Sheogorath Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Στις 9/10/2018 στις 6:46 ΜΜ, ThodorisFel είπε Επιστρεφω με νεες ερωτησεις γιατι καπου μπερδευτηκα. Ενω εχω συνδεσει ολα τα υπολοιπα κομπλε εχω σκαλωσει με κατι καλωδια του case ειχε και πολλα παναθεμα το λογο led κλπ. Να σημειωσω οτι το case ειχε ενα δικο του case fan. Οπως θα δειτε στις εικονες ειναι 2 καλωδια που ενώνονται αναμεταξυ τους και καταληγουν στην πλακετα του case δλδ εκει που ανοίγωκλείνουμε το pc εχουμε τα usb εχει και κατι αλλα κουμπακια για τα led κλπ. Το καλωδιο του fan που ηδη προυπηρχε στο κουτι δεν εχει καμια σχεση με αυτα ειναι μονο του και κουμπωνει κατευθειαν στο τροφοδοτικο. Σε αυτα να δωσω κανονικα ρευμα.? Μονο απο την μια μερια.? Χωρια το καθενα η και απο τις 2 μεριες.? Αν εχει led το case fan που ενδεχομένως εχει δεν πρεπει να δουλευει και το fan και τα led απο ενα καλωδιο δλδ το δικο του.? Τα συνδέεις σεένα απλό μόλεξ (αν δεν το έχεις κάνει ήδη).
serospcp99 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα, υπάρχει μήπως κάποιος οδηγός εδώ στο φόρουμ που να αναλύει τι ακριβώς πρέπει να κανουμε μετα το δεσιμο με το που ανοιξει η οθονη; (bios settings kai windows) Eιμαι ετοιμος να πατησω το ον και θα με διευκολυνε αυτο.
Rhamnusia Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, serospcp99 είπε Καλησπέρα, υπάρχει μήπως κάποιος οδηγός εδώ στο φόρουμ που να αναλύει τι ακριβώς πρέπει να κανουμε μετα το δεσιμο με το που ανοιξει η οθονη; (bios settings kai windows) Eιμαι ετοιμος να πατησω το ον και θα με διευκολυνε αυτο. 1 1
Eptalofitikos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πήρα κάρτα γραφικών για ένα desktop που είχα αγοράσει έτοιμο (μέχρι τώρα είχα τα γραφικά του επεξεργαστή). Γενικά δεν έχω μεγάλη εμπειρία και μετά από πολλές ώρες ασχολίας δεν μπόρεσα να την κουμπώσω στην PCI. Απ' ότι αντιλαμβάνομαι κάπου βρίσκει το rear cover και δεν μπορεί να μπει μέχρι τελείως μεσα (δεν φαίνεται που βρίσκει, γιατί είναι τέρμα αριστερά στο σημείο που μπαίνει ανάμεσα στη λεπτή διάσταση της μητρικής και του μέταλλο του κουτιού, για να σταθεροποιηθεί). Κοινώς, μάλλον το rear cover παραείναι χοντρό για εκείνο τον χώρο (για την ακρίβεια δεν είναι χοντρό, αλλά έχει μια κλίση στο τέλος που το κάνει να καταλαμβάνει περισσότερο χώρο). Τέλος πάντων, επειδή το πρόβλημα παραειναι ειδικό για να με βοηθήσετε από το ίντερνετ, θέλω να μου που πείτε, αν βρω άλλο κουτί από γνωστό ή απλά αγοράσω, πόσο είναι η νορμάλ τιμή στην πιάτσα για να μου αλλάξει τεχνικός το hardware από το ένα κουτί στο άλλο, συν η εγκατάσταση της καινούριας κάρτας γραφικών; Επίσης, μήπως είναι περίεργο να πάω εκεί με δικό μου καινούριο κουτί αντί να αγοράσω από τον ίδιο; Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από Eptalofitikos
ALIEN-3- Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 καλησπερα , σημερα τελειωσα επιτελους το build . εχω 2-3 απορίες αν μπορει να με βοηθησει καποιος Εχω μητρικη Aorus Z390 pro η οποια εχει 8+4 pin για 12v τροφοδοσία . εμενα το τροφοδοτικό μου δεν εχει καλώδιο με 4 Pin. ειμαι ok μονο με τα 8 ? Το κουτι μου, Be Quiet Silent Base 801 έχει fan controller οπου καταλήγουν ολα τα fan του κουτιου και απο εκει βγαζει ενα καλωδιο που γραφει pwm . αυτο το συνδεσα σε μια απο της θυρες για τα fan που εχει η μητρικη , εκανα καλα η το βαζω καπου συγκεκριμενα ? τελος κατα την γνωμη σας πιστευετε οτι ειναι καλυτερα τα fan να τα δουλευω με το controller του κουτιου η να τα βαλω ολα απευθείας πάνω στην μητρικη ?
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Case: https://www.skroutz.gr/s/15300957/NZXT-H500.html?from=account_favorites Cooler: https://www.skroutz.gr/s/12676579/Noctua-NH-U12S-SE-AM4.html?from=account_favorites Έχω παραγγείλει αυτά τα δύο. Το κουτί έχει δύο ανεμιστήρια ένα πάνω και ένα πίσω. Κάπου διάβασα ότι είναι και τα δύο exhaust. Πώς να τα βάλω και πώς τον ανεμιστήρα της ψήκτρας; Πώς είναι καλύτερα; Επεξ/σία 18 Μαΐου 2019 από Επισκέπτης
Rhamnusia Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Case: https://www.skroutz.gr/s/15300957/NZXT-H500.html?from=account_favorites Cooler: https://www.skroutz.gr/s/12676579/Noctua-NH-U12S-SE-AM4.html?from=account_favorites Έχω παραγγείλει αυτά τα δύο. Το κουτί έχει δύο ανεμιστήρια ένα πάνω και ένα πίσω. Κάπου διάβασα ότι είναι και τα δύο exhaust. Πώς να τα βάλω και πώς τον ανεμιστήρα της ψήκτρας; Πώς είναι καλύτερα; Φαντάσου μια ροή αέρα στο κουτί σου από δεξιά προς τα αριστερά Ένα ανεμιστηράκι μπροστά, η ψύκτρα σύμφωνα με τις οδηγίες θα διώχνει αέρα προς τα πίσω και το πίσω ανεμιστηράκι ως έχει. Υπάρχουν αρκετά βιντεάκια στο ΥΤ με την διάταξη και ροή αέρα μέσα στο κουτί να δεις, αν γράψω θα βγει ένα χαλί με κείμενο.
POSEYATSIA Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 13/3/2011 στις 5:36 ΜΜ, rafail1994 είπε Έρχεται και τέτοιος οδηγός άλλα θα αργήσει λίγμιας και χρειάζεται και χρήματα και το κουτάκι θα είναι το haf 932 ………και εγκαθιστούμε ένα-ένα τα αρθρώματα της μνήμης. Η τοποθέτησή τους πραγματοποιείται κατά μία και μοναδική φορά. Βρείτε την εγκοπή που υπάρχει σε κάθε άρθρωμα μνήμης ώστε να εφάπτεται FileZilla UC Browser Rufus στο "σκαλοπατάκι" που υπάρχει σε κάθε DIMM socket. Στη συνέχεια πιέστε κάθετα, ώστε να κουμπώσουν και να ασφαλίσουν σωστά στις κατάλληλες εγκοπές οι λευκές ασφάλειες των DIMM sockets. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2019 από POSEYATSIA
Sheogorath Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Στις 24/5/2019 στις 6:19 ΜΜ, POSEYATSIA είπε ………και εγκαθιστούμε ένα-ένα τα αρθρώματα της μνήμης. Η τοποθέτησή τους πραγματοποιείται κατά μία και μοναδική φορά. Βρείτε την εγκοπή που υπάρχει σε κάθε άρθρωμα μνήμης ώστε να εφάπτεται FileZilla UC Browser Rufus στο "σκαλοπατάκι" που υπάρχει σε κάθε DIMM socket. Στη συνέχεια πιέστε κάθετα, ώστε να κουμπώσουν και να ασφαλίσουν σωστά στις κατάλληλες εγκοπές οι λευκές ασφάλειες των DIMM sockets. Νε τι;
Babis_allos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα! Εφτιαξα καινουριο build με MB MSI X570 MPG Gaming Edge wifi που έρχεται με την Wireless card intel dual band 3168. Εχω συνδέσει τις κεραίες του wifi στο ΜΒ και εχω βαλει τα τελευταία drivers. To σινιαλο του ιντερνετ ειναι τραγελαφικό. Το ρουτερ είναι σε αλλο δωμάτιο και χωρίζεται από μια απόσταση δέκα-δώδεκα μέτρων. Η σύνδεση μου είναι 400MBps. Εχω δοκιμάσει να ανεβάσω το PC στο γραφείο, χωρίς να είναι δίπλα στον τοίχο, με την μεριά των κεραιών να κοιτάει προς το ρούτερ και έχοντας δοκιμάσει όλες τις πιθανές θέσεις για τις κεραίες. Το max που πιάνω (και δεν είναι καν stable) είναι 20 MBps στην καλυτερότερη των περιπτώσεων. Από ακριβώς το ίδιο σημείο, το κινητό (αηφον Χ) πιάνει 180 ΜBps και το Macbook Pro 2015 πιάνει 220MBps μινιμουμ. Είναι τόσο τραγικές οι wifi κάρτες στα ΜΒ? Και δη σε ΜΒ που και καλα εχουν το wifi ακόμη και στ' όνομα..; Υπάρχει κάτι να μπορώ να κάνω; Έχω αλλάξει κάποιες ρυθμίσεις που είδα online στα advanced properties του wifi network adapter αλλα τίποτα. Πως γίνετια να είναι τόσο γτπ...
