The_Judas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Αυτό είναι σίγουρο Αυτή από την ώρα που την πήρα με τίρανα και την πρώτη φορά που την έβαλα τα ίδια. Ενώ στο amd3 που την έβαλα τσάκα τσάκα χωρείς κόπο Καταραμένη ιντελ με το άθλιο σύστημα ψύξης με τα πλαστικά πινς Εχω παιδευτεί αρκετές φορές. Μια φορά μάλιστα μου έχει τύχει να ξεκολλήσει ψύκτρα μετά από κάνα δίμηνο που δούλευε κανονικά! Επίσης πολλές φορές στραβώνουν τα πινς της ψύκτρας από τα πολλά βαλε-βγάλε και δυσκολεύει περισσότερο η εφαρμογή. Ενώ στους amd είναι δουλειά 5 δευτερολέπτων. Συγχαρητήρια πάντως για το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Χαχ, σου ξεκόλλησε χωρίς τις καθιερωμένες κλωτσιές δηλαδή; :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlapatsas4000 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 απλα φοβερός, δεν είναι δύσκολο να γινει απλα θέλει προσοχή. Σειρά έχει και βιντεο...αν κανω αναβαθμιση σύντομα θα το προσπαθήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Θα προσπαθήσεις να ανεβάσεις video ή να το στήσεις μόνος σου; :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlapatsas4000 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 χαχα να τραβηξω βιντεο, θα κανω ενα σιγουρα αλλα δεν θα πολυμιλαω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Ε τι να λέει τότε άμα δε μιλάς; :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Μπορεί να βάλει πάνω υπότιτλους όπου θα περιγράφει τι κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Εγώ πάλι λέω STICKY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Εγώ πάλι λέω STICKY Why not wiki? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Σωστός, κι αυτό γίνεται. Δεν ξέρω βέβαια σε ποια απ' τις δύο περιπτώσεις θα το δουν περισσότεροι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Σωστός, κι αυτό γίνεται. Δεν ξέρω βέβαια σε ποια απ' τις δύο περιπτώσεις θα το δουν περισσότεροι. Μια συνηθεια ειναι το wiki.Πετας το link στην υπογραφη σου/μου/του και εισαι ετοιμος. Αν ειναι καλο το αρθρο σε λιγο χρονο θα το εχουν μαθει ολοι,trust me Περνας μια βολτα απο κει και εχει ουκ ολιγους καλους οδηγους (..ναι,θα ευλογησω και τα γενια μου). Φαινεται ο αρχικος δημιουργος και μπορουν να συνεισφερουν ολοι προκειμενου να βελτιωθει το x αρθρο. My 2 cents φυσικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 ευγε rafail παρα πολυ καλο !!! +1 sticky Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
+~CyBeR~+ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 πολυ καλη δουλεια ραφαιλ +1 και απο εμενα και εγω απο εναν τετοιο οδυγο ξεκυνισα απο το insomnia παλι παντως νομιζω πως θα βοηθειση πολλα ατομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Why not wiki? και WIKI και STICKY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Ευχαριστώ και τα υπόλοιπα παιδιά. Όσων αναφορά το STICKY μάλλον θα περάσει κάποιος καιρός για να το βάλουνε όπως έγινε και με τον <Οδηγό overclocking για core 2 Duo & Quad cpus>. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα