35apontos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 α ρε apple boys.. ακόμα προσπαθείτε να ρίξετε κοπέλα με το μηλαράκι... Δεν είναι απαραίτητα για κοπέλα και μόνο. και σου βάλανε και θετικές γι αυτό; Ξεφτυλίστηκε το θέμα.
pournaras Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 να χαρώ εγώ αντικειμενικότητα.. μάλιστα.. δηλαδή το ipad 1 είναι καλύτερο και από το motorola xoom.. και από το toshiba tablet και από.. και .. και ... και.. τα σκίζει όλα.. πςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.. α ρε apple boys.. ακόμα προσπαθείτε να ρίξετε κοπέλα με το μηλαράκι.. παρ' όλα αυτά.. ό,τι χαρακτηριστικά και να έχουν πάνω όλα τα tablets που κυκλοφορούν ή θα κυκλοφορήσουν στην αγορά, ουσιαστικά δεν προσφέρουν τίποτα παραπάνω απ΄ όσα θα έκανες αν αγόραζες ένα κινέζικο android tablet των 130 ευρώ.. χαμένα λεφτά.. Επειδη εχω ενα κινεζικο με πειραγμενο android 2.2 (για ταχυτητα), και παραλληλα εχω δουλεψει λιγο και το ipad, δεν νομιζω οτι μπορει να συγκριθει ουτε κατα διανοια το ενα με το αλλο οσον αφορα την αποκριση των προγραμματων και την ταχυτητα. Το κινεζικο ειναι καθαρα ψυχοβγαλτης, ακομη και scroll στο browser να κανεις τρως φρικη.
efo355 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Η ενότητα λέγεται προσφορές και βρήκα και εγω μια και τη βάζω. Το αν κάποιος δεν θεωρεί σωστή αγορα το iPad είναι δικαίωμα του.
35apontos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Η ενότητα λέγεται προσφορές και βρήκα και εγω μια και τη βάζω. Το αν κάποιος δεν θεωρεί σωστή αγορα το iPad είναι δικαίωμα του. Εσύ καλά έκανες και έβαλες την προσφορά που ανακάλυψες στη σωστή της θέση. Εγώ στράβωσα με το fail του άλλου συμφορουμίτη που είπε ότι περιμένουν να βγάλουν γκόμενα με το Άϊ-Κάτι τους. ...ενώ όλοι μας ξέρουμε ότι οι κάτοχοι Άϊ-Κάτι είναι γκέουλες.
efo355 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Εσύ καλά έκανες και έβαλες την προσφορά που ανακάλυψες στη σωστή της θέση. Εγώ στράβωσα με το fail του άλλου συμφορουμίτη που είπε ότι περιμένουν να βγάλουν γκόμενα με το Άϊ-Κάτι τους. ...ενώ όλοι μας ξέρουμε ότι οι κάτοχοι Άϊ-Κάτι είναι γκέουλες. Σοβαρά τώρα υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει ότι θα βγάλει γκόμενα με gadget ? Και προς απάντηση του άλλου συμφορουμίτη, όχι δεν περιμένουμε να βγάλουμε γκόμενα από ένα ipad. Γκόμενα μπορείς να βγάλεις με το λέγειν ή με το αμάξι ή με το γυμναστήριο, ε με ipad όποιος βγάλει τον παραδέχομαι!
Redshift Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 καλα σοβαρα τωρα γιατι πιστευεις οτι εχει βρωμισει ο κοσμος απο iphone,επειδη ειναι γαματα κινητα?
phanispal Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Σταματήστε να εθελοτυφλείτε και να θεωρείτε τον κόσμο καλύτερο απ' ότι είναι.
Redshift Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 η να υποκρινεστε,πειτε στα ισια το πηρα για μοστρα και για γκατζετια its ok εχουμε δει τα παντα ολα
iced Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Redshift μολις βγαλεις χρηματα, θα παρεις και εσυ καποιο ακριβο κινητο ή gadget, η σταση σου δειχνει οτι ζηλευεις και οτι εχεις αισθημα κατωτεροτητας βλεποντας ενα τετοιο ακριβο προιον, πραγμα που φυσικα δεν ισχυει. Με το ιδιο σκεπτικο και αυτος που εχει ferrari την εχει μοστρα... Αν δεν ισχυουν ολα αυτα τι κανεις μεσα σε ενα θεμα που αφορα apple?
efo355 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 η να υποκρινεστε,πειτε στα ισια το πηρα για μοστρα και για γκατζετια its ok εχουμε δει τα παντα ολα Τα ίδια λέγανε και πριν 10 χρόνια σε όσους είχανε λάπτοπ. Δεν πειράζει δεν γίνεται όλοι οι άνθρωποι να βλέπουμε μακριά κάποιοι πρέπει να είναι και κοντοφθαλμοι!
Genatos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Τα ίδια λέγανε και πριν 10 χρόνια σε όσους είχανε λάπτοπ. Δεν πειράζει δεν γίνεται όλοι οι άνθρωποι να βλέπουμε μακριά κάποιοι πρέπει να είναι και κοντοφθαλμοι! Τα παντα εχουν να κανουν με την τιμη και το τι σου προσφερει. Δηλαδη δεν μπορει να κανει 499Ε και να θεωρειται value for money, οπως και τα iphone, το κινητο ειναι πολυ καλο σου προσφερει πολλα αλλα οχι για τοσα λεφτα. Πληρωνεις την φιρμα και το μηλαρακι και οχι αυτα που προσφερει, αυτο νομιζω οτι λενε τα παιδια. Οσο αναφορα για τα laptop επιμενω οτι ειναι χρησιμο για καποιον που μετακινειται συνεχως ή ειναι τετοια η δουλεια του ολοι οι αλλοι δεν καταλαβαινω τον λογο να αγορασουν ενα αφου με το 2/3 των χρηματων παιρνεις καλυτερο desktop, οποτε δεν ειναι θεμα αν βλεπεις μακρια ή οχι αλλα αν για τα λεφτα του αξιζει να το αγορασεις και αν πραγματικα αυτα που σου προσφερει τα αξιοποιεις στο 100%.
mary Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 δεν παυει να ειναι πεταμα χρηματων για ενα ουσιαστικα αχρηστο προιον για την συντριπτικη πλειοψηφια των αγοραστων Ζητώ εξαρχης συγνωμη για την ασχετη ερωτησή μου.Το Ipad ειναι μονο για περιηγηση στο διαδικτυο???Δηλ δεν εχει πανω ουτε ενα απλο λογισμικο για επεξεργασια κειμενου ή εστω τυπου excel????
kebinB Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Ζητώ εξαρχης συγνωμη για την ασχετη ερωτησή μου.Το Ipad ειναι μονο για περιηγηση στο διαδικτυο???Δηλ δεν εχει πανω ουτε ενα απλο λογισμικο για επεξεργασια κειμενου ή εστω τυπου excel???? φυσικά και έχει. Pages & Numbers. πλυροφοριακά το AppStore εχει πάνω απο 10.000 εφαρμογές. ξανατονίζουμε πως το iPad ειναι εργαλείο για συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων. δεν έρχεται να αντικαταστήσει ουτε το λαπτοπ ουτε τον υπολογιστή. αντιθέτως αν έχει αγωρασθεί απο τη μάζα για να τσεκάρει το νετ απο τον καναπέ του αποκλειστηκά. Και εχω βαρεθει με τα άτομα που το κράζουν περάστε μια μέρα μαζι του τουλάχιστον και αν δεν σας κάνει δώστε του. (και ναι το είχα και το έδωσα γιατι δεν με βολεψε.)
efo355 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Τα παντα εχουν να κανουν με την τιμη και το τι σου προσφερει. Δηλαδη δεν μπορει να κανει 499Ε και να θεωρειται value for money, οπως και τα iphone, το κινητο ειναι πολυ καλο σου προσφερει πολλα αλλα οχι για τοσα λεφτα. Πληρωνεις την φιρμα και το μηλαρακι και οχι αυτα που προσφερει, αυτο νομιζω οτι λενε τα παιδια. Οσο αναφορα για τα laptop επιμενω οτι ειναι χρησιμο για καποιον που μετακινειται συνεχως ή ειναι τετοια η δουλεια του ολοι οι αλλοι δεν καταλαβαινω τον λογο να αγορασουν ενα αφου με το 2/3 των χρηματων παιρνεις καλυτερο desktop, οποτε δεν ειναι θεμα αν βλεπεις μακρια ή οχι αλλα αν για τα λεφτα του αξιζει να το αγορασεις και αν πραγματικα αυτα που σου προσφερει τα αξιοποιεις στο 100%. Ξεχνάτε όλοι ότι το iPad αυτή τη στιγμή είναι το πιο φθηνο σοβαρό tablet. H samsung για το 7αρι ζητάει ένα νεφρό και η motorola ζητάει και μια καρδιά μαζί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.