Προς το περιεχόμενο

Το πρωτο που μου ερχεται στο μυαλο για καθε δεκαετια..

MusicGates

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καθε δεκαετία, οσον αφορα την μουσικη, εχει τα δικα της χαρακτηριστικα και τις δικες της επιρροες.

Σκεφτομουν αν καποιος με ρωταγε ποιο ειναι το πρωτο ονομα που ερχεται στο μυαλο μου για καθε δεκαετια ..ποια θα ηταν η αυθορμητη μου απαντηση..

Οχι ποιος ηταν ο καλυτερος αλλα τι θα επελεγα πρωτο απο καθε χρονικη περιοδο να ακουσω ..

Και εκανα αυτη τη λιστα..

30s Benny Goodman

40s Frank Sinatra

50s Thelonious Monk

60s The Rolling Stones

70s Pink Floyd

80s The Smiths

90s Suede

00s Starsailor

Σειρα σας..αρχιζετε απο οποια δεκαετια θελετε..

Δημοσ.

40s - Frank Sinatra

50s - Elvis Presley

60s - Jimi Hendrix

70s - (Led Zeppelin - Lynyrd Skynyrd - Black Sabbath)...διαλέγω Led Zeppelin.

80s - Michael Jackson

90s - Metallica

00s - και κάπου εδώ σταματάει το παραμύθι. Με μόνο 7 νότες διαθέσιμες, δεν μπορείς να δημιουργήσεις τίποτα άλλο ξεχωριστό.

Δημοσ.

60's rolling stones

70's rolling stones

80's rolling stones

90's rolling stones

00's rolling stones

10's rolling stones

................

:rolleyes:

............

00s - και κάπου εδώ σταματάει το παραμύθι. Με μόνο 7 νότες διαθέσιμες, δεν μπορείς να δημιουργήσεις τίποτα άλλο ξεχωριστό.

Έχεις πολύ άδικο, εντάξει όλοι μεγαλώσαμε σε άλλες εποχές αλλά η δεκαετία που περασε 2000-2010 ήταν απίστευτη για τη μουσική όσο και να σου κάνει εντύπωση, αρκεί να έχεις τα αυτιά ανοικτά, τα μουσικά αυτιά εννοώ, μην περιμένεις να ακούσεις τον ήχο των νιρβάνα ή των μπιτλς, νέοι ήχοι αλλά εξαιρετικοί!

:wub:

Δημοσ.

Δεν αντιλέγω αλλά εσύ ακούς Rolling Stones από την παλαιολιθική εποχή. :-D

Δημοσ.

ωραίο τόπικ γιατί ταυτόχρονα φαίνεται και το πως έχει μαραζώσει η μουσική σήμερα.

Θα αστειευεσαι.Εχεις ακουσει τι βγαινει σημερα ή βλεπεις μονο MTV?Μερικα δειγματα απιστευτης μουσικης:

Arcade Fire,The Do,British Sea Power,The Dears,Bodies Of Water,Shearwater,Sunset Rubdown,National και αλλα ακομα δεκαδες εξαιρετικα συγκροτηματα.Καλο ειναι να μην ειμαστε τοσο προσκολλημενοι στο παρελθον.

Δημοσ.

Θα αστειευεσαι.Εχεις ακουσει τι βγαινει σημερα ή βλεπεις μονο MTV?Μερικα δειγματα απιστευτης μουσικης:

Arcade Fire,The Do,British Sea Power,The Dears,Bodies Of Water,Shearwater,Sunset Rubdown,National και αλλα ακομα δεκαδες εξαιρετικα συγκροτηματα.Καλο ειναι να μην ειμαστε τοσο προσκολλημενοι στο παρελθον.

Αυτό ακριβώς που ήθελα να γράψω, αλλά δίσταζα λόγω του ενδεχόμενου φλέιμ... Well put. :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

70's Blondie

80's The Smiths

90's Army Of Lovers (ναι, αυτοι μου ηρθαν στο μυαλο :lol:)

00's Eminem (αν και δεν ειμαι τοσο fan της συγκεκριμενης μουσικης, μου ηρθε αυτος)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...