Rhamnusia Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 28 λεπτά πριν, Babis_allos είπε Καλησπέρα! Εφτιαξα καινουριο build με MB MSI X570 MPG Gaming Edge wifi που έρχεται με την Wireless card intel dual band 3168. Εχω συνδέσει τις κεραίες του wifi στο ΜΒ και εχω βαλει τα τελευταία drivers. To σινιαλο του ιντερνετ ειναι τραγελαφικό. Το ρουτερ είναι σε αλλο δωμάτιο και χωρίζεται από μια απόσταση δέκα-δώδεκα μέτρων. Η σύνδεση μου είναι 400MBps. Εχω δοκιμάσει να ανεβάσω το PC στο γραφείο, χωρίς να είναι δίπλα στον τοίχο, με την μεριά των κεραιών να κοιτάει προς το ρούτερ και έχοντας δοκιμάσει όλες τις πιθανές θέσεις για τις κεραίες. Το max που πιάνω (και δεν είναι καν stable) είναι 20 MBps στην καλυτερότερη των περιπτώσεων. Από ακριβώς το ίδιο σημείο, το κινητό (αηφον Χ) πιάνει 180 ΜBps και το Macbook Pro 2015 πιάνει 220MBps μινιμουμ. Είναι τόσο τραγικές οι wifi κάρτες στα ΜΒ? Και δη σε ΜΒ που και καλα εχουν το wifi ακόμη και στ' όνομα..; Υπάρχει κάτι να μπορώ να κάνω; Έχω αλλάξει κάποιες ρυθμίσεις που είδα online στα advanced properties του wifi network adapter αλλα τίποτα. Πως γίνετια να είναι τόσο γτπ... Περισσότερο λεει στα specs
vorted Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Γειά σας παρήγγειλα το πρώτο μου build με ryzen 5 2600 και 1660 ti το θέμα μου είναι το case γιατί πήρα αυτό https://www.nox-xtreme.com/en/cajas/infinity-omega και δεν έχει ανεμιστήρες μπροστά μόνο 3 θέσεις για 120mm fans και πήρα 3 τέτοια https://www.aabcooling.com/product-eng-272-AAB-Cooling-Super-Silent-Fan-12-Pro.html Η απορεία μου είναι αν θα δω διαφορά στη θερμοκρασία ή τζάμπα τα πήρα λόγο κλειστού case από μπροστά; Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2019 από vorted
rafail1994 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, vorted είπε Γειά σας παρήγγειλα το πρώτο μου build με ryzen 5 2600 και 1660 ti το θέμα μου είναι το case γιατί πήρα αυτό https://www.nox-xtreme.com/en/cajas/infinity-omega και δεν έχει ανεμιστήρες μπροστά μόνο 3 θέσεις για 120mm fans και πήρα 3 τέτοια https://www.aabcooling.com/product-eng-272-AAB-Cooling-Super-Silent-Fan-12-Pro.html Η απορεία μου είναι αν θα δω διαφορά στη θερμοκρασία ή τζάμπα τα πήρα λόγο κλειστού case από μπροστά; Από μπροστά έχει χώρο που μπαίνει ο αέρας. Θα τοποθετήσεις 2 ανεμιστήρες μπροστά και έναν πίσω. 1
vorted Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, rafail1994 είπε Από μπροστά έχει χώρο που μπαίνει ο αέρας. Θα τοποθετήσεις 2 ανεμιστήρες μπροστά και έναν πίσω. Έχει έναν πίσω 12 cm άρα και οι τρείς είναι οκ;
rafail1994 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, vorted είπε Έχει έναν πίσω 12 cm άρα και οι τρείς είναι οκ; Ναι, είναι οκ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα