pateras Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Προσφατως εκανα φορματ στον υπολογιστη μου και εκτοτε δεν μπορεσα να παιξω ταινια σωστα με τον μεχρι προτεινως αψογο kmplayer. Αντιμετωπιζω 2 προβληματα: Σε καποια anime κυριως με ενσωματωμενους αγγλικους υποτιτλους εχω εικονα σε ολο το παραθυρο αλλα διχως υποτιτλους, ενω σε αλλα αρχεια με ελληνικους υποτιτλους εχω εικονα πανω δεξια στο παραθυρο με υποτιτλους κανονικα. δοκιμασα mpc και τα συναφη, αλλα τζιφος. Ασχετο, αλλα πλεον, μετα το φορματ δεν εχω την επιλογη "αναμονη" στο μενου "σβησιμο".
Tony_Montana Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 γιατι δεν κατεβαζεις το MPC-Hc να τελειώνεις? δεν ειναι αναγκη να εχεις μεταπτυχιακο στο Ε.Μ.Π. για να δεις μια ταινία στο PC
parsifal Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Χμμμ, εδώ: ...εχω εικονα σε ολο το παραθυρο... ...εχω εικονα πανω δεξια στο παραθυρο... τί εννοείς ακριβώς; Δεν το πολυκατάλαβα. Για το «άσχετο» που ρώτησες: Ασχετο, αλλα πλεον, μετα το φορματ δεν εχω την επιλογη "αναμονη" στο μενου "σβησιμο". Πρόσφατο format σε συνδυασμό με το παραπάνω, παραπέμπει συνήθως σε παράλειψη της εγκατάστασης οδηγών για την κάρτα γραφικών. Άρα, τελικά μπορεί να μην είναι και τελείως «άσχετο» με το κυρίως πρόβλημά σου (αν όντως έχουν έτσι τα πράγματα), γιατί η έλλειψη VGA drivers προκαλεί ελλειμματική λειτουργία σε πολλούς σύγχρονους video players.
pateras Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Χμμμ, εδώ: τί εννοείς ακριβώς; Δεν το πολυκατάλαβα. Για το «άσχετο» που ρώτησες: Πρόσφατο format σε συνδυασμό με το παραπάνω, παραπέμπει συνήθως σε παράλειψη της εγκατάστασης οδηγών για την κάρτα γραφικών. Άρα, τελικά μπορεί να μην είναι και τελείως «άσχετο» με το κυρίως πρόβλημά σου (αν όντως έχουν έτσι τα πράγματα), γιατί η έλλειψη VGA drivers προκαλεί ελλειμματική λειτουργία σε πολλούς σύγχρονους video players. σε ευχαριστω, οσο για τον φιλο που προτεινε το mpc, το εχω επισης, αλλα κι εκει παρομοια νουμερα μου κανει. εχω κατεβασει ο,τι codec pack υπαρχει και παλι καμμια βελτιωση....
parsifal Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δηλαδή βάζεις τον player να παίζει fullscreen κι αυτός σου βγάζει εικόνα μόνο στο κομματάκι που φαίνεται στο screenshot; Για θεματάκι με τον video renderer φαίνεται: Έχεις εγκαταστήσει τους τελευταίους drivers για την κάρτα γραφικών σου; Το ανέφερα και πιο πάνω, αλλά δεν απάντησες/σχολίασες σχετικά...
micos000 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Επίσης, σούταρε ότι codec packs έβαλες. Από την στιγμή που έχεις εικόνα, δεν προσφέρουν τίποτα στην συγκεκριμένη περίπτωση. Κάνε και μια ενημέρωση τους drivers της κάρτας γραφικών. Στο KMPlayer κάνε δεξί κλικ->Options->Preferences για τις επιλογές (ή πάτα F2). Μετά πήγαινε Video Proccesing και στην καρτέλα Renderer βάλε VMR9 Renderless (HQ Subtitles) ή το Enchanced Video Rendering C/A. Μετά πήγαινε Subtitle Proccesing->Multi Sub και στην καρτέλα Advanced ενεργοποίησε το ass, ssa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.