Doc1355 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Ωραίος ο Ραφαίλ, πολύ καλό φίλε μου και θα βοηθήσει και άτομα που έχουν πρόβλημα ή νομίζουν ότι είναι δύσκολο-επικίνδυνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorillas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Εξαιρετική δουλειά rafail...Συγχαρητήρια και πάντα τέτοια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Μπραβο Ραφαηλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FasTaker Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 ειμαι νεος στο forum οποτε εχω την εξης ερωτηση... αν το κουτι σου εχει front panel ,back panel ή γενικοτερα πολλες ψυκτρες εχω προβλημα με το να τοποθετησω ολα τα καλωδια εκει που πρεπει.. μπορει καποιος να δωσει οδηγιες σε αυτο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δε μπορείς να τοποθετήσεις τα καλώδια πάνω στη μητρική πριν την τοποθετήσεις στο κουτί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Εδω όπως είπα και στον οδηγό είναι θέμα μητρικής δηλαδή αλλού συνδέεται π.χ το power καλώδιο στην asus και αλλού στην gigabyte. Τα ανεμιστηράκια θα τα συνδέσεις πάνω στην μητρική. Πες μας ποια είναι η μητρική σου να σου πούμε και ποιο είναι το back panel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koker Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Πολυ ωραιος Ραφαιλ , σε κανα δυο μερες θα ειναι ο οδηγος μου το ποστ σου... θα ειχα προβλημα στο τροφοδοτικο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Σε ευχαριστώ koker και οτι χρειαστείς μπορείς να ποστάρεις εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoNaXe Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 μπράβο σου Ραφαήλ.. τέλειος οδηγός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Άλλο ενα μπράβο απο εμένα rafail για τον οδηγό σου θα βοηθήσει αρκετό κόσμο +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_sif Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Ωραίος rafail, +1 για sticky Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eftihios1986 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Και εγω νομιζω οτι αυτο το thread πρεπει να γινει sticky Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maraki ! Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Εξαιρετικός ο οδηγός συναρμολόγησης, μπράβο rafail Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Εξαιρετικός και λεπτομερής οδηγός. Φανταστική δουλειά!!! Θα βοηθήσει πολύ κόσμο... Μπράβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsiolis Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 ωραιος!θα με βοηθήσει πολυ με την τοποθέτηση της ψυκτρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα