NickTheGreek3 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Γεια σας παιδια και καλως σας βρηκα. Εχω ενα προβλημα σχετικα με τα video στο internet. Καθε φορα που παω να ανοιξω ενα video στο υοθτθβε ή οπουδηποτε αλλου, ο υπολογιστης κολαει και στη συνεχεια κανει επανακκινηση. Αρχικα αυτο γινοταν μονο στο Google Chrome, μετα στον Internet Explorer και μετα σε ολους τους browsers. Σημερα εκανα format μηπως ηταν καποιος ιος αλλα εξακολουθει τα ιδια. Τι φταιει;
parsifal Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Αν είσαι σε Windows, ίσως θα έπρεπε να απενεργοποιήσεις από τα System Properties την αυτόματη επανεκκίνηση σε περίπτωση σφάλματος, ώστε να είναι ορατή η σχετική μπλε οθόνη και να έχεις την ευκαιρία να δεις ποια διεργασία ή driver δημιουργεί το πρόβλημα. Οι συνήθεις ύποπτοι για τέτοιες ιστορίες είναι: Flash plugin της Adobe, drivers κάρτας γραφικών και drivers ήχου. Καλό είναι να έχεις τις τελευταίες διαθέσιμες εκδόσεις από το καθένα εξ αυτών. Τυχαίνει κάποιες φορές όμως η τελευταία έκδοση να είναι αυτή που δημιουργεί το πρόβλημα, οπότε σε αυτήν την περίπτωση δοκιμάζεις με προηγούμενες.
NickTheGreek3 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Εκανα αυτο που ειπες και μου εβγαλε τα εξης: *** STOP 0x00000008E (0xE0000001, 0xBA84473D, 0xAB15B88C, 0x00000000) *** watchdog.sys - Address BA84474D base at BA844000, DateStamp 3d6dde14 (τα υπολοιπα δεν βγαζαν νοημα) Παντως οταν το ξανανοιξα, το μυνημα των Windows ελεγε οτι η μηχανη οδηγησης της οθονης ενδεχεται να ευθυνεται για το σφαλμα. Φταιει δηλαδη η οθονη; Διοτι πριν απο λιγο καιρο μου ειχε καει η κανονικη οθονη και τωρα χρησιμοποιω την παλια μου, απο εκεινες τις μεγαλες.
parsifal Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Ως «μηχανή οδήγησης της οθόνης» μάλλον μεταφράζεται ο όρος "display driver". Δηλαδή, οι drivers της κάρτας γραφικών, που ανέφερα πιο πάνω. Έκανες αυτό που πρότεινα εδώ; Καλό είναι να έχεις τις τελευταίες διαθέσιμες εκδόσεις από το καθένα εξ αυτών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.