karmen1983 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Αχ με δουλεύετε καλόπαιδα τώρα που έχω χάσει το μπούσουλα αλλά όταν επανέλθω.... Οταν επανέλθω...
karubas13 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 ρε παιδια για να μην γινουμε ρεζιλι ποιες βιδες μπαινουν στην mobo ; το κουτι ειχε μεσα 7 με ραβδώσεις απο κατω και καμια 10 αρια απλες , μην κανω καμια πατατα
rafail1994 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Τους αποστάτες θα βάλεις .Όπως ειναι η μικρή στην φωτογραφία
karubas13 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 ναι φιλε μου τους αποστάτες τους εχω βαλει στο κουτι .ποιες βιδες να βαλω τωρα ; αυτες με τις ραβδώσεις; ..ευχαριστω
karmen1983 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 unc32 βίδες θες για να βιδώσεις τη mobo στους αποστάτες. Πάρε τις βίδες και δοκίμασε στους αποστάτες. Οποιες κάνουν αυτές πρέπει να βάλεις Τέτοιες είναι
karubas13 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 unc32 βίδες θες για να βιδώσεις τη mobo στους αποστάτες. Πάρε τις βίδες και δοκίμασε στους αποστάτες. Οποιες κάνουν αυτές πρέπει να βάλεις Τέτοιες είναι απο τη βιασύνη μου ξεχασα να τις τεσταρω τελικα μπαινουν η απλες ... αυτες με τις ραβδώσεις που ειναι ιδιες με αυτες που εχεις στην φωτο δεν ταιριαζουνε ειναι μεγαλες ..thanks
bill.rr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Ευχαριστώ, αναλυτικός ο οδηγός σου.Μέχρι τώρα είχα φορητό , θα ξεκινήσω να συνθέτω ενα πισί και η βοήθειά σου είναι πολύτιμη. Υ.Γ Οταν το βάλω στην πρίζα απομακρυνθείτε :lol:
patafridas Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 θα ήθελα την βοήθειά σας για να φτιάξω έναν άψογο υπολογιστή για ατελείωτο gaming παρακαλω όποιος γνωρίζει ας με βοηθήσει.ευχαριστώ!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Άνοιξε νέο θέμα στις αναβαθμίσεις και πόσταρε αυτή τη φόρμα συμπληρωμένη αναλυτικά: http://www.insomnia.gr/topic/391825-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/
LOVExVOTKA Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Εγκατεστησα καινουρια μητρικη και καινουριο επεξεργαστη H61M-D2-B3 και intel core i5 2400 αντοιστοιχα εχω εγκατεστημενη ραμ 4γκιγα...ανοιγω το PC παει να φορτοσει τα win7 κολαει και μου λεει οτι η εκκινηση των windows απετυχαε. Αυτο μπορει να οφειλετε σε μια προσφατη αλλαγη στο υλικο η λογισμικο και μου εχει να επιλεξω Εκκινηση τησ επιδιορθωσης κατα την εκκινηση (συνισταται)πραγμα που το δοκιμασα και δεν οφελησσε και μετα μου εχει κανονικη εκκινηση των win το δοκιμασα και αυτο και παλι καταληγω στα ιδια...Μου ειπε ενας τεχνικος να μπω με ασφαλης λειτουργεια με το f8 μπενω κανω ασφαλης λειτουργεια φορτονει τουσ drivers σε μια φαση κολλαει κανει restart και με ξαναβγαζει παλι απο την αρχη...κατα την γνομη σας τι πμορει να φτεει απο την στιγμη που ξερουμε οτι ολη η συνδεσμολογια εγινε οπος πρεπει και με τον τροπο που εξηγει ο rafail1994 και οπος μου λεει και ο οδηγος απο την μητρικη?? Υπαρχει περιπτωση να φτεει κανας σκληρος η καποιο ελλο εξαρτημα?? Ευχαριστω πολυ...
rotting Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 format χρειαζεσαι κ εγκατασταση των win απο την αρχη
LOVExVOTKA Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 φιλε μου το σκεφτηκα και αυτο αλλα το προβλημα ειναι οτι η μητρικη μου δεν εχει φισακι σαν αυτο που εχει το cd ρομ που εχω πανω στον υπολογιστη μου με φλασακι γινετε ετσι δεν ειναι ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα