vorted Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Γειά σας μόλις αγοράσα το NZXT H500 και πήρα 3 120mm fans με 14db noise στα 1200rpm και 64cfm, αν αντικαταστήσω τα 2 stock 1200mm fans με 31db noise 1200rpm και 63 cfm με αυτά που πήρα θα είναι πιο αθόρυβο το κουτί ή θα ανέβει η θερμοκρασία και δεν θα αξίζει, επίσης να τοποθετήσω ένα μπροστά και σε ποια από τις 3 θέσεις που έχει για να μη χαλάσω το airflow και να καλυτερέψουν οι θερμοκρασίες Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2019 από vorted Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 @vorted Η Τ έστω και λίγο θα πέσει ή απλά δεν θα αλλάξει, αφού έχουν μεγαλύτερο cfm τα καινούργια. Ποια είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vorted Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε @vorted Η Τ έστω και λίγο θα πέσει ή απλά δεν θα αλλάξει, αφού έχουν μεγαλύτερο cfm τα καινούργια. Ποια είναι; Τα specs αυτών που πήρα https://www.aabcooling.com/product-eng-48-AAB-Cooling-Super-Silent-Fan-12.html Τα specs του των fans του κουτιού https://www.nzxt.com/products/aer-f Δεν ξέρω και αν ισχύουν αλλά καλοί φαίνονται Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2019 από vorted Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) @vorted Δεν είναι 64 cfm είναι 64m³/h που μεταφράζεται σε 38 περίπου cfm. Γι'αυτό ρώτησα ποια είναι γιατί μου έκανε εντύπωση το τόσο υψηλό cfm σε επίπεδο Noctua αλλά με λιγότερο θόρυβο.. Αυτά είναι τα καλύτερα 12αρια για airflow https://www.skroutz.gr/s/3375761/Noctua-NF-S12A-PWM.html?from=account_favorites#specs Τα silent wings 3 της Be quiet είναι λίγο πιο αθόρυβα αλλά έχουν λιγότερο cfm. Όχι ότι τα 18 db της Noctua ακούγονται φυσικά. Και επίσης το κουτί δεν φοράει αυτά που έβαλες παραπάνω αλλά μια case version με 50 cfm. Το ίδιο κουτί έχω.. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vorted Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε @vorted Δεν είναι 64 cfm είναι 64m³/h που μεταφράζεται σε 38 περίπου cfm. Γι'αυτό ρώτησα ποια είναι γιατί μου έκανε εντύπωση το τόσο υψηλό cfm σε επίπεδο Noctua αλλά με λιγότερο θόρυβο.. Αυτά είναι τα καλύτερα 12αρια για airflow https://www.skroutz.gr/s/3375761/Noctua-NF-S12A-PWM.html?from=account_favorites#specs Τα silent wings 3 της Be quiet είναι λίγο πιο αθόρυβα αλλά έχουν λιγότερο cfm. Όχι ότι τα 18 db της Noctua ακούγονται φυσικά. Και επίσης το κουτί δεν φοράει αυτά που έβαλες παραπάνω αλλά μια case version με 50 cfm. Το ίδιο κουτί έχω.. Δηλαδή δεν αξίζει η αλλαγή γιατί τα έχω ήδη αγοράσει και μπροστά να βάλω λες Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2019 από vorted Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) @vorted Εγώ μπροστά έχω δύο 14αρια της Arctic τα οποία θα αλλαχτούν σε Noctua. Αφού τα αγόρασες δοκίμασε τα. Αφού είναι αθόρυβα θα μπορείς να ανεβάσεις τα rpm και παίζει να έχεις το ίδιο airflow με τώρα αλλά με λιγότερο θόρυβο. Γιατί τις μαπες που έρχονται μαζί με το κουτί αν τις βάλεις πάνω από 60% είσαι για ωριλα μετά από 2-3 μέρες.. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NotebookFreak Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Καλημέρα στο φόρουμ...Την βοηθεια σας παρακαλω!! Συναρμολόγησα χθες ενα pc Β450m με ryzen 5 2600 ..Το θέμα μου είναι οτι οι δίκσοι υπήρχαν απο πριν οποτε απλα κούμπωσα νεα motherboard+cpu +ram... Με το bootable usb των windows ξεκιναει να κάνει εγκατάσταση στον ssd (ο μόνος που βλέπει, hdd kai M.2 δεν τους βλέπει καν) αλλα μου βγάζει μπλε οθόνη. Τι προτείνετε? μήπως πρεπει να κατεβάσω κανα bios σε usb γιa flash? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiohead Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Στις 16/10/2019 στις 9:00 ΠΜ, NotebookFreak είπε Καλημέρα στο φόρουμ...Την βοηθεια σας παρακαλω!! Συναρμολόγησα χθες ενα pc Β450m με ryzen 5 2600 ..Το θέμα μου είναι οτι οι δίκσοι υπήρχαν απο πριν οποτε απλα κούμπωσα νεα motherboard+cpu +ram... Με το bootable usb των windows ξεκιναει να κάνει εγκατάσταση στον ssd (ο μόνος που βλέπει, hdd kai M.2 δεν τους βλέπει καν) αλλα μου βγάζει μπλε οθόνη. Τι προτείνετε? μήπως πρεπει να κατεβάσω κανα bios σε usb γιa flash? Άσε επάνω μόνο τον δισκο που θες να περάσεις το λειτουργικό. Επίσης μπες στο bios και βάλε στο boot πρώτη επιλογή το USB. Αφού κανεις την εγκατάσταση μετά πρόσθεσε τους υπόλοιπους δίσκους. Επίσης ξαναβάλε στο bios στο boot σαν πρώτη επιλογή τον δίσκο που έχεις το λειτουργικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NotebookFreak Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, radiohead είπε Άσε επάνω μόνο τον δισκο που θες να περάσεις το λειτουργικό. Επίσης μπες στο bios και βάλε στο boot πρώτη επιλογή το USB. Αφού κανεις την εγκατάσταση μετά πρόσθεσε τους υπόλοιπους δίσκους. Επίσης ξαναβάλε στο bios στο boot σαν πρώτη επιλογή τον δίσκο που έχεις το λειτουργικό. Eυχαριστώ φίλε..Τα καταφερα χθες.ολα καλα απλά τον έναν hdd δεν μου τον αναγνωρίζει καθόλου..ουτε στο bios.Λες να με άφησε? σατα 1 και 2 εχω συνδέσει +ενας M./2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiohead Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δε νομίζω να σε άφησε. Στη διαχείριση δίσκων ούτε εκεί τον βλέπεις; https://www.lifewire.com/how-to-open-disk-management-2626080 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NotebookFreak Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 4 λεπτά πριν, radiohead είπε Δε νομίζω να σε άφησε. Στη διαχείριση δίσκων ούτε εκεί τον βλέπεις; https://www.lifewire.com/how-to-open-disk-management-2626080 Μου εμφανίζει τον Μ.2, τον ssd, και disk 1 parttition 2. disk 2 partiton 5 και recovery.(δεν ξέρω τι είναι αυτα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiohead Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Τι μέγεθος έχουν τα partitions; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NotebookFreak Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 100 800 και 400 mb ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiohead Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Άνοιξε θέμα στους δίσκους να σε βοηθήσουν με κανενα recuva γιατί ούτε εδώ φαινεται να τον βλέπει. Τα partitions λογικά θα τα σβήσεις. 10 ώρες πριν, NotebookFreak είπε 100 800 και 400 mb ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aldon Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2019 Παιδιά μια γρήγορη ερώτηση. χτίζω το νέο pc και ο amd 3800x έχει δύο καλωδιάκια. το ένα λέει usb και το άλλο led. πρέπει να μπούνε και τα δύο ή μόνο το ένα από τα δύο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα