AngelaM Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του forum! Είμαι φοιτήτρια και στα πλαίσια της πτυχιακής μου διεξάγω μια έρευνα. Ώς εκ τούτοιυ θα ήθελα να σας παρακαλέσω πολύ να μου απαντήσετε, όσοι απο εσάς θέλετε και μπορείτε, στην εξής ερώτηση: "Έχετε προβεί ποτέ σε κάποιου είδους αγοραστική κίνηση σε οποιοδήποτε απο τα είδη που αναφέρονται ή προτείνονται στο συγκεκριμένο forum?" Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Καλό θα ήταν να ανέβαζες το συγκεκριμένο ερώτημα υπό μορφή poll. Κατα τ'άλλα προσωπικά ΝΑΙ ειδικά παλιότερα συνήθιζα να αναζητώ αρκετά γνώμες συνφορουμιτών για επεξεργαστές, κάρτες γραφικών και λοιπό τεχνολογικό εξοπλισμό. Τώρα να αγοράσω από διαφημιστικό banner, όχι ποτέ.
Ntinaras Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Καλό θα ήταν να ανέβαζες το συγκεκριμένο ερώτημα υπό μορφή poll. Κατα τ'άλλα προσωπικά ΝΑΙ ειδικά παλιότερα συνήθιζα να αναζητώ αρκετά γνώμες συνφορουμιτών για επεξεργαστές, κάρτες γραφικών και λοιπό τεχνολογικό εξοπλισμό. Τώρα να αγοράσω από διαφημιστικό banner, όχι ποτέ. ακριβως μια απο τα ιδια
black_widow Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του forum! Είμαι φοιτήτρια και στα πλαίσια της πτυχιακής μου διεξάγω μια έρευνα. Ώς εκ τούτοιυ θα ήθελα να σας παρακαλέσω πολύ να μου απαντήσετε, όσοι απο εσάς θέλετε και μπορείτε, στην εξής ερώτηση: "Έχετε προβεί ποτέ σε κάποιου είδους αγοραστική κίνηση σε οποιοδήποτε απο τα είδη που αναφέρονται ή προτείνονται στο συγκεκριμένο forum?" Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας. Poll και να αναγράφεις από ποιο πανεπιστήμιο / ΤΕΙ είσαι και τα σχετικά που χρειάζονται όταν έχεις ερωτηματολόγιο για πτυχιακή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.