Προς το περιεχόμενο

αγορα υπολογιστη για ελαφρια χριση

mainboardER

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο φτηνότερος i3 είναι στα 100Ε και έχει 2 πύρινες ενώ ο amd στους 3 και αν είσαι τυχερός και ξεκλειδώσεις και τον άλλο θα έχεις 4 πύρινες, έκτος από αυτό με την amd αν θελήσεις μπορείς να πας μέχρι και εξαπυρινο

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

mobo εχεις να προτινεις κατι ποιο φθινο γιατι μου φενοντε καπος overkill οι 2 pci express (ενω θα δουλευει με την onboard) και το usb3

Δημοσ.

βασικα θελω να εχει μια σχετικα καλη gpu η μιτρικη(να μπορει να παιζει 1080p χωρις κολιματα) οστε να γλιτοσω την αγορα καρτας.

ram αξιζει να βαλω 4γιγα η δεν θα δει διαφορα στη χριση που θα κανει;

Δημοσ.

ColdFusion δεν μου φενετε πως ιπαρχει καποιος λογος να παω σε καποια aftermarket ψυκτρα(ισος μετα απο 2-3 χρονια αν τον κλοκαρω),επεισης σκληρο το πολι μεχρι 320αρι που και παλυ υπερβολικος ειναι.και η μιτρικη μονο καλη gpu και σκετικα καλο chipset θελω να εχει.

οκ αφου εχουν πεσει τοσο πολυ οι τιμες στους μνημες γιατι οχι 4γιγα :-)

υγ.νομιζω πως αξιζει τα 16 παραπανω € ο Athlon II X3 450

Δημοσ.

ColdFusion δεν μου φενετε πως ιπαρχει καποιος λογος να παω σε καποια aftermarket ψυκτρα(ισος μετα απο 2-3 χρονια αν τον κλοκαρω),επεισης σκληρο το πολι μεχρι 320αρι που και παλυ υπερβολικος ειναι.και η μιτρικη μονο καλη gpu και σκετικα καλο chipset θελω να εχει.

οκ αφου εχουν πεσει τοσο πολυ οι τιμες στους μνημες γιατι οχι 4γιγα :-)

υγ.νομιζω πως αξιζει τα 16 παραπανω € ο Athlon II X3 450

για την δουλεια που ανεφερες στην αρχη ειναι μια χαρα (εχει gpu στην μητρικη ),4 Gb σου εχω βαλει ! Αν δεν υπαρχει θεμα χρηματων βαλε τον 450 ....

Η ψυκτρα κατε με ειναι must για να εχεις ενα ησυχο μηχανημα !

Δημοσ.

κοιτα το μηχανιμα θελω να τρεχει ανετα τα 7αρια και να εχει δυνατοτιτα για αναβαθμιση στα επομενα windows γιατι θα μινει για σιγουρα 4+ χρωνια :X, οποτε και 400+ να παει δεν ιπαρχει προβλημα.θεμα θοριβου δεν νoμιζω να παιζει γιατι το κουτι θα ειναι χομενο κατω απο το γραφειο.

τωρα αξιζει να παω σε αυτον τον γρηγορο 250αρι η να παρω στην ιδια τιμη τον 500αρι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...