Navu Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 "Cap whine" σα να λέμε κλάμα πυκνωτών; :P Εκνευριστικός ήχος πάντως Ναι, φίλε μου, έτσι ακριβώς: ως "κλάμα" έχει αποδωθεί στην αγγλική και πιστεύω ότι είναι αρκέτα εύστοχο. Τα υπόλοιπα με τις θερμοκρασίες λίγο ύποπτα μου φαίνονται, ειδικά με αυτό το σύστημα ψύξης που φοράει... Μήπως έχει βγει η ψήκτρα? Απάντησέ μας αν θέλεις, δεν είναι πολύ δύσκολο να γίνει κάποια στραβή στο ξανακούμπωμα. Σα να δουλεύει passive η κάρτα μου φαίνεται...
deadwar Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 οχι αλλα το εκανα μολις διαβασα το ποστ σου.την ειχα βγαλει για να βαλω μια αλλη και θυμηθηκα οτι την ειχα πιασει απο την μεση και μπορει να κουνηθηκε η ψυχτρα.παρολο που την εβγαλα και την ξαναεβαλα δεν αλλαξε τπτ! η θερμοκρασια της καρτας ειναι 31-32 βαθμους στο gpu temperature αλλα στο gpu temp 2-3 ειναι 49-55 βαθμους σε idle κατασταση.οταν τρεξω καποιο benchmark τοτε η θερμοκρασια σε 4 δευτερολεπτα παει 130 βαθμους και βγαζει κοκκινη-μπλε οθονη και μετα απο λιγο κολλαει.δεν ξερω τι εγινε παντως ειναι η ψυξη. Εβαλα μια αλλη 5870 powercolor και ετρεξα τα παντα χωρις προβλημα. Το ολο περιεργο ειναι οτι με 8gb μνημη κολλαει στα benchmark ενω στα 6gb δεν εχει κανενα προβλημα!Οι μνημε ειναι ολες μια χαρα μιας και εκανα memtest για 1 ωρα και της δοκιμασα ολες ξεχωριστα!αρα για καποιο λογο στα 8 gb τρωει κολλημα! Αυτο πως να το εξηγησω; 1τη φορα μου συμβαινει! να σας πω οτι πηρα κιολας στα e-shop απο εκει την ειχα παρει 29 μαρτιου 2010 τους ειπα οτι προκειται για rma και αυριο θα την παρουν. Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι Ποσες μερες θα κανουν περιπου; Θα μου δωσουν καινουργια ή θα προσπαθησουν να φτιαξουν την ψυχτρα και θα μου δωσουν παλι την ιδια και θα φοβαμαι εγω μην παει και κουνηθει και γινουν παλι τα ιδια; εχει κανεις αναλογη εμπειρια; Ευτυχως που πηρα προσφατα απο ενα μελος εδω την powercolor 5870 για crossfire και θα εχω ετσι καρτα για να την παλεψω! Η ειρωνια ειναι οτι πηρα την δευτερη για crossfire αλλα απο οτι φαινεται επεσε καταρα! Ελπιζω να πανε ολα καλα!
Navu Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Καλό και το CF, αλλά η 5870 πάει τάπα και από μόνη της... Περι RMA θα σε γελάσω τι παίζει, δε μου χρειάστηκε ποτέ (φτου φτου φτου!).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.