Προς το περιεχόμενο

Οδηγός συναρμολόγησης υπολογιστή

rafail1994

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα παιδιά. Για την συναρμολόγηση του υπολογιστή θα χρειαστώ κάτι πέρα από κατσαβίδι; 

Ο ryzen 1600 και η ψύκτρα του έρχονται με δική τους πάστα ή πρέπει να αγοράσω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 575
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλημέρα παιδιά. Για την συναρμολόγηση του υπολογιστή θα χρειαστώ κάτι πέρα από κατσαβίδι; 

Ο ryzen 1600 και η ψύκτρα του έρχονται με δική τους πάστα ή πρέπει να αγοράσω;

Καλησπερα, ο ryzen εχει παστα επανω στην ψυκτρα ετοιμη, δεν χρειαζεται να αγορασεις.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Σαν αρχάριος θέλω να ρωτήσω αν μπορεί να γίνει λάθος με σύνδεση τροφοδοτικού και κάρτας που παίρνει μόνο 1 x 8 pcie, υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να κουμπώσει ?

Σαν αρχάριος θέλω να ρωτήσω αν μπορεί να γίνει λάθος με σύνδεση τροφοδοτικού και κάρτας που παίρνει μόνο 1 x 8 pcie, υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να κουμπώσει ?

Το 1x8 (2x4) του επεξεργαστή...

Αλλά συνήθως τα νεότερα τροφοδοτικά αναγράφουν τι είναι το κάθε καλωδιο στην άκρη του

Αλλά συνήθως τα νεότερα τροφοδοτικά αναγράφουν τι είναι το κάθε καλωδιο στην άκρη του

Ο επεξεργαστής υπάρχει ήδη μόνο την κάρτα θα τοποθετήσω

μια ερωτηση αν βαλω σε ψηκτρα δευτερο φανακι γ push pull to καλωδιο απο το δευτερο φανακι δεν συνδεεται σε ενα απο τα καλωδια του τροφοδοτικου ?

• 2 μήνες μετά...

i3 6100 b150 hd3p 8 ram 2133 650corsair απλα ειχα εναν IDE δισκο και τον εβαλα με ανταπτορα αλλα μετα απο δεκα δευτερα κανει μπιπ μπιπ μπιπ και κλεινι ανοιγει 

μηπος να βλαω εναν HDD???

i3 6100 b150 hd3p 8 ram 2133 650corsair απλα ειχα εναν IDE δισκο και τον εβαλα με ανταπτορα αλλα μετα απο δεκα δευτερα κανει μπιπ μπιπ μπιπ και κλεινι ανοιγει 

μηπος να βλαω εναν HDD???

#Scrapyard Wars? 

Κακώς παιδεύεσαι με IDE..Άστον να αναπαυτεί εν ειρήνη καλύτερα.

Δοκίμασε να ανοίξεις χωρίς σκληρό.Αμα ακούσεις το κλασσικό μονό-beep αύτος στην κάνει τη στραβή . Δεν είναι απαραίτητα ο σκληρός το πρόβλημα αλλά αποσύνδεσε τον και ανοιξε το pc για αρχή. 

Γενικά με τα beeps ωστόσο ψάχνεις τι bios εχεις(μάλλον AMI εσύ), και μετα βρίσκεις τι σημαίνουν τα beeps και που κολλάει το θέμα. http://www.bioscentral.com/beepcodes/amibeep.htm . Στη δική σου περίπτωση αν κοιτάζω τη σωστή σελίδα θα έπρεπε να ακούς δυο σύντομα beeps(=>post failure), όταν έχεις συνδεδεμένο το σκληρό για να μπορείς να πείς αυτός φταίει.

Μπορώ να ρωτήσω κάτι προσπάθησα να κάνω cable managnent σε ένα κουτί που έχω παλιό midrage.Έβαλα καλώδιΑ πίσω από τρυπες που είχε το κουτί αλλά βγαίνει πάλι σαν αχταρμάς .Φταίει το κουτί που δν βγαίνει τόσο καλά?πως το κάνουν αλλοι και βγαίνει τόσο τακτοποιημένοχωρις ίχνος καλώδιο να εξεχει.

Μπορώ να ρωτήσω κάτι προσπάθησα να κάνω cable managnent σε ένα κουτί που έχω παλιό midrage.Έβαλα καλώδιΑ πίσω από τρυπες που είχε το κουτί αλλά βγαίνει πάλι σαν αχταρμάς .Φταίει το κουτί που δν βγαίνει τόσο καλά?πως το κάνουν αλλοι και βγαίνει τόσο τακτοποιημένοχωρις ίχνος καλώδιο να εξεχει.

Παίζει το κουτί το πρώτο ρόλο και το τροφοδοτικό μετά άν είναι full wired.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 5 μήνες μετά...

Καλησπέρα  και  από  εμένα.  Μια  ερώτηση  σαν  αρχάριος  που  είμαι,  το  μόνο  που  κάνω  είναι  να  το  ανοίγω  και  να  το  καθαρίζω,  εντάξει  ξέρω  ποια  είναι  η  κάρτα  γραφικών,  οι  μνήμες,  κλπ.  Πόσο  δύσκολο  είναι  να  αλλάξω  μόνος  το  τροφοδοτικό   ;

19 λεπτά πριν, agrotis2 είπε

Καλησπέρα  και  από  εμένα.  Μια  ερώτηση  σαν  αρχάριος  που  είμαι,  το  μόνο  που  κάνω  είναι  να  το  ανοίγω  και  να  το  καθαρίζω,  εντάξει  ξέρω  ποια  είναι  η  κάρτα  γραφικών,  οι  μνήμες,  κλπ.  Πόσο  δύσκολο  είναι  να  αλλάξω  μόνος  το  τροφοδοτικό   ;

Δεν είναι δύσκολο, ειδικά αν το νέο σου τροφοδοτικό είναι semi-modular ή modular. Από εκεί και πέρα, ότι συνδεσμολογία ακολούθησε το ήδη υπάρχον, την ίδια θα ακολουθήσεις και στο καινούργιο. 3 καλώδια είναι βασικά. 24pin στη μητρική, 8pin στον επεξεργαστή και η τροφοδοσία της κάρτας γραφικών (αν δέχεται).

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...