Προς το περιεχόμενο

Οδηγός συναρμολόγησης υπολογιστή

rafail1994

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 575
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 2 μήνες μετά...

Καλησπερα και μπραβο στον rafail καταρχην.Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι μιας και περιμενω ναρθει το συστημα μου σε κανα 10ημερο.Αν μπορουσατε να γραψετε και τα απαραιτητα προγραμματα και τα τεστ που πρεπει να κανει ο καθενας με το που στηνει το μηχανημα.Δεν ξερω αν ειναι off-topic αν ειναι τοτε να ανοιξω νεο θεμα.

Για προγράμματα αυτά που χρησιμοποιείς εσύ θα βάλεις ,τα βασικά είναι να περάσεις τους drivers.

Από τεστ εάν θέλεις να ελέγξεις το hardware για της μνήμες υπάρχει το memtest για τον σκληρό σου δίσκο το διαγνωστικό της εταιρίας για την κάρτα γραφικών το furmark

Τι επιπλεον πρεπει να εχουμε μαζι μας, κατα την συναρμολογηση ενος υπολογιστη; Εκτος απο κατσαβιδι φυσικα, το καλωδιο για την οθονη, το οποιο πρεπει να αγορασουμε, και την παστα. Υπαρχει κατι αλλο;

Το καλώδιο δεν ήρθε μαζί με την οθόνη σου; Συνήθως τις συνοδεύουν πάνω απο ένα καλώδια (εκτός αν δεν είναι καινούρια)

Επίσης η πάστα δεν είναι απαραίτητη. Είτε μαμα ψύκτρα έχεις, είτε κάποια άλλη θα έχει πάνω της ή έξτρα σε κάποιο σακουλάκι/σωληνάριο.

Ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με τις βιδες της motherboard.Τα standoffs και οι βιδες που βιδωνουν την motherboard εχουν ολα ενα μεγεθος ετσι?Γιατι θα χρησιμοποιησω το παλιο μου κουτι με τις βιδες που εχει και δεν θελω να μου βγουν πιο μεγαλες η κατι τετοιο(και ακουμπανε τις επαφες).

• 4 εβδομάδες αργότερα...

παιδιά μετά την εγκατάσταση του hardware, περνάμε λειτουργικό, μετά drivers και τα απαραίτητα συνοδευτικά software και μετά κάνουμε ρυθμίσεις στο bios? Θέλω να πώ αν στήσουμε ένα σύστημα χωρίς OC είναι απαραίτητο πάντα να σετάρουμε Βιος? και αν ναι, με αυτήν την σειρά?

Θα σου απαντήσω με παράδειγμα:

Έστω ότι έχεις 3d party κάρτα ήχου την οποία και θα χρησιμοποιείς έναντι της on board. Λογικό δεν είναι να μπεις στο πρώτο boot στο BIOS και να απενεργοποιήσεις την on board αφού δε θα τη δουλεύεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...