Προς το περιεχόμενο

αγορα υπολογιστη για ελαφρια χριση

mainboardER

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρεσι απο οτι βλεπω μπορεις αν παιξεις ακομα και βαρια παιχνιδια με καποιες υποχορισεις με την 4200Hd :whistle:

στανταρ ειναι καλυτερη απο την 6600 που εχει τωρα

λιπον τροφοδοτικο και ραμ

52071518.th.png

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τα 350 wat του enermax δεν ειναι καπος λιγα.αν πχ μετα προσθεσω και καμια μικρη καρτουλα και εναν δευτερο σκλυρο θα τα αντεξει;

Δημοσ.

Ναι αντέχει και μια καρτουλα χωρίς ξεχωριστή τροφοδοσία και δίσκο.

Εδώ ο Νίκος (lionheart75 ) έβαλε την 6950 πάνω σε ένα 450W της hec αν θυμάμαι καλά και δούλευε άψογα

Δημοσ.

Η καλυτερη λυση για μενα, ειναι να πας εσυ σε νεο υπολογιστη και να του δωσεις τον παλιο σου

Με τα λεφτα αυτα που θα δωσεις, και καποια παραπανω, θα πας σε πολυ καλυτερο μηχανημα και θα ειστε και οι δυο ευχαριστημενοι

Δημοσ.

πο ρε παιδια πρεπει sony και καλα να παω και εγω σε αναβαθμιση.ιδικα τωρα που βαλα και καινουρια ψυκτρα αν παω τον q9550 στο 3.8-4 ghz για ποιο λογο να τα σκασω για καινουριο συστιμα.προτιμω να παρω κανα ips monitor η καναν ssd που λεγαμε.τωρα για του πατερα μου αφου ακομα και ο x3 450 ειναι υπερβολικος τη να τον κανει τον q9550;

Δημοσ.

οποτε παω σε αυτη την συνθεση.καμια αλαγη εχετε να προτινετε πριν παραγκιλω :-) ;

75974624.th.png

Πολυ καλη συνθεση.Μονη ενσταση εχω στον σκληρο, βαλε τον 500αρη samsung f3, που ειναι απο τους γρηγοροτερους μηχανικους της αγορας και εισαι κομπλε!

Δημοσ.

ληπον παιδια επειδη τωρα ειναι να κανω την παραγκελια και αυτη η μητρικη Link τους εχει τελειωσει αξιζει να την παραγκιλω και να περιμενω να την ξαναφερουνε η υπαρχει καποια στα ιδια χρηματα εξισου καλη;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...