niko13 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 21/7/2020 στις 7:38 ΜΜ, Junior22 είπε Παιδιά επειδή πρώτη φορά κάνω εγκατάσταση του hardware, μπορείτε να μου πείτε αν έχω αφήσει κάποιο καλώδιο που πρέπει να συνδεθεί στη μητρική? Η μητρική είναι η MSI B450M pro VHD max. Έχω συνδέσει στο sata 1 ένα καλώδιο, τα power, reset, hdd, led στα μικρά pins κάτω δεξιά, το jusb3 και το jaud1. Αφήνω κάτι απ'εξω? Ευχαριστώ Εισαι σιγουρος πως εχει βαλει ολα τα sata των σκληρων? Βλεπω μονο ενα στις photo σου. Καθε σκληρος θελει κ απο ενα sata στη μητρικη Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2020 από niko13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Junior22 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 28 λεπτά πριν, niko13 είπε Εισαι σιγουρος πως εχει βαλει ολα τα sata των σκληρων? Βλεπω μονο ενα στις photo σου. Καθε σκληρος θελει κ απο ενα sata στη μητρικη Όχι ένα καλώδιο sata έχω συνδέσει μόνο. Απλώς τα άλλα δεν μου φαίνονται να φτάνουν στη μητρική. Εφόσον έχω 2 ssd και έναν hdd, χρειάζομαι 3 καλώδια? Γιατί εγώ βλέπω 2 θυρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris_ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) εχεις 4 sata βαλε γωνιακο καλώδιο αν δεν εχεις χώρο Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2020 από Aris_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Junior22 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Συνέδεσα όλους τους σκληρους (sata 1 2 έχω τους ssd και στο 3 τον hdd, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο) αλλά πάλι δεν bootαρει. Τι κάνουμε τώρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Εχεις βαλει στο bios να μπουταρει απο τον δισκο που εχει εγκατασταση των windows? Επειδη βλεπω δυο παρομοιους ssd σιγουρα διαλεξες το σωστο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 4 ώρες πριν, Junior22 είπε Συνέδεσα όλους τους σκληρους (sata 1 2 έχω τους ssd και στο 3 τον hdd, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο) αλλά πάλι δεν bootαρει. Τι κάνουμε τώρα? Τι RAID θες να κάνεις αρχικά; 1; 0; 10; 5; Υπάρχουν πολλά είδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Junior22 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 22 ώρες πριν, manolis940 είπε Τι RAID θες να κάνεις αρχικά; 1; 0; 10; 5; Υπάρχουν πολλά είδη Raid 0 ήθελα αλλά για να μην κάνω κάτι λάθος και χάσω αρχεία το πήγα σε τεχνικό. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Στις 24/7/2020 στις 7:42 ΜΜ, Junior22 είπε Raid 0 ήθελα αλλά για να μην κάνω κάτι λάθος και χάσω αρχεία το πήγα σε τεχνικό. Ευχαριστώ Κακές προτερεώτητες έχεις όπως και πάρα πολλοί. Πριν δώσουμε τα λεφτά μας σε δίσκο για RAID πρώτα δίνουμε λεφτά σε δίσκο για backup 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik5163 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Παιδιά μία ερώτηση: σκέφτομαι να κάνω αναβάθμιση σε Ryzen 5 3600 και m/b την MSI B550 gaming plus. Την εγκατάσταση θα την κάνω ο ίδιος. Υπάρχει περίπτωση να μην κάνει boot γιατί θα χρειάζεται κάποιο update η μητρική; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiohead Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 8 ώρες πριν, nik5163 είπε Παιδιά μία ερώτηση: σκέφτομαι να κάνω αναβάθμιση σε Ryzen 5 3600 και m/b την MSI B550 gaming plus. Την εγκατάσταση θα την κάνω ο ίδιος. Υπάρχει περίπτωση να μην κάνει boot γιατί θα χρειάζεται κάποιο update η μητρική; Όχι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lilito Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα έχω ένα laptop Lenovo IdeaPad 110-15ACL ποια θα ήταν η καλύτερη αναβάθμιση που θα μπορούσα να τον κάνω ευχαριστώ σε όποιον απάντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Στις 24/10/2020 στις 8:01 ΜΜ, lilito είπε Καλησπέρα έχω ένα laptop Lenovo IdeaPad 110-15ACL ποια θα ήταν η καλύτερη αναβάθμιση που θα μπορούσα να τον κάνω ευχαριστώ σε όποιον απάντηση Επειδη υπαρχουν διαφορες εκδοσεις του laptop σου δεν ξερω ακριβως τα specs σου αλλα γενικα περισσοτερη ram κ οπωσδηποτε ενα ssd μπορεις να βαλεις. Αν εχεις ηδη 8 gb ram εισαι στο maximum k αν ηδη εχει ssd πανω τοτε ακυρο😁.. Μπορεις να δεις εδω για συμβατα προιοντα απο crucial k να τα ψαξεις skroutz με το serial https://www.crucial.com/compatible-upgrade-for/lenovo/ideapad-110-15acl 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lilito Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχει 4 gb ram σίγουρα και σκληρό έχει έναν samsung 128 gb ssd νομίζω μπορώ να βάλω στην θέση που μπαίνουν τα cd δεύτερο σκληρό δίσκο. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2020 από lilito Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_petrucci7 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στο λαό. Έκανα μια αναβάθμιση σε amd 3600 κι έβαλα win10 μετά. Έχω 3 hdd με αρχεία αλλά δεν αναγνώρισε κανέναν και τα έκανε όλα φορματ. Υπάρχει περίπτωση να κάνουμε κάτι ή τα έχασα όλα και μόνο με τίποτα recover software κλπ? Το λειτουργικό είναι σε ssd μόνο του Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2020 από john_petrucci7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petroskasap Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μολις τελειωσα την συναρμολογηση του καινούργιου μου υπολογιστή Πως κατεβαζω τα windows 10 στο στικακι και που τα βρισκω στο ιντερνετ? Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2020 από Petroskasap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα