rafail1994 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 γεια σας παιδια ειναι η πρωτη φορα στηνω ηπολογιστη και εχω μια απορια. Πηρα τον intel pentium g2130 αλλα μαζι με το κοτι δεν ειχε θερμοαγωγημη παστα , ειναι αυτες οι 3 γκριζες γραμμουλες ; (Την μια την ακουμπησα γιατι πηγα να δω αν βγαινει , αλλα τελικα δεν το επιχειρησα .Θα ειναι οκ ή θα παθει κατι ο επεξεργαστης ? ) Ευχαριστω πολυ Την παστα την εχει επανω στην ψυκτρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikemart Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 οκ ευχαριστω πολυ φιλε ,πυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Οδηγός συναρμολόγησης υπολογιστή http://www.pcsteps.gr/359-sinarmologisi-ipologisti/ http://www.youtube.com/watch?v=BbwVA60z1i8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasosmar5 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 τελειο μπραβο σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrbictor Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Εγκατέστησα σημερα μια R9 270X και την συνδεσα με το τροφοδοτικο με 2x6pin καλωδια. Το καθενα απο αυτα εχει και αλλα 2pin σε ξεχωριστο κλιπσακι, πρεπει να τα βαλω και αυτα ή δεν χρειάζεται? Υπαρχει καμια διαφορα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Λογικά τα καλώδια pci-e που έχεις είναι 6+2,για να υποστηρίζουν και κάρτες με 8pin τροφοδοσίας.Αν η κάρτα σου τροφοδοτείται με 2 6άρια,δέν είναι απαραίτητο να τα συνδέσεις τα υπόλοιπα κάπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrbictor Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Οι υποδοχες τις καρτας ειναι 2x8pin. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Οι υποδοχες τις καρτας ειναι 2x8pin. Σίγουρα;Εντύπωση μου κάνει.Νόμιζα οτι όλες οι R9 270x έχουν 2x6pin.Απο R9 280x και πάνω βλέπεις 6pin+8pin ή 2x8pin. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrbictor Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Ναι σιγουρα 2x8pin εχει, το θεμα ειναι εαν υπαρχει καποιο μειονέκτημα τωρα που εχω συνδέσει τα 2x6pin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Για πες ακριβές μοντέλο της κάρτας γιατί κι εμένα περίεργο μου φαίνεται. Αν υπάρχει πρόβλημα, ένας τρόπος υπάρχει να το δεις, ζορίζοντάς την. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrbictor Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 AYTH ειναι, με βαλατε σε σκεψεις τωρα, μηπως ειναι ειναι 2x6pin οι υποδοχες και τα καλωδια 2x4pin με τα αλλα 2 pin ξεχωριστά, θα ανοιξω το κουτι να δω. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos555 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 φίλε κάνεις λάθος είναι 2Χ6 το είδα σε φώτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Βέβαια δε θα μου έκανε εντύπωση να χρησιμοποιεί κανά άλλο PCB η Sapphire, δε θα 'ταν η πρώτη φορά. Αλλά μάλλον έχεις μπερδέψει τα δύο 4πινα με 8πινα. Αν δεις τα 4πινα που είχε μέσα η συσκευασία, το ένα απ' τα τέσσερα pin δεν υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrbictor Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Έχετε δικιο παιδια 2x6pin ειναι, απλα περίσσευαν απο το τροφοδοτικό 2pin απο καθε καλωδιο και αυτο θυμόμουν και μπερδεύτηκα. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Καλησπέρα παίδες, σκέφτομαι να πειραματιστώ και κάποια στιγμή να κάνω και εγώ μόνος μου ένα pc. Θα ήθελα για αρχή να ρωτήσω πόσο πιο οικονομικό θα μου βγει από το να το έπαιρνα έτοιμο. Ξέρω ότι αυτό είναι σχετικό άρα ας πω περίπου τι θέλω. Χρησιμοποιώ αρκετή δουλειά γραφείου, εργασίες, κατεβάσματα internet. Από τον χρόνο που περισσεύει θέλω κανά παιχνίδι να τραβάει αλλά όχι συνέχεια ούτε τρελά πράγματα..(lol, κανά shooter) Πολύ πρόχειρα καθώς το μόνο που έχω κάνει σε desktop είναι αλλαγή τροφοδοτικού... Έχω σκεφτεί να βάλω cpu: intel i5 gpu: geforce 1-2 giga (λογικά για λίγο gaming είναι πολλά αλλά ας είναι) hdd: 500giga (έχω και εξωτερικό οπότε δεν με ενδιαφέρει) Τώρα δεν ξέρω που μου παν τα 4 από τροφοδοτικό (με πόσα watt θα είναι καλά το παραπάνω σύστημα) Μητρική Κουτί ανεμιστηράκια ψύχτρα... Προτίνετε κάτι και καμιά extra συμβουλή....ευχαριστώωωω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα