tasosgeo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 παλι τιποτα. αφου κανει boot με πεταει στην μαυρη οθόνη και διαφορα με επικεφαλιδα "TRAP 00000006 ---EXCEPTION----" θες να στο στειλω σε φωτο;
karmen1983 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 κοίτα ΕΓΩ με usb Bootable επειδή δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ, δεν μπορώ να σε βοηθήσω και πολύ εκτός αν πειραματιστώ. Αν θες να κάνεις μία προσπάθεια από live cd μπορείς να διαβάσεις οδηγίες εδώ http://www.insomnia.gr/topic/401191-dual-boot-laptop-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%ae-linux/page__view__findpost__p__3905515 Αν πάλι θες να το κάνεις μέσω usb Περίμενε κάποιον άλλον
tasosgeo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. Θα πάω να αγοράσω αυριο εξωτερικό driver και θα ξανακάνω αυτά π μ είπες. Αν μπορείς πάντως τσέκαρε το θέμα αυριο ή την τρίτη μήπως έχω κάνει τπτ αλλο. Να κάνω φορμάτ με άλλον τρόπο μπορώ;
karmen1983 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Το φορμάτ άσε το για πολύ μετά. Σκέψου το σαν έσχατη λύση και μόνο. Θα το παρακολουθώ το θέμα πάντως.
tasosgeo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δοκίμασα αλλο φλασάκι με την επιλογή recovery. Μου έβγαλε blue screen. πριν το βγάλει όμως, φόρτωσε μια μπάρα και έλεγε enter system recovery. το έχω κλείσει αρκετές φορές κρατώντας πατημένο το κουμπί του start. Μπορεί να χαλάσει τπτ;
karmen1983 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Η blue screen που λές είναι BSOD ή απλά μπλε φόντο;
tasosgeo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 στην αρχή φορτώνει βγάζοντας το μνμ της 1ης φωτο. μετά βγάζει την 2η
karmen1983 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Αν ξαναπάς να κάνεις την διαδικασία ξαναβγάζει BSOD; Πετάει το ίδιο; Διάβασα μερικά σχετικά με το θέμα εδώ http://support.microsoft.com/kb/324103 Εσύ πέρα από τη διαγραφή των partition στο Linux κομμάτι δεν έκανες κάτι άλλο έτσι; Παίζει κάποιο θέμα με drivers συσκευής αν καταλαβαίνω καλά το μήνυμα BSOD. Σίγουρα είναι οκ η copia των windows; Έχεις άλλο Pc να βάλεις το Usb Να δεις αν θα ξεκινήσει η διαδικασία;
tasosgeo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 ειχε και ενα αλλο partition που ηταν σε vista αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος πως δν το εσβησα ουτε αυτο. νομιζω ήταν το recovery αυτο το partition. ττο δοκιμαζω τωρα σε αλλο laptop. δεν ξερω αν ειναι αυθεντικο η κοπια. δεν το ειχα μονο εγω το netbook. παντως επειδη σκόπευα να κανω φορματ ειχα βάλει το προγραμμα keyfinder και το key των windows που εμφάνιζε ήταν άλλο απο αυτό της ετικέτας του netbook. μόνο που δεν είχα πάρει τα αρχεία μου από μέσα και είχα καποια project της σχολής μου, γ αυτό προσπαθώ να μην τα χάσω λειτουργεί κανονικά στο άλλο laptop
probe Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Το διόρθωσα γιατί πατάτα έγραψα δεν έχεις cd. Πάντως αν βρείς βάλε ένα Live cd και πάρε τα αρχεία. Και μετά recovery από το recovery partition. Ποιό netbook είναι αυτό;
karmen1983 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Αλλάζουμε προτεραιότητα λοιπόν. Μπες με ένα linux live cd (κάνε τη διαδικασία με usb εσύ, δηλαδή το Νο2 που λέει) http://www.ubuntu.com/desktop/get-ubuntu/download και δες μήπως μπορείς να πάρεις την εργασία σου από το δίσκο των windows. Κάνε αυτό και βλέπουμε για τα υπόλοιπα. Από ubunt Θα μπορέσουμε να δούμε και πως είναι ο δίσκος σου.
tasosgeo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Να το κάνω, αλλά δεν ξέρω πως.... Δεν είμαι τόσο προχωρημένος.τώρα μαθαίνω Μπορείς να βοηθήσεις; επειδή μπορώ να τα βρώ τα αρχεία αυτά, αν είναι μεγάλη διαδικασία ας την αφήσουμε και να συνεχίσουμε αυτό π κάναμε. να κάνω το νέο φλασάκι bootable με την πρώτη επιλογή; Σε ποια κατηγορια να το κάνω bootable το φλασάκι? όλες οι κατηγορίες στο wintoflash ειναι για windows Εισαι εκεί; έκανα το φλασάκι bootable και έτρεξα το ubuntu χωρίς να το εγκαταστήσω. τι κάνω τώρα για να πάρω τα αρχεία και τα υπόλοιπα που μου είπες;
TheELF Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Εισαι εκεί; έκανα το φλασάκι bootable και έτρεξα το ubuntu χωρίς να το εγκαταστήσω. τι κάνω τώρα για να πάρω τα αρχεία και τα υπόλοιπα που μου είπες; Θα πας εδώ στο Places και θα ψάξεις για το διαμέρισμα που έχει τα ίδια GB με το διαμέρισμα όπου είχες(έχεις) την εργασία σου,αν δεν έχει δώσει όνομα δηλαδή αν σου έχει το όνομα εύκολα είναι.Το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να γράψεις στο ίδιο usb,αν θυμάμαι καλά,σε κάθε περίπτωση μην σβήνεις το αρχείο αν δεν ελέγξεις ότι δουλεύει σωστά.
tasosgeo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 δεν δουλευε το ποντίκι και έκανα install το ubuntu. κάνω αυτό π μ είπες η κτ άλλο; Παιδιά ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!! Λειτούργησαν πάλι τα windows. Χρωστάω κέρασμα!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.