giout Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Με το οδηγό συναρμολόγησης με βοηθάς, θα ήθελα να το παλέψω και μόνος μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
navagos72 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Με το οδηγό συναρμολόγησης με βοηθάς, θα ήθελα να το παλέψω και μόνος μου. Χρειάζεται όμως να έχεις και μια βάση για να αποφύγεις τυχών "μοιραία" λάθη! Εξαιρετικός πάντως ο raf!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Eχω κι εγώ μια αποριούλα! Στο θέμα του πλαϊνού ανεμιστήρα του πύργου, εγώ τον είχα να φυσάει προς τα μέσα, αλλά επειδή γέμιζε σκόνες,το αντέστρεψα να φυσάει προς τα έξω!Μακακια μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Ο ανεμιστήρας σε ποιο ύψος είναι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Ο ανεμιστήρας σε ποιο ύψος είναι ; Στο ύψος της κάρτα γραφικών! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 βαλτο προς τα μεσα και αν εχεις μεγαλο προβλημα με την σκονη βαλε καλσον ή οτι αλλο βρεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 βαλτο προς τα μεσα και αν εχεις μεγαλο προβλημα με την σκονη βαλε καλσον ή οτι αλλο βρεις.... Ο ektor7 να το βάλει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 αν θελει ας το βαλει και ο ektor ....εγω μιλουσα για τον ανεμιστηρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 αν θελει ας το βαλει και ο ektor ....εγω μιλουσα για τον ανεμιστηρα Ποιο να προτιμήσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Το πρώτο κάνει καλύτερη δουλεία και είναι ποιο εμφανίσιμο . Στο σημείο που το έχεις καλά ειναι να βάζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Το πρώτο κάνει καλύτερη δουλεία και είναι ποιο εμφανίσιμο . Στο σημείο που το έχεις καλά ειναι να βάζει Αυτο μ'αρεσει και πιστεύω οτι θα με κάνει και πιο σεξι, όχι πως δεν είμαι αρκετά, αλλά θα μου δώσει το κατι της παραπανω! Off topic:Μάλλον θα το αλλάξω, όταν μπει και η νέα gpu και να το γεμίσω με φίλτρα για τη σκόνης! Στα πάνω κ στο πίσω,που βγάζουν τον αέρα προς τα έξω,δε κάνει να βάλω φίλτρα σκόνης, έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτο μ'αρεσει και πιστεύω οτι θα με κάνει και πιο σεξι, όχι πως δεν είμαι αρκετά, αλλά θα μου δώσει το κατι της παραπανω! Off topic:Μάλλον θα το αλλάξω, όταν μπει και η νέα gpu και να το γεμίσω με φίλτρα για τη σκόνης! Στα πάνω κ στο πίσω,που βγάζουν τον αέρα προς τα έξω,δε κάνει να βάλω φίλτρα σκόνης, έτσι? λαθος: το off topic ειναι το πανω το on topic το κατω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Η υλοποίηση που θα βάλω,δε βγάζει όλο τον ζεστό αέρα έξω από το case, αλλά ένα μεγάλο μέρος του ζεστού αέρα βγαίνει από το πάνω μέρος της κάρτας,δλδ προς το πλαϊνό μέρος του πύργου! Δε θα ήταν καλύτερο να αφήσω το πλαϊνό fan να βγάζει το ζεστό αέρα της κάρτας προς τα έξω? λαθος: το off topic ειναι το πανω το on topic το κατω Λεπτομεριες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Montezuma Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Εξαιρετικος οδηγος,ακομα για για αυτους που δεν εχουνε και πολλες γνωσεις BRAVO Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Φιλε rafail1994 εξαιρετικος οδηγος...Θα με βοηθησει αρκετα πιστευω τωρα που θα φτιαξω τον υπολογιστη μου.Μια ερωτηση εχω μονο.Θερμοαγωγιμη παστα πρεπει να αγορασω ή θα εχει ο επεξεργαστης απο την μαμα του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα