Runner25 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 εχω ενα μακ μινι με core 2 duo 2,4 2 giga ram vga gforce 320 επισης εχω ενα μακμπουκ προ με core 2 duo 2,53 4 giga ram vga gforce 9400m αναρωτιεμαι σε αυτα θα τρεχει ομαλα το νεο λειτουργικο της apple το lion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EyeofOne Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 παρότι δεν έχουν βγεί επίσημα τα hardware requirements και τα δύο μηχανήματα σου λογικά δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα... Δεν φαίνεται το lion να είναι τρελή αναβάθμιση ώστε να έχει τεράστιες απαιτήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 99,9% θα τρέχει μια χαρά ωστόσο οριστικά θα ξέρουμε το καλοκαίρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Αφού έχεις core 2 duo είσαι μια χαρά. Ο μόνος περιορισμός μάλλον θα είναι η απαίτηση των 64-bit! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 εχω ενα μακ μινι με core 2 duo 2,4 2 giga ram vga gforce 320 επισης εχω ενα μακμπουκ προ με core 2 duo 2,53 4 giga ram vga gforce 9400m αναρωτιεμαι σε αυτα θα τρεχει ομαλα το νεο λειτουργικο της apple το lion Ο μόνος περιορισμός που έχει ακουστεί μέχρι στιγμής αφορά στους 32bit επεξεργαστές, αν και είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί τρόπος να τρέχει ακόμη και σε αυτούς. Εσύ δεν θα έχεις το παραμικρό πρόβλημα και στα 2 μηχανήματά σου και θα ήταν άλλωστε παράλογο να έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.