sysyfos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, πέρυσι το καλοκαίρι έκανα αναβάθμιση το pc μόνο τροφοδοτικο και case κράτησα. Δυστυχώς η μητρικη βγήκε off και πηρα άλλη μητρική από εγγύηση όχι την ίδια.Αν την κουμπώσω στο μηχάνημα θα έχω πρόβλημα θα παίξει ή χρειάζεται πάλι format ο υπολογιστής κλπ πάλι από την αρχή. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου από sysyfos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ne0n Δημοσ. 18 Μαρτίου Share Δημοσ. 18 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στις 20/2/2024 στις 6:19 ΜΜ, sysyfos είπε Δυστυχώς η μητρικη βγήκε off και πηρα άλλη μητρική από εγγύηση όχι την ίδια.Αν την κουμπώσω στο μηχάνημα θα έχω πρόβλημα θα παίξει ή χρειάζεται πάλι format ο υπολογιστής κλπ πάλι από την αρχή. Τσέκαρε τα παρακάτω: Εάν υποστηρίζει την cpu σου η νέα σου μητρική κάρτα. Εάν ναι τσέκαρε μήπως χρειάζεται να κάνεις και κάποιο bios update για να μπορεί να την δει. Έλεγξε εάν η κάρτα γραφικών σου (σε περίπτωση που η cpu σου δεν υποστηρίζει γραφικά) ταιριάζει στην νέα μητρική σου, γιατί μπορεί να χρειαστείς και νέα κάρτα γραφικών. Έλεγξε εάν οι μνήμες RAM ταιριάζουν στην νέα σου μητρική, πχ εάν έχεις μνήμες DDR4 και η νέα σου μητρική παίρνει DDR5 θα χρειαστείς και νέες μνήμες Σε περίπτωση που έχεις εγκατεστημένα τα Windows 10 ή 11 στον δίσκο σου , δεν χρειάζεται να κάνεις format, συνδέεις τον δίσκο στην μητρική σου και λειτουργεί κανονικά με τα Windows και τις ρυθμίσεις που είχες και πριν, πιθανόν να χρειαστεί να κάνεις ενημέρωση των drivers μέσω Windows Update και όλα οκ. Ελπίζω να σε κάλυψα. Επεξ/σία 18 Μαρτίου από Ne0n Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sysyfos Δημοσ. 19 Μαρτίου Share Δημοσ. 19 Μαρτίου OK εκανα την αλλαγη της μητρικης επειδη ηταν το ιδιο chipset AM4 B45O δεν ειχα καποιο θεμα μονο οτι χρειαστηκα να ξηλωσω τα προγραμματα της παλιας μητρικης Gigabyte B450 Aorus Elite V2 και να κανω εγκατασταση της νεας MSI B450 Gaming Plus Max.Τα win11 στην αρχη δεν ειχαν ενεργοποιηθει αμεσα χρειαστηκε να περασει καποια ωρα για να τα αναγνωρισει εκανα και ολα τα updates κανονικα. Δυστυχως ομως μετα ειχα πολλα θεματα με επανεκινησεις και αφου ταλαιπωρηθηκα πολυ με τον βγαζω και να βαζω υλικα απο τον υπολογιστη να βρω τι φταει - το PC ανοιγε και δεν εμπαινε καν στο bios.Παρατηρησα οτι ενας ανεμιστηρας led δεν γυρνουσε κανονικα και εβγαλα το τροφοδοτικο (10ετιας) το πηγα για ελεγχο και ειναι ετοιμοθανατο. Ειμαι για νεο psu συνεχιζω ακαθεκτος με τα προβληματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ne0n Δημοσ. 25 Μαρτίου Share Δημοσ. 25 Μαρτίου Στις 19/3/2024 στις 9:44 ΠΜ, sysyfos είπε Δυστυχως ομως μετα ειχα πολλα θεματα με επανεκινησεις και αφου ταλαιπωρηθηκα πολυ με τον βγαζω και να βαζω υλικα απο τον υπολογιστη να βρω τι φταει - το PC ανοιγε και δεν εμπαινε καν στο bios.Παρατηρησα οτι ενας ανεμιστηρας led δεν γυρνουσε κανονικα και εβγαλα το τροφοδοτικο (10ετιας) το πηγα για ελεγχο και ειναι ετοιμοθανατο. Ειμαι για νεο psu συνεχιζω ακαθεκτος με τα προβληματα... Όταν αλλάξεις psu , κάνε και bios update στην μητρική σου, αυτή η κίνηση θα σου λύσει πιθανά προβλήματα συγχρονισμού της νέας σου μητρικής με τον επεξεργαστή σου. Εάν θέλεις στείλε μας feedback μόλις μπορέσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sysyfos Δημοσ. 26 Μαρτίου Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 7 ώρες πριν, Ne0n είπε Όταν αλλάξεις psu , κάνε και bios update στην μητρική σου, αυτή η κίνηση θα σου λύσει πιθανά προβλήματα συγχρονισμού της νέας σου μητρικής με τον επεξεργαστή σου. Εάν θέλεις στείλε μας feedback μόλις μπορέσεις. Όλα καλα εβαλα psu be quiet με modular cables και έπαιξαν ολα εκτος απο την gpu μου την εβγαζε με σφαλμα στην διαχείριση συσκευών το πρόβλημα λύθηκε με τα drives απο την msi αλλιως δεν την ανγνωριζε με τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilllis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Kαλησπερα Στηνω ενα νέο μηχανημα.Μου περισσευουν δυο φις απο τους ανεμιστηρες του κουτιου .To vdc εχω καταλαβει οτι ειναι Volt Data Ground.εχω βρει οτι το συνδεουν σε μια θυρα της μητρικης (με 4 πιν G-κενο-D-V) τα οποια ειναι αναποδα απο την φυσα που εχω.Για την αλλη φυσα ειναι αρσενικη και δεν ταιριαζει πουθενα. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου από vasilllis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα