Ελληνιδα συνταξιουχο που εργαστηκε μια ζωη με το κουτελο καθαρο, την εχουνε γραμμενη"

4) αδιαφορα tips για νοικοκυρες (πως να μαγειρεψεις κρεμμυδι χωρις να μυρισει η πολυκατοικια)

5) σουρεαλ διαλογο ανταπαντησεων μεταξυ λογικων πολιτων και "λαικων ηρωων"

6) ξεκαρφωτο συναισθηματισμο. "Ας μην ξεχναμε οτι σαν την αγαπη της μανας δεν εχει"

7) εμβολιμες επαναλαμβανομενες διαφημισεις "το καλυτερο site για να βγεις κερδισμενος"

8) φωτογραφησεις απο μοντελες δ' διαλογης "δειτε το αγαλματενιο σωμα της β' αναπληρωματικης μις γιανγκ πελοπονησος 2006"

9) αστηριχτα ρεπορταζ "μεταξυ λαρισας και βολου υπαρχει σπηλαιο με ραβδους ασημιου αξιας πανω απο 480δις, γιατι δεν ξεχρεωνουμε; Παπανδρεου ακους;"

10) δρυμι κατηγορω κατα ρυπας "οσοι προσλαμβανετε ξενους στην δουλεια καταστρεφετε την χωρα"

11) θρησκοληψεια, δυσιδαιμονια και καταστροφολογια "μην ακουτε για την χρεωκοπια, εμεις οι ελληνες εχουμε την παναγια να μας προστατευει. Ποσο μαλλον αμα φοραμε και χαντρα για το "ματι".

12) ανουσια review "παιδια χαλια η μπεζεντακου στο πανηγυρι της Φανερωμενης στην κατω μαγουλα, ειχε κυταρρητιδα"

13) καθυστερημενες ανακαλυψεις "το φενγκ σουι ειναι μια μοδα που ερχεται"

14) τραγικα celebrity gossip "ο Αντωνης Κανακης εθεαθει μετα ξανθιας συνοδου σε εστιατοριο της Θεσσαλονικης"

15) Βαρετες ανακοινωσεις "οσοι πατε στα κτελ λιοσιων μην ρωτηστε στο περιπτερο του σταθμου για Αδεσμευτο Τυπο της Κυριακης, τελειωσε"

16) αυτονοητες διαπιστωσεις "οι ευρωπαιοι σκοτιστηκαν για την Ελλαδα, πρωτα κοιτανε την δικη τους τσεπη"

17) ναρκοληπτικα κενες αφιερωσεις "σημερα εχει γενεθλια η γυναικα μου, χρονια της πολλα"

18) αστεια καλλιτεχνικα νεα. "φανηκε το βρακι της lady gaga προχθες σε live στην τασκενδη".

19) αντιαμερικανισμο

20) ξενοφοβια

21) παρωχημενα ανεκδοτα

22) καταχρηση εννοιων οπως φασισμος, ηρωας κλπ

σταματαω να γραφω με την ελπιδα να δω μια προταση για καποια site που θα το ηθελα ως εξης

1) Να μην ανηκει σε δημοσιογραφο που μας αντιμετωπιζει σαν λοβοτομημενους πχ Τριανταφυλλοπουλος, Ευαγγελατος

2) Να μην ειναι ανωνυμο σε βαθμο ασυδοσιας

3) ΠΗΓΗ !!!! enough said

4) Καλλιτεχνικα νεα ως 10%

5) Καλομεταφρασμενα αρθρα του εξωτερικου που αφορουν Ελλαδα ή Παγκοσμια θεματα

6) Να παρεχει συνεχως νεα κι ας μην ειναι βαρυσημαντα

7) Αν θελουνε οι registered αναγνωστες να σχολιαζουνε οχι αναγκαστικα αλλα αν ναι μονο με moderators!

8) Βαθμολογια αρθρων παλι απο εγγεγραμμενους χρηστες

9) Sticky 72ωρου τοπ ειδησεων

10) Αρθρα επιφανων guest οχι απαραιτητα επαγγελματιων δημοσιογραφων

πρωτου συνεχισω υπαρχει κανεις που διαβασε το σεντονι ως εδω και εχει κατι υποψιν;

ευχαριστω

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

alexa.com μπαινεις εκει που λεει top100 για ελλαδα και κοιτας τι σ αρεσει..

παντως αυτα που κραζεις βλεπω τα μαθες απ εξω:P

Δημοσ.

alexa.com μπαινεις εκει που λεει top100 για ελλαδα και κοιτας τι σ αρεσει..

παντως αυτα που κραζεις βλεπω τα μαθες απ εξω:P

Δεν εχεις καθολου αδικο. Στην τελικη δεν ξεκινησα να κραζω ετσι, εχω φαει μπολικες ωρες ωστε να μπορω να κρινω.

Μ αρεσε που τρεχουν οι αναρτησεις συνεχεια αλλα εχω φτασει πια να το κανω scroll μεχρι κατω και να μην βρισκω ουτε μια αξια λογου για περαιτερω αναγνωση. Σαν ιδεα καλα τα τροκτικα/τρομακτικα κλπ (αφιλτραριστες ειδησεις κατα συρροη) αλλα σαν υλοποιηση ΜΑΠΑ. Ασε που με χαλαει το γεγονος οτι εμπιστευεται τυφλα ο κοσμακης την ενημερωση του σ αυτους. Θα μου πεις εδω εμπιστευονται Τρεμη/Πρετεντερη/Τραγκα και λοιπες ντροπες της δημοσιογραφιας...

Για να μην ξεφευγω, κανενα καλο αγγλοφωνο site ;

• Super Moderators
Δημοσ.

Ειδήσεις, αρκετά ψύχραιμα δοσμένες, μπορείς να βλέπεις από το BBC -με την υποσημίωση ότι ενίοτε έχουν (πολύ) έντονο Βρετανικό bias, ενώ η international edition έχει μηδαμινές διαφορές από τη Βρετανική (standard). Γενικά είναι καλό, έχει ενδιαφέρουσες ειδήσεις από τεχνολογία (με την ευρύτερη έννοια από αυτή του insomnia) και το περιβάλλον. Αν δεν απατώμαι έχει και το France24 αγγλόφωνη έκδοση, αλλά δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό.

Για αναλύσεις (που είναι άλλο πράγμα από την είδηση) το protagon.gr που προτάθηκε είναι καλό, έχει ποικιλία και ενίοτε "αιρετικές" απόψεις.Στην Καθημερινή θα βρεις επίσης αρκετές ενδιαφέρουσες αναλύσεις.

Γενικά, επειδή από εκεί ξεκίνησε η ερώτησή σου, είμαι αντίθετος με τις ανώνυμες "καταγγελίες". Προτιμώ ενυπόγραφα άρθρα, ώστε να ξέρω με ποιον διαφωνώ ή συμφωνώ.

Δημοσ.

Γενικά, επειδή από εκεί ξεκίνησε η ερώτησή σου, είμαι αντίθετος με τις ανώνυμες "καταγγελίες". Προτιμώ ενυπόγραφα άρθρα, ώστε να ξέρω με ποιον διαφωνώ ή συμφωνώ.

οτιδηποτε επωνυμο ειναι υποθεση βδομαδας να σου ρθει εξωδικο ή μηνυση κτλ.=250ε καθε παρασταση σε δικη και κανα 500ε για να ασχοληθει μαζι σου.

εγω ενα εχω να προτεινω .καλο φιλτραρισμα δικου σας μυαλου και θα βγαινει ενα νοημα σε οτι διαβαζετε οπου και να ειναι γραμμενο

Δημοσ.

16) αυτονοητες διαπιστωσεις ...

εγω ενα εχω να προτεινω .καλο φιλτραρισμα δικου σας μυαλου και θα βγαινει ενα νοημα σε οτι διαβαζετε οπου και να ειναι γραμμενο

Δημοσ.

To zougla.gr, το επισκεπτομαι καθημερινα.

Να το κοιταξεις τωρα που ειναι νωρις, μπορει να σου αφησει κουσουρια. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...