alexis97droso Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Υπαρχει καποιο θεμα με τις εικονες? Δε μου τις εμφανιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barca10 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Υπαρχει καποιο θεμα με τις εικονες? Δε μου τις εμφανιζει Ναι, μετά την αναβάθμιση του φόρουμ κάτι έπαθαν τα attachments. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis97droso Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Το φανταστηκα οτι καποιο θεμα θα υπηρχε αλλα το βρηκα τον οδηγο στο thelab.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Εγώ της βλέπω κανονικά . Κάντε μια δόκιμη να διαγράψετε τα cookies σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Εγώ της βλέπω κανονικά . Κάντε μια δόκιμη να διαγράψετε τα cookies σας Ραφα, εχθες οντως δεν φαινονταν...Τωρα κομπλε...Και δεν διεγραψα τα ''μπισκοτακια'' μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis97droso Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Καταρχας συγχαρητηρια για τον οδηγο, πολυ απλος και πληρης θα ελεγα εκτος απο εναν τομεα... δεν ανεφερες τιποτα για case fans. Τους ανεμιστηρες καλο ειναι να τους συνδεουμε κατευθειαν στην mobo η στο τροφοδοτικο και ποιες οι διαφορες στη μια και στην αλλη περιπτωση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Aν τους συνδέσεις στην mobo, θα μπορείς να ελέγξεις και τις στροφές τους. Αν τους συνδέσεις απευθείας στο τροφοδοτικό, θα δουλεύουν πάντα σε τέρμα στροφές (αν μπουν σε 12V molex) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis97droso Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Μεσω του bios? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Και μεσω του bios και μέσω software. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis97droso Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 software οπως...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 speedfan, κάποιο utility της μητρικής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δεν ειναι σιγουρο οτι ελεγχονται ολοι οι ανεμιστηρες απο ολες τις θυρες της μητρικης που θα συνδευθουνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_realmad Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Συγχαρητηρια ενα απο τα καλυτερα θεματα και εξαιρετικα αναλυτικο ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loukas77 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Φανταστικός οδηγός! Θα τον ακολουθήσω σε λίγες μέρες που θα χτίσω το πρώτο μου PC! Μόνο ένα κομμάτι με προβληματίζει στην όλη δαδικασία και αυτό είναι η θερμοαγώγημη πάστα... Επειδή δεν το έχω ξανακάνει φοβάμαι μην βάλω πολύ, ή πολύ λίγο. Και επειδή το ψάχνω το θέμα και σε άλλα sites και στο youtube, υπάρχει ένα debate για τον αν τελικά πρέπει να απλώνουμε την πάστα ή να αφήνουμε μια κουκίδα, και να απλώνεται με την πίεση της ψύκτρας... Απότι βλέπω ο rafail προτιμάει το spread method. Διάβασα ότι μπορεί να δημιουργήσει μικρές φούσκες αέρα κάτω από την ψύκτρα... Ισχύει? Ποια μέθοδο μου προτείνετε εσείς? (προφανώς και δεν θα χρησιμοποιήσω το stock cooler της intel που έχει την πάστα "προεγκατεστημένη" ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δε χρειάζεται να το ψάχνεις και πολύ, οι διαφορές που θα δεις (αν δεις) θα είναι αμελητέες, εκτός κι αν κάνεις μεγάλες υπερβολές. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα