SakafliaC Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Υπάρχουν όσα βίντεο θες στο Youtube. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, suedehead7 είπε Πολύ ενδιαφέρον και κατατοπιστικό το θέμα..! Παρόλα αυτά είμαι κουλάδι και φοβάμαι να πάρω εργαλεία και να προσπαθήσω κάτι μόνος μου. Και να σκεφτείτε ότι σκέφτομαι να αγοράσω gaming μηχάνημα (έτοιμο από κατάστημα) γιατί αυτό που έχω είναι από το 2007... Θα έπρεπε να υπάρχουν και βιντεάκια, για εντελώς αρχάριους που δεν θα θεωρούνται κάποια πράγματα δεδομένα..Πραγματικά σας χαίρομαι που το μπορείτε. Βήμα-βήμα με βίντεο από YT δίπλα και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos3000 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σήμερα αγόρασα και το τελευταίο κομμάτι του υπολογιστή μου και άρχισα να τον συναρμολογώ αλλά σταμάτησα στη μέση γιατί διαπίστωσα ότι δεν έχω βίδες για να στηρίξω τη μητρική μου (micro ATX) ASUS PRIME B450M-A στο κουτί silverstone sugo sg10B. Ποιός θα έπρεπε να παρείχε αυτές τις βίδες; Η μητρική ή το κουτί; Στο κουτί της μητρικής υπάρχει ένα σακουλάκι με δύο πολύ-πολύ μικρές βίδες. Που χρησιμεύουν αυτές; ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΕΔΩ, ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΕΔΩ https://www.insomnia.gr/forums/topic/686044-πού-είναι-οι-βίδες-για-τη-στήριξη-της-μητρικής-στο-κουτί/ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ, ΕΝΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2018 από nikos3000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnpopexi Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, nikos3000 είπε Σήμερα αγόρασα και το τελευταίο κομμάτι του υπολογιστή μου και άρχισα να τον συναρμολογώ αλλά σταμάτησα στη μέση γιατί διαπίστωσα ότι δεν έχω βίδες για να στηρίξω τη μητρική μου (micro ATX) ASUS PRIME B450M-A στο κουτί silverstone sugo sg10B. Ποιός θα έπρεπε να παρείχε αυτές τις βίδες; Η μητρική ή το κουτί; Στο κουτί της μητρικής υπάρχει ένα σακουλάκι με δύο πολύ-πολύ μικρές βίδες. Που χρησιμεύουν αυτές; μάλλον για m.2 αν είναι πολυ μικρές . Συνήθως το κουτί έχει standoffs και βίδες. Σπανιότερα κάποιες μητρικές . Το κουτί σου θα πρεπε να έχει δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η μητρικη που ειναι το κυριως θεμα(μιας και ολα μετα κουμπωνουν πανω σ αυτη)εχει 4 τρυπες στις γωνιες της... Το case(κουτι)εχει απο πριν διαμορφωμενες τρυπες,ωστε να ακουμπησει ακριβως η οποιαδηποτε μητρικη??? Για παραδειγμα ολες οι μητρικες microAXT κουμπωνουν ακριβως σε ολα τα κουτια που υποστηριζουν microAXT??? Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2018 από ninas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, ninas είπε Η μητρικη που ειναι το κυριως θεμα(μιας και ολα μετα κουμπωνουν πανω σ αυτη)εχει 4 τρυπες στις γωνιες της... Το case(κουτι)εχει απο πριν διαμορφωμενες τρυπες,ωστε να ακουμπησει ακριβως η οποιαδηποτε μητρικη??? Για παραδειγμα ολες οι μητρικες microAXT κουμπωνουν ακριβως σε ολα τα κουτια που υποστηριζουν microAXT??? Εφόσον το κουτί σου υποστηρίζει microATX σημαίνει ότι θα έχει και τις κατάλληλες τρύπες για να την τοποθετήσεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βιδώσεις τους αποστάτες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, rafail1994 είπε Εφόσον το κουτί σου υποστηρίζει microATX σημαίνει ότι θα έχει και τις κατάλληλες τρύπες για να την τοποθετήσεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βιδώσεις τους αποστάτες. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThodorisFel Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Καλησπερα μαγκες. Μολις ηρθαν τα πραγματα που παρηγγειλα για τον αδερφο μου και ξεκιναω το δεσιμο. Μια ερωτηση "αρχικα" γιατι ισως προκυψουν και αλλες. Την ηδη υπαρχων παστα της ψυκτρας την αφερω και βαζω δικια μου η κουμπωνω οπως ειναι.? Ο cpu ειναι ενας ryzen 5 1600. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 18 λεπτά πριν, ThodorisFel είπε Καλησπερα μαγκες. Μολις ηρθαν τα πραγματα που παρηγγειλα για τον αδερφο μου και ξεκιναω το δεσιμο. Μια ερωτηση "αρχικα" γιατι ισως προκυψουν και αλλες. Την ηδη υπαρχων παστα της ψυκτρας την αφερω και βαζω δικια μου η κουμπωνω οπως ειναι.? Ο cpu ειναι ενας ryzen 5 1600. Καλησπέρα, αφήνεις την πάστα που έχει η ψήκτρα, δεν είναι ανάγκη να βάλεις άλλη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThodorisFel Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, rafail1994 είπε Καλησπέρα, αφήνεις την πάστα που έχει η ψήκτρα, δεν είναι ανάγκη να βάλεις άλλη. Ευχαριστω παρα πολυ να σαι καλα.! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThodorisFel Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Επιστρεφω με νεες ερωτησεις γιατι καπου μπερδευτηκα. Ενω εχω συνδεσει ολα τα υπολοιπα κομπλε εχω σκαλωσει με κατι καλωδια του case ειχε και πολλα παναθεμα το λογο led κλπ. Να σημειωσω οτι το case ειχε ενα δικο του case fan. Οπως θα δειτε στις εικονες ειναι 2 καλωδια που ενώνονται αναμεταξυ τους και καταληγουν στην πλακετα του case δλδ εκει που ανοίγωκλείνουμε το pc εχουμε τα usb εχει και κατι αλλα κουμπακια για τα led κλπ. Το καλωδιο του fan που ηδη προυπηρχε στο κουτι δεν εχει καμια σχεση με αυτα ειναι μονο του και κουμπωνει κατευθειαν στο τροφοδοτικο. Σε αυτα να δωσω κανονικα ρευμα.? Μονο απο την μια μερια.? Χωρια το καθενα η και απο τις 2 μεριες.? Αν εχει led το case fan που ενδεχομένως εχει δεν πρεπει να δουλευει και το fan και τα led απο ενα καλωδιο δλδ το δικο του.? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThodorisFel Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 S.O.S Αντιμετοπιζω σοβαρο προβλημα υπερθερμανσης και δεν ξερω τι φταιει. Τα συνδεσα ολα κανονικα πουθενα δεν αντιμετοπισα προβλημα αλλα τωρα εχω αυτο εδω. Η ψυκτρα μπηκε με την υπαρχων παστα που ειχε μηπως αυτο ειναι το προβλημα και πρεπει να αγορασω αλλη παστα και να ξανα τοποθετησω.? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 @ThodorisFel Η θερμοκρασία αυτή είναι σε idle κατάσταση ; , εάν ναι σίγουρα δεν εχεις τοποθετήσει σωστα την ψήκτρα, δεν ειναι πρόβλημα της πάστας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThodorisFel Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, rafail1994 είπε @ThodorisFel Η θερμοκρασία αυτή είναι σε idle κατάσταση ; , εάν ναι σίγουρα δεν εχεις τοποθετήσει σωστα την ψήκτρα, δεν ειναι πρόβλημα της πάστας. Idle αν θεωρείτε η χαλαρη κατασταση χωρις να τρεχω κατι τοτε ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThodorisFel Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, ThodorisFel είπε Idle αν θεωρείτε η χαλαρη κατασταση χωρις να τρεχω κατι τοτε ναι. Τελικα ηταν θεμα του speccy. Ολα κομπλε ειναι μπηκα στα bios ουτε 40° δεν πιανει κατεβασα αλλο προγραμμα τωρα για να ελεγχω θερμοκρασιες και μια χαρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα