Προς το περιεχόμενο

Apple ipad πολύ καλή προσφορά

efo355

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω έχω καταργήσει το desktop λόγω κατανάλωσης ρεύματος και έχω το λάπτοπ μόνιμα συνδεδεμένο με εξωτερική οθόνη. Για τον καναπέ δε το θεωρώ βολικό για πολλούς λόγους ( θερμότητα, αυτονομία, βάρος και όγκος ) απο την άλλη το iPad είναι απλά τέλειο για το κρεβάτι και τον καναπέ όπου μπορείς να το χρησιμοποιείς όπως ακριβώς ένα βιβλίο και πιστέψτε με το ότι δεν έχει USB δε μου έχει λείψει άλλωστε είναι πολυ πιο βολικό να κανείς τα πάντα μέσω wifi. Δ λέω ότι θα με χαλαγε αν είχε αλλα δεν είναι τελικά και τόσο τρομερή η απουσία.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αποψεις...

Προσωπικα στο κρεβατι προτιμω να κοιμαμαι και στο σαλονι να μιλαω με κανεναν ανθρωπο.

Ισα ισα μη εχοντας την δυνατοτητα να παρω το πισι στο κρεβατι στο καναπε ή στο μπανιο μειωνω και τις ωρες που περναω μπροστα του.

Το τι προτιμάς εσύ και τι κρίνεις καλύτερο είναι άσχετο όμως. To θέμα που έθεσες δεν ήταν πως κρίνουμε την προσωπική επιλογή του καθενός για το πως περνάει τον ελεύθερο του χρόνο στη ζωή του και που προτιμά/επιλέγει, να κάνει τι δραστηριότητα/η σε σχέση με τους Η/Υ. Ο καθένας γουστάρει να κάνει ότι κάνει, όπου/όπως/και για όσο γουστάρει να το κάνει. Και βέβαια δεν σημαίνει ότι αυτή η περαιτέρω δραστηριότητα ακυρώνει τις υπόλοιπες στους αντίστοιχους ή μη χώρους. Το γεγονός ότι άπειροι άνθρωποι όμως το κάνουν, αυτόματα αποδεικνύει άκυρη την άποψη σου (απορία?) περί ανύπαρκτης χρησιμότητας/ανάγκης ενός λάπτοπ πέρα από δουλειά+έξω.

Εγω έχω καταργήσει το desktop λόγω κατανάλωσης ρεύματος και έχω το λάπτοπ μόνιμα συνδεδεμένο με εξωτερική οθόνη.

Τελευταία κι εγώ μια από τα ίδια. Πέρα δώθε από γραφείο<>σαλόνι το έχω. Αλλά σε μένα πέρα από την κατανάλωση που ήταν ο πρώτος λόγος, καθοριστικό ρόλο γι'αυτό έπαιξε και ότι το desktop είναι υποδυέστερο σύστημα, οπότε αν και σπαστικό το βισμάτωνε/ξεβισμάτωνε, ακόμη και για δουλειά κοτσάρω πλέον το λάπτοπ στην εξωτερική οθόνη στο γραφείο μου.

Το ipad πάντως (και γενικά οποιοδήποτε tablet) για μένα αυτή τη στιγμή καιμε βάση την χρήση που εγώ εξασκώ, μου είναι αχρείαστο. Άσε που το touch μια χαρά με εξυπηρετεί σε αυτά που χρειάζομαι εγώ, στην φάση της απόλυτης φορητότας. Όχι ότι είναι απίθανο πως αν μου περισσεύανε δεν θα χτυπούσα ένα, διότι όταν μας περισσεύουνε και εκ των πραγμάτων έχουμε και μια αδυναμία στα γκατζετάκια, ο ενίοτε αχρείαστος υπερκαταναλωτισμός δεν είναι και ασυνήθες φαινόμενο. Αλλά τέτοιες εποχές, με τίποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...