TrueGamerGR Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Αν και φαίνεσαι να ξέρεις πολλά παραπάνω για υπολογιστές από εμένα προσωπικά προτιμώ να μην απλώνω την πάστα πάνω στον επεξεργαστή γιατί μπορεί να δημιουργηθούν κενά με αέρα κάτω από την ψύκτρα και έτσι κι αλλιώς όταν ζεσταίνεται η πάστα απλώνεται μόνη της καλύτερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Πολυ καλο θεμα Good job! +1 Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2013 από Skr1ll3x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Θα σου απαντήσω με παράδειγμα: Έστω ότι έχεις 3d party κάρτα ήχου την οποία και θα χρησιμοποιείς έναντι της on board. Λογικό δεν είναι να μπεις στο πρώτο boot στο BIOS και να απενεργοποιήσεις την on board αφού δε θα τη δουλεύεις; Επειδη ειμαι και ψιλοασχετος. Το ιδιο πρεπει να κανω και για την καρτα γραφικων που ειναι ενσωματωμενη στον επεξεργαστη; Αν και φαίνεσαι να ξέρεις πολλά παραπάνω για υπολογιστές από εμένα προσωπικά προτιμώ να μην απλώνω την πάστα πάνω στον επεξεργαστή γιατί μπορεί να δημιουργηθούν κενά με αέρα κάτω από την ψύκτρα και έτσι κι αλλιώς όταν ζεσταίνεται η πάστα απλώνεται μόνη της καλύτερα! Καποιο σχολιο εδω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Με την κάρτα γραφικών παίζει η επιλογή auto όποτε εαν βάλεις στης pci-express κάρτα γραφικών κάνει αυτόματα εκκίνηση από εκει μόνο, μπορείς βέβαια να την απενεργοποιήσεις εντελώς . Τώρα όσον αναφορά την πάστα υπάρχουν πολλοί τρόποι και πολλές απόψεις προσωπικά χρησιμοποιώ αυτόν που εχω στον οδηγό και το να βάλω στην μέση του επεξεργαστή πάστα και να κουμπώσω απευθείας επάνω την ψήκτρα όποιον και να χρησιμοποιήσεις εάν το κανείς σωστά δεν θα δεις διαφορές στης θερμοκρασίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios1890 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 ρε παιδια εγω με το hardware δεν εχω ιδεα τι παιζει αλλα θα ηθελα να δοκιμασω... παιζει να τα διαλυσω ολα αν το προσπαθησω μονος μου γιατι λεφτα για κερατιατικα δεν παιζουν μετα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Γενικά δεν μπορείς να κανείς κάτι λάθος μιας και όλα είναι σαν ένα πάζλ δηλαδή και να θέλεις να κανείς την βλακεία θα πρέπει να προσπαθήσεις αρκετά .Για μένα εαν θέλεις να ασχοληθείς προχώρα διάβασε τον οδηγό δες και video στο youtube , όπου συναντήσεις πρόβλημα μας ρωτάς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Απετυχα να εγκαταστησω τον υπολογιστη. Παιδευομαι απο τις 12 το μηεσημερι και τα παρατησα τωρα. Βασικα τα εγκατεστησα ολα, εκτος απο τα καλωδια. Εκει πελαγωσα. Δε καταλαβαινω τιποτα απολυτως.. Βασικα ξεκινησα με τα καλωδια του κουτιου, αλλα δε καταφερα να βρω κατι.. Οριστε τα καλωδια : και ενα λινκ εδω : http://www.tomshardware.com/reviews/mana-136-midgard-ii-phantom-410,3203-5.html Επισης τη ψυκτρα 412 slim, την εβαλα αναποδα, δλδ το coolermaster φαινεται αναποδα. Δε ξερω εαν επηρεαζει σε κατι αυτο.. Και εχω πελαγωσει και με τα καλωδια. Ειναι παρα πολλα και δε ξερω πως να τα κρυψω, αφου καταφερω να βρω πρωτα που μπαινουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eaglej Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Απετυχα να εγκαταστησω τον υπολογιστη. Παιδευομαι απο τις 12 το μηεσημερι και τα παρατησα τωρα. Βασικα τα εγκατεστησα ολα, εκτος απο τα καλωδια. Εκει πελαγωσα. Δε καταλαβαινω τιποτα απολυτως.. Βασικα ξεκινησα με τα καλωδια του κουτιου, αλλα δε καταφερα να βρω κατι.. Οριστε τα καλωδια : και ενα λινκ εδω : http://www.tomshardware.com/reviews/mana-136-midgard-ii-phantom-410,3203-5.html Επισης τη ψυκτρα 412 slim, την εβαλα αναποδα, δλδ το coolermaster φαινεται αναποδα. Δε ξερω εαν επηρεαζει σε κατι αυτο.. Και εχω πελαγωσει και με τα καλωδια. Ειναι παρα πολλα και δε ξερω πως να τα κρυψω, αφου καταφερω να βρω πρωτα που μπαινουν.. Δείξε μας την μητρική που έχεις για να σου πούμε πού να τα κουμπώσεις!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Επισης μπερδευομαι στο sata καλωδιο. Εχει 8 θυρες συνολικα και ειναι σε εκεινα τα 4 κοκκινα που φαινονται δεξια της μητρικης. Τα τρια πανω λενε οτι ειναι intel z87 ata και το τελευταιο κοκκινο ειναι asmedia ata. Εγω το εβαλα στο τελευταιο.. Λογικα το καλωδιο που εχει μπλε connector στη φωτογραφια του προηγουμενου ποστ ειναι το usb3.0 connector; Εχει και μερικα ακομα connectors το κουτι που δε γραφουν τιποτα και πρεπει να ειναι controllers για μελλοντικα fans; Οποτε τα αφηνω οπως ειναι; Το atx power connection τι εινα; Το asus q connector; Για τα led του κουτιου; Εχει HHD led, power,reset, Εαν βαλω το usb3 connector που εχει το κουτι στη μητρικη, χρειαζεται να βαλω και το usb2 connector; Αν και απ'οτι καταλαβα το usb3 connector περιλαμβανει και το usb2; Για τη ψυκτρα που λεω οτι την εβαλα αναποδα, αντι να ειναι ετσι : Το coolermaster φαινεται αναποδα.. Δλδ την τοποθετησα κατα 180 μοιρες αλλιως. Δε πιστευω οτι υπαρχει διαφορα, εκτος απο το "αισθητικο" κομματι. Η συνθεση μου ειναι αυτη : Case Phantom 410 SE ( black/orange ) i5 4670k Asus Maximus VI hero Evga gtx 770 SC /w ACX cooler DellUltrasharp 23" Samsung 120GB SSD 2x4gb kingston hyperx beast liteon ihas124 dvd-rw coolermaster hyper 412 XFX 750W 80+gold full modular Τελικα το phantom 410 ειναι μικροτερο απ'οτι φανταζομουν.. Η μητρικη ειναι τεραστια και ισα-ισα χωρεσε το τροφοδοτικο! Σε λιγο θα ανεβασω και μερικες φωτογραφιες για το πως ειναι μεχρι στιγμης το κουτι. http://imageshack.us/a/img710/5457/cxml.jpg http://imageshack.us/a/img710/2198/hvct.jpg http://imageshack.us/a/img571/1172/s9me.jpg http://imageshack.us/a/img89/1839/1fcg.jpg Εχουμε και λεμε : Photo 1 : Με κοκκινο κυκλο η ψυκτρα. Φαινεται αναποδα το coolermaster, αλλα δε νομιζω να υπαρχει θεμα. Επισης εχω ενα προβληματα με τα καλωδια, πως να τα συμμαζεψω. Και λογικα τα κιτρινα αυτοκολλητα που ειναι πανω στα καλωδια της ψυκτρας, δε πρεπει να τα βγαλω, ετσι; Με μαυρο κυκλο, οι θυρες για τον sata που σας ελεγα. Φαινονται μονο οι τρεις, την αλλη την κρυβει η vga. Φαινεται και που εβαλα εγω το καλωδιο. Με κιτρινο κυκλο, η το καλωδιο που εχει το κουτι usb connector. Photo2 : Ολα καλωδια που εχει το κουτι. Τα αριστερα δε γραφουν τιποτα. Λογικα ειναι για μελλοντικα fans; Πως να τα κρυψω; Στα δεξια εχει διαφορα. power,reset, hd audio, usb2. Που τα βαζω αυτα; Στη μητρικη πανω; Photo3 : Φαινεται ποσο μικρο κενο υπαρχει αναμεσα σε μητρικη και τροφοδοτικο. Στην αρχη νομιζα οτι δε θα χωρουσε!! Photo4 : Η πισω οψη, εχει αρκετα καλωδια συμμαζεμενα. Λογικα μερικα απο αυτα ειναι που συνδεουν τα ηδη 3 εγκατεστημεν fans του κουτιου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δυσκολα τα πραγματα βλεπω.. Μαλλον θα το παω σε κανα τεχνικο να βαλει τα καλωδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Λογικα το καλωδιο που εχει μπλε connector στη φωτογραφια του προηγουμενου ποστ ειναι το usb3.0 connector; Εχει και μερικα ακομα connectors το κουτι που δε γραφουν τιποτα και πρεπει να ειναι controllers για μελλοντικα fans; Οποτε τα αφηνω οπως ειναι; Ναι ειναι το usb 3.0 για τα αλλα καλωδια που λες δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι ας μας πει καποιος που το εχει το κουτι Το atx power connection τι εινα; Ειναι το 24pin βισμα που εχει το τροφοδοτικο και το συνδεσεις επανω στην μητρικη για να περνει ρευμα Το asus q connector; Για τα led του κουτιου; Εχει HHD led, power,reset, Δεν ειναι αναγκη να το χρησιμοποιησεις μπορεις να συνδεσεις κατευθειαν επανω στην μητρικη σου ,ανοιξε το manual και σου λεει ακριβως πως και που θα τα συνδεσεις Εαν βαλω το usb3 connector που εχει το κουτι στη μητρικη, χρειαζεται να βαλω και το usb2 connector; Αν και απ'οτι καταλαβα το usb3 connector περιλαμβανει και το usb2; Οχι δεν χρειαζεται να βαλεις και usb 2.0 με το usb 3.0 μπορεις να βαλεις και usb 2.0 συσκευες επανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Εχω θεμα με την καρτα γραφικων. ειναι η gtx 770 και εχει ενα 6πινο και ενα 8πινο. Το psu εχει δυο ομοια καλωδια τα οποια εχουν μια υποδοχη για το psu και στην αλλη εχουν δυο ακριβως ιδιες υποδοχες, μια εξαπινη και μια 6+2. Η ερωτηση μου ειναι εαν θελει να βαλω και τα δυο καλωδια στο psu ή μονο το ενα, και να συνδεσω και τις δυο υποδοχες στην καρτα απο το ενα καλωδιο που θα εχω στο psu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Και το psu σου έχει manual και σου λέει που πάει τι. τα καλώδια επάνω και στις πλαστικές τους υποδοχές/άκρες θα λένε απο τη μία μεριά PSU και απο την άλλη VGA ή ATX ή κάτι άλλο Αυτό που λέει PSU κουμπώνει πάντα στη μεριά του PSU. Διάβασε το manual ή τις υποδοχές πάνω στο psu και δες που λέει PCI. Εκεί θα το βάλεις Και τις 2 άκρες που λες θα τις πας στη κάρτα Την 6πιν στο 6πιν της VGA και την 6+2 στο 8πιν της VGA 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 ολα κομπλε τελικα. Συνδεσα τους ανεμιστηρες στη μητρικη και λειτουργουν. Μαλλον εχει θεμα το κουτι, οπως διαβασα. Εκτος εαν υπαρχει τροπος να το φτιαξω. Ισως φταιει ο πυκνωτης, τον ειδα λιγο στραβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Στραβός δεν πειράζει να είναι, φουσκωμένος πειράζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα