karmen1983 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Ποιος πυκνωτής; Εδωσες ρεύμα στον fan controller και δε λειτουργεί; Ή απλά έβαλες τους ανεμιστήρες στις υποδοχές και περίμενες να στροφάρουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Τωρα ειδα οτι θελει να το συνδεσω και στο τροφοδοτικο. Θα ενημερωσω το βραδυ. Το 8πινο δεν μπορεσα με τιποτα να το περασω απο πισω, το περιθωριο ειναι πολυ λιγο. Εχω θεμα με το cpu fan που το εβαλα ετσι; ο ενας ανεμιστηρας ειναι push και ο αλλος pull; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 όχι μόνο αισθητικό έχεις. Το ότι δε μπορείς να περάσεις τα καλώδια απο πίσω δε το χωνεύω γιατί το έχω δουλέψει το κουτί και έχει ΜΠΟΛΙΚΟ χώρο πισω. Βάλε το molex στον κοντρόλλερ και κάνε τη δουλειά σου. και btw αφού πρώτη φορά ασχολείσαι διάβαζε και κανένα manual. σου σώζει χρόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 αφου και εσυ στο review που εκανες, λες οτι ειναι δυσκολο να περαστει απο την μικρη εγκοπη, το 8πινο. Εμποδιζει και ο ανεμιστηρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 άλλο το είναι δύσκολο άλλο το δε περνάει. περνάει και παρα περνάει, απλά έπρεπε να επισημάνω ότι θα ήθελα μεγαλύτερη άνεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A_panM Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Ωραίος οδηγός!Μπράβο φίλε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Γινομαι κουραστικος, αλλα σιγουρα δεν επηρεαζει το airflow, ετσι οπως τοποθετηθηκε η ψυκτρα της cpu; Ετσι οπως το εχω, το push-pull αντιστραφηκε, χωρις να ξερω βεβαια ποιος ανεμιστηρας ειναι τι, ουτε οι ανεμιστηρες του case πως ειναι, και εαν το επηρεαζει αρνητικα ή οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Εάν οι ανεμιστήρες παίρνουν από μπροστά τον αέρα και τον διώχνουν πίσω δεν έχεις κάποιο πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Πως θα το καταλαβω αυτο; Τον ιδιο αερα βγαζουν, οταν βαζω το χερι μου. Δεν εχει καποιον τον coolermaster 412 να ξερει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Από την μια μεριά η ροη του αέρα είναι μεγαλύτερη το καταλαβαίνεις συνήθως έχουν και βελάκια στα πλαγιά του ανεμιστήρα ρίξε μια ματιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shkreliand Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Πηρα ενα κουτι εχω και αυτην την μητρηκη που την εβαλα πανω, Λογο οτι δεν ειμαι καλος γνωστης δυσκολευομαι να συνδεσω την το πανελ του βησμμτος των ακουστηκων και του μικροφονου στην μητρηκη. Πηρα βοηθεια απο ενα φιλο αλλα εχω και αλλα καλοδια. Το κουτι εχει τα εξεις βησματα: Rrturn L, Return R, Ear R, Ear L, Mic VCC, Mic in, Ground. Ενω η μητρηκη εχει: GND, Presence#, Mic Ret, (κενο), Out Ret, Mic2 L, Mic2 R, Out2R, J Sense, Out2 L. Μπορει να με βοηθισει καποιος να τα βαλω σωστα; Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nick511 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 πολυ καλη δουλειά φίλε.ωραιος οδηγός ,πλήρης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
larry13585 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Παιδια καλησπερα σας. Θελω την βοηθεια σας.Μολις χθες συναρμολογισα ενα κουτι pc με μητρικη asus p8b75-v και το κουτι του ειναι Zalman z11 (το απλο μοντελο). Τωρα το προβλημα ειναι οτι κουτι μου βγαζει απο το front panel ενα κλωδιο που λεει HD AUDIO (με 9 pinακια) ενω η μητρικη δεν εχει την συγκεκριμενη υποδοχη, τι μπορω να κανω ετσι ωστε να ακουω μουσικη και απο το μπροστινο μερος (front panel). Aν και εψαξα στο internert δεν βρικα κατι το κατατοπιστικο. σημ.ο υπολογιστης δουλευει τελεια το μονο προβλημα που αντιμετοπιζω ειναι αυτο με το καλωδιο HD AUDIO. Σας ευχαριστω. Παιδια καλησπερα σας. Θελω την βοηθεια σας.Μολις χθες συναρμολογισα ενα κουτι pc με μητρικη asus p8b75-v και το κουτι του ειναι Zalman z11 (το απλο μοντελο). Τωρα το προβλημα ειναι οτι κουτι μου βγαζει απο το front panel ενα κλωδιο που λεει HD AUDIO (με 9 pinακια) ενω η μητρικη δεν εχει την συγκεκριμενη υποδοχη, τι μπορω να κανω ετσι ωστε να ακουω μουσικη και απο το μπροστινο μερος (front panel). Aν και εψαξα στο internert δεν βρικα κατι το κατατοπιστικο. σημ.ο υπολογιστης δουλευει τελεια το μονο προβλημα που αντιμετοπιζω ειναι αυτο με το καλωδιο HD AUDIO. Σας ευχαριστω. ok παιδια στραβομαρα .τελικα το βρηκα ηταν διπλα στην cpu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikemart Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 γεια σας παιδια ειναι η πρωτη φορα στηνω ηπολογιστη και εχω μια απορια. Πηρα τον intel pentium g2130 αλλα μαζι με το κοτι δεν ειχε θερμοαγωγημη παστα , ειναι αυτες οι 3 γκριζες γραμμουλες ; (Την μια την ακουμπησα γιατι πηγα να δω αν βγαινει , αλλα τελικα δεν το επιχειρησα .Θα ειναι οκ ή θα παθει κατι ο επεξεργαστης ? ) Ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simplemind79 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 ωραίος οδηγός σημαντική βοήθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα