pozitronio1985 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 ρε παιδια θελω τις γνωσεις σας.θελω να κανω format σε ενα notebook που εχω, το οποιο δεν εχει dvd player. κατεβαζω το προγραμμα wintoflash , το τρεχω, βαζω ως path του usb, τη θυρα που ειναι συνδεδεμενο το usb και ως path των windows ,το dvd player . αυτο που δεν εχω καταλαβει , ειναι , γιατι χρειαζετε να εχουμε εναν εικονικο δισκο. εγω εχω το daemon. που μου χρησημευει αυτο?.υποψιν, εχω τα windows 7
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Βαλε το dvd με τα windows 7 στο dvd player στο desktop σου και θα εισαι ΟΚ.
TheELF Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 ρε παιδια θελω τις γνωσεις σας.θελω να κανω format σε ενα notebook που εχω, το οποιο δεν εχει dvd player. κατεβαζω το προγραμμα wintoflash , το τρεχω, βαζω ως path του usb, τη θυρα που ειναι συνδεδεμενο το usb και ως path των windows ,το dvd player Αυτό πως το καταφέρνεις;Η μάλλον τι δεν μας λες; αυτο που δεν εχω καταλαβει , ειναι , γιατι χρειαζετε να εχουμε εναν εικονικο δισκο. εγω εχω το daemon. που μου χρησημευει αυτο?.υποψιν, εχω τα windows 7 Ποιος σου είπε ότι το χρειάζεσαι;Αν μιλάς για το wintoflash το χρειάζεσαι επειδή αυτός που το έγραψε έτσι ήθελε ή έτσι τον βόλευε,να έχει σαν είσοδο δηλαδή το δισκάκι των windows. Δεν κατάλαβα καλά τι θες να μάθεις,για αυτό και δεν μπορώ να απαντήσω καλλίτερα.
pozitronio1985 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 sorry αν σας μπερδεψα. αυτο που δεν ειπα ειναι οτι το wintoflash το ετρεξα στο desktop.to δουλευω αυτη στιγμη και νομιζω οτι παω καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.