Προς το περιεχόμενο

αγορα υπολογιστη για ελαφρια χριση

mainboardER

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού δεν σε νοιάζει η τιμή βάλτου του άνθρωπου έναν ssd να ησυχάσει να ανοίγουν όλα μπαμ και να μην ρίχνει καντίλια κάθε φορά που περιμένει να ανοίξει πρόγραμμα μόλις αρχίσει να χάνει ο σκληρός μετά από κανένα 6άμηνο.. :-D

Δώσε 300-350 για το μηχάνημα και άλλα 100 για έναν 60άρη SSD και τέλος.Μην το ψειρίζεις τόσο πολύ.Για τις ανάγκες σου σούπερ είναι.Και τα 8 και τα 9 θα σηκώνει και τα 10 άνετα.

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

απο τον celeron που εχει ακομα κε σε core2duo θα δει μεγαααααλη διαφορα,αφου να φανταστεις πολες φορες κανω ενα δεξι κλικ καπου και κολαει για μισο λεπτο μεχρι να φορτοσει μια καρτελα πχ :-D.σε καμια 4ετια που θα εχουν πεσει λογικα και οι τιμες του κοτσαρω και εναν ssd για αναβαθμιση.απο τους δυο παραπανω τι λες;

Δημοσ.

καλησπερα insomniacs

επιτελους ο πατερας μου αποφασισε να αλαξει το 8 χρονων computer του (celeron 1,8ghz-512mb sdram ) και θελω την βοηθεια σας για να του στησω καινουριο.ο υπολογιστης προοριζεται κυριος για σερφαρισμα, office και μερικα πολυ ελαφρια παιχνιδια (hidden object και ετσι).θελω να τρεχει ανετα τα 7αρια και ισος να αντεχει αναβαθμιση μελλοντικα στα επομενα windows.καθος το συστημα ειναι πολυ παλιο (socket 478, agp,μικρο pcu)δεν παιξει αναβαθμιση,το μονο που θα κρατηθει απο το παλιο pc ειναι τα recorder και ενας 120αρις σκληρος για δευτερος.ο υπολογιστης θα παιζει σε μια lg 1440χ900 η οποια εχει μονο vga οποτε ισως να μπορει να δουλεψει και με την onboard αν οχι με καποια αρκετα φθινη καρτα.

badget σιγουρα το πολυ μεχρι 400-500 αλλα βλεπουμε στην πορια.

περιμενω τοις προτασεις σας :-)

2l9o3gj.jpg

Δημοσ.

αποφασιστε amd η intel.

ρε παιδια το βρησκετε λογικο να βαλω ssd σε ενα pc για internet και office :-D

υγ. ρε νικο που τοις βλεπεις τοις μια χαρα τιμες στους ssd.

Δημοσ.

Για αυτό που σου προσφέρει μια χαρά τιμή είναι 100€ για 60gb.Η χρήση του πατέρα σου δεν επιβάλει αγορά SSD.Αλλά δεν υπάρχει κανένας μα κανένας άνθρωπος που δεν θα εκτιμήσει την μέγιστη απόκριση του υπολογιστή του.Να μην περιμένει πολύ,να ανοίγουν όλα γρήγορα να μην περιμένει το word μισό λεπτό να ανοίξει,ούτε τον mozilla κτλ κτλ..Εγώ αν δεν με ενδιέφερε να δώσω 100€ παραπάνω θα του έβαζα.Από θέμα επεξεργαστή ότι και να πάρεις είναι 100 φορές πάνω από τις ανάγκες του.

Δημοσ.

και εγω το ψηνω αλλα δεν γουσταρω να σκασω 150+€ για 80γιγα.τελοσπαντον με τον f3 θα δω διαφορα η να παρω τον 500αρι wd.

το ξερω οτι και ο core2duo ειναι overkill για τη χριση που θα του κανει αλλα ο υπολογιστης μπορει να μινει για 6-8 χρονι οπως ο προιγουμενος,οποτε 350€ δεν ειναι τιποτα.τωρα οταν χρειαστει παραπανω επιδωσεις του βαξω και εναν ssd με κανα 30αρι :-)

Δημοσ.

Τι να σου πω.Είναι λίγο πιο γρήγορος αλλά σαν SSD user όλοι οι μηχανικοί το ίδιο μου κάνουν πλέον. :-D

Για λεπτομέρειες την ψάχνεις τώρα.

Είναι πολύ αισιόδοξο να περιμένεις τους SSD να πέσουν στο 30€ πάντως.Οι SSD έχουν πέσει στη μισή τιμή και οι τιμές τους είναι πολύ καλές πλέον.Θα περιμένεις πάνω από 5 χρόνια για να πάρεις 30€ έναν 500άρι αν κάτι τέτοιο έχεις στο μυαλό σου.

Δημοσ.

αποφασιστε amd η intel.

ρε παιδια το βρησκετε λογικο να βαλω ssd σε ενα pc για internet και office :-D

υγ. ρε νικο που τοις βλεπεις τοις μια χαρα τιμες στους ssd.

Intel από εμένα, πάρτο έτσι όπως είναι.

2l9o3gj.jpg

Δημοσ.

Θα περιμένεις πάνω από 5 χρόνια για να πάρεις 30€ έναν 500άρι αν κάτι τέτοιο έχεις στο μυαλό σου.

δεν μηλαω για την δικη μου μεταβαση σε ssd,για του πατερα μου λεω οτι οταν αρχισει να ειναι αργος για την χριση που θα του κανει(4+χρονια :P )του βαξω και εναν ssd για αναβαθμιση στο τζαμπα.

αξιζει αμως το παραπανω 50αρι ο 2100;

Δημοσ.

ρε παιδια σας λεω τοσο καιρο δουλευει με εναν celeron που περιμενει 5λεπτα να ανιξουν τα windows και 2 ο firefox και μου λετε για ssd και sandy bridge

Δημοσ.

Και παραπονιέσαι που προτείνω ένα PC της προκοπής στα 500ευρώ να κάνει ο άνθρωπος την δουλειά του και να μην λυπηθεί τα λεφτά που έδωσε;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